• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Heerlijk in je eigen auto naar school of werk… met een rijbewijs is de stampvolle trein of bus verleden tijd! Kies voor NXXT Rijschool Gouda en het kan al binnen een paar maanden realiteit zijn! Plan je rijles in Gouda in en je kunt al binnen een aantal dagen starten. NXXT Rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben veel ervaring. Jij hebt binnen no-time je rijbewijs!

In Gouda zijn drie instructeurs actief, namelijk Robin, Rob en Stefan. Inmiddels zijn het al bekende Goudenaren, want duizenden leerlingen in en rondom Gouda hebben hun roze pasje gehaald in een NXXT-auto.

Als kersverse leerling word je voorbereid op rijden in en rondom Gouda. Het ene moment cruise je stapsvoets door het drukke centrum, terwijl je even later in de polders rondom de stad rijdt. Tijdens een langere rijles bezoek je steden in de buurt, zoals Rotterdam, Woerden en Zoetermeer. Daarnaast maak je veel vlieguren op verschillende snelwegen, zoals de A20 en A12. Invoegen, file rijden, ritsen en op tijd de juiste afslag nemen: je leert het allemaal bij NXXT Gouda. Zo word jij een complete rijder en ben je klaar voor iedere situatie op de weg.

Waarom NXXT Rijschool Gouda?

Starten met rijlessen in Gouda? Kies dan voor NXXT Rijschool Gouda. Dat bied je namelijk vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; je eerst rijles is eigenlijk een proefrijles. Deze is gratis en vrijblijvend. Tijdens de proefles maak je kennis met de rijinstructeur en kijkt de rijinstructeur hoe jij het autorijden ervaart. Ook maakt de rijinstructeur een inschatting van het aantal rijlessen jij nodig zult hebben voor het halen van je rijbewijs.
  • Geen wachttijden; je kunt al snel starten met rijlessen in Gouda. Bij de NXXT Rijscholen in Gouda zijn namelijk geen wachttijden!
  • Beste rij-instructeurs; jij bent verzekerd van de beste rijinstructeur. NXXT Rijschool Gouda heeft namelijk de beste rijinstructeurs van de omgeving geselecteerd! Zo behaal jij zo snel mogelijk je rijbewijs.
  • Slipcursus; Wil je graag een slipcursus volgen? Reserveer hem direct bij NXXT! Na het behalen van je rijbewijs kun je de slipcursus volgen. Nu voor slechts €79,-

Rijles in Gouda

De rijlessen in Gouda zijn leuk en leerzaam. Je rijinstructeur bereidt je tijdens de rijlessen zo goed mogelijk voor op de verschillende verkeerssituaties. Je leert hoe de voorrangsregels op een kruispunt werken, hoe je veilig kunt invoegen op de snelweg en hoe je file parkeert. Op de lastigere onderdelen, zoals de bijzondere verrichtingen, wordt veel op geoefend. Je werkt aan je zelfvertrouwen op de weg, zodat jij met een goed gevoel het examen in gaat.

Gratis proefles inplannen

Voordat jij écht start met rijlessen, wordt er eerst een gratis proefles ingepland. De proefles vraag je gemakkelijk online aan via het aanmeldformulier. Als wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het inplannen van de rijles. Vul je het formulier vandaag nog in? Dan kun je waarschijnlijk volgende week al beginnen!

De gratis proefles is bedoeld om kennis te maken met je rijinstructeur. Het is belangrijk dat het klikt tussen jullie, dat maakt het rijlessen wel zo aangenaam. Daarnaast kijkt de rijinstructeur naar je rijervaring, hoe behendig je met de auto bent en of je al kennis hebt van een aantal verkeersregels. Aan de hand daarvan schat de rijinstructeur in hoeveel rijlessen jij nodig hebt om in 1x te slagen voor je rijbewijs.

Rijschool Gouda

Lespakketten bij NXXT

Wij hebben verschillende lespakketten samengesteld. Bekijk de pakketten, bedenk welke onderdelen jij graag in het pakket zou willen hebben en maak een keuze. Er is voor ieder een passend lespakket; een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

LEUKE EN LEERZAME RIJLESSEN IN GOUDA

Voor het leren autorijden is het van belang dat jij op gemak in de auto zit. De rijinstructeur moet goed en duidelijk uitleg kunnen geven. Heb je het autorijden onder de knie? Dan is het nog van belang dat jij met zelfvertrouwen de weg op gaat. De rijinstructeur zorgt met positieve feedback voor jouw zelfvertrouwen in de auto. De rijlessen bij NXXT Rijschool Gouda zijn niet alleen enorm leerzaam, maar ook nog eens leuk en gezellig. Elke rijles ga jij stappen vooruit, totdat je uiteindelijk helemaal klaar bent gestoomd voor het praktijkexamen.

HET INSCHATTEN VAN ONVERWACHTE SITUATIES

Allereerst zul jij het autorijden in de stad aanleren. Maar je gaat ook al snel de snelweg op! Hierdoor leer je verschillende verkeerssituaties herkennen én in te schatten. Hoe meer rijervaring, hoe beter jij elke situatie kunt inschatten, maar het kan ook wel eens voorkomen dat er een totaal onverwachte gebeurtenis plaatsvindt. Met rijles in Gouda krijg je goed zicht op de verschillende situaties en kun je ook na het behalen van je rijbewijs veilig en zelfverzekerd de weg op.

BIJZONDERE VERRICHTINGEN PERFECT UITVOEREN

Tijdens het auto rijden kom je geregeld situaties tegen waarbij je een bijzondere verrichting moet uitvoeren. Denk daarbij aan het omkeren in een smalle straat, fileparkeren, de hellingproef of achteruitrijden. De ene bijzondere verrichting is makkelijker uit te voeren dan de andere. Tijdens de rijlessen wordt er daarom veel tijd besteed aan het aanleren van de bijzondere verrichtingen, zodat jij in elke situatie juist en correct weet te handelen én de handeling perfect kunt uitvoeren.

DE VRIJHEID VAN HET RIJBEWIJS

Met je rijbewijs op zak, ben je een stuk zelfstandiger; je krijgt een stukje vrijheid. Je bent niet meer afhankelijk van anderen met betrekking tot je vervoer. Je bepaalt zelf waar je naartoe gaat, hoe laat en met wie. Een saaie verjaardag? Dan vertrek je toch wat eerder? Heb je het juist prima naar je zin? Blijf nog wat langer! Het maakt allemaal niet uit; jij hebt je rijbewijs!

Heb je vragen over het starten met rijlessen bij NXXT Rijschool Gouda? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.