• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Rijbewijs halen? Kies dan voor gratis proefles in Groningen voor NXXT! Bij onze rijschool in Groningen haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs. Er zijn meerdere rijscholen in de regio Groningen waar jij uit kunt kiezen. Onze rijinstructeurs zijn zeer deskundig en enthousiast, dus leren rijden staat garant voor een prettige en leuke tijd.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL GRONINGEN? 

Rijles in Groningen volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Groningen zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Groningen heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.

Rijles in Groningen

Groningen en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Starten met rijles in Groningen is zo geregeld! Je kan bij ons eenvoudig online of telefonisch informatie opvragen. We hebben capaciteit om rijlessen in Groningen te geven wanneer het jou uitkomt. Onze vakbekwame instructeurs rijden in kwalitatieve lesauto's en leren jou alles wat je moet weten om te kunnen afrijden. Dus boek snel je eerste autorijles en voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kan je zelf door Groningen rijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Groningen plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Groningen

 

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Haal jouw rijbewijs met onze NXXT rijschool Groningen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Groningen? Dan ben je bij NXXT absoluut aan het juiste adres. Je krijgt gedegen rijlessen in Groningen van onze instructeur om jouw rijbewijs te halen en in alle vrijheid rond te kunnen rijden. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat jij alles goed onder de knie krijgt en op een veilige manier de auto in stapt. Binnen een korte tijd heb je alle kennis in huis en kun jij zelf rond gaan rijden door Groningen of iedere andere stad waar je naartoe zou willen gaan.

Wij helpen jou met autorijden

De Groningse rijschool zorgt er in eerste instantie voor dat jij weet hoe je een auto moet besturen. Stap voor stap word je door het autorijden geleid, waarbij voor alle aspecten aandacht is. Zo leer je bijvoorbeeld niet alleen om in de stad te rijden, maar ook hoe je op een veilige manier de snelweg op kunt. De rijles in Groningen is altijd onder begeleiding van een gekwalificeerde en enthousiaste rijinstructeur, waardoor ongelukken te allen tijde voorkomen kunnen worden. Zo leer jij rijden, terwijl je gelijk alle tips krijgt om dit ook op de goede manier te doen.

De bijzondere vaardigheden oefenen 

Naast het rijden in de stad ga je ook aan de slag met alle vaardigheden. Je moet bijvoorbeeld weten hoe je moet inparkeren en veilig keren. Er wordt daarom aandacht geschonken aan fileparkeren, parkeren in vakken, achteruitrijden en straatje keren. Je gaat uiteindelijk pas op examen bij de rijschool in Groningen als je alle onderdelen bij jouw rijles gehad hebt. Iedere rijles in Groningen ziet er daarom ook weer anders uit en je krijgt tussendoor ook genoeg theoretische weetjes om dit examen te kunnen doen. 

Jouw rijbewijs in handen 

Bij onze rijschool in Groningen word je helemaal klaargestoomd voor het rijexamen. Zodra je weet dat je op de goede weg bent, kun je het theorie-examen aanvragen. Dit examen wordt bij het CBR afgenomen en kan aantonen of je voldoende kennis hebt over het autorijden. Wanneer je dit papiertje in handen hebt, kun je jouw rijbewijs in Groningen echt behalen met het praktijkexamen. Zo heb je binnen een korte tijd jouw rijbewijs echt in handen en ben je er klaar voor om de wereld te verkennen. Wacht daarom niet te lang en meld je aan voor de rijlessen. 

Heb je nog vragen voor je begint met rijlessen? Wij helpen je graag verder!
Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.