• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Moet jij altijd op de bus wachten? In een stampvolle trein reizen? Vragen of iemand je wil brengen of halen? Met een rijbewijs op zak is dat verleden tijd! Maar je wil natuurlijk wel zeker zijn van een goede rijschool. Dan ben je bij NXXT rijschool Gouda aan het juiste adres! Onze deskundige en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no time slaagt voor je examen. Als je zelf met de auto op pad kunt heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil jij toch ook? Ontdek snel meer over onze rijschool.

De leukste en beste instructeurs

In Gouda zijn dagelijks drie instructeurs op pad. We hebben het dan over Robin, Rob en Marianne. Duizenden leerlingen hebben door hun deskundige en enthousiaste begeleiding al hun rijbewijs gehaald. Onze instructeurs hebben passie voor hun vak en weten hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Bovendien is Gouda de ideale stad om rijlessen te volgen, er is veel afwisseling te vinden zodat jij met alle verkeerssituaties kunt oefenen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met de bijzondere verrichtingen in wijken als Bloemendaal, Plaswijck en Goverwelle. Later ga je ook op de snelwegen oefenen en rijd je naar plaatsen als Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Woerden, Zoetermeer en Rotterdam.

Waarom NXXT rijschool Gouda

 • Gratis proefles: Volg vrijblijvend en gratis een proefles bij onze rijschool in Gouda. Een ideale kans om uit te proberen of onze rijlessen iets voor jou zijn!
 • Geen wachttijden: Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct beginnen met je rijlessen omdat wij niet met wachttijden werken.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT werken alleen de beste rijinstructeurs zodat jij zeker kan zijn van professionele begeleiding.
 • Slipcursus: Volg na het behalen van je rijbewijs onze slipcursus voor slechts €79,-. Je leert daar handige vaardigheden die van pas kunnen komen op de weg.
 • Flexibele planning: We snappen dat jij een drukke agenda hebt en dat het plannen van rijlessen daarom lastig kan zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies, wat een veilig gevoel geeft.

Rijles in Gouda

Jij vraagt je vast af wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Gouda. Daarom hebben wij het even voor jou op een rijtje gezet:

 • Je begint bij de basis: de auto leren kennen en goed afstellen. Daarna leer je de beginselen van het autorijden; gas geven, schakelen, sturen en remmen.
 • Als je dat goed kan ga je in de wijken van Gouda oefenen. Je leert alles over voorkomende verkeerssituaties en oefent de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren.
 • Als je al meerdere rijlessen gevolgd hebt ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leert de instructeur jou alles over het inschatten van het verkeer, in- en uitvoegen, ritsen, file rijden en veilig inhalen.
 • En meer! Bij onze rijschool in Gouda leer je werkelijk alles wat je moet weten om een top chauffeur te worden. Dankzij ons hoge slagingspercentage kun jij erop rekenen dat jij op een leuke en snelle manier je rijbewijs haalt!

Het rijexamen

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op, waarbij je beoordeeld wordt op je rijvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Goede recensies

Bij onze rijschool in Gouda streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Wil jij ook wel een gratis proefles volgen? Wij vertellen hoe het precies werkt. Tijdens de proefles maak je eerst kennis met je rijinstructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben, dat helpt om van je rijlessen een succes te maken. Bij onze rijschool in Gouda zal onze instructeur jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje maken. Dat zorgt ervoor dat jij ontspannen in de lesauto kan zitten. Let tijdens de proefles goed op of je de manier van uitleggen prettig vindt en of je de aanwijzingen makkelijk op kan volgen. Voelt dat allemaal goed? Dan mag je starten met je rijlessen. Als dit wel erg goed klinkt voor jou mag jij je via het aanmeldformulier opgeven voor een gratis proefles. Je kan al binnen een week in de lesauto zitten!

Rijschool Gouda

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Gouda heb jij de keuze uit het start, actie, top, spoed of master lespakket. Dat zorgt ervoor dat er voor iedere leerling een passend pakket tussen zit! Kies het pakket wat bij jou past en leer op jouw eigen manier en tempo. Je leest hier alles over onze verschillende lespakketten.

Neem gerust contact met ons op

Wij staan altijd voor onze leerlingen klaar en helpen jou graag verder. Heb je vragen of wil je met ons overleggen? Neem gerust contact met ons op.