• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Dé rijschool in Haarlem? Welkom bij NXXT. Onze deskundige en ervaren rijinstructeurs halen iedere dag met veel plezier veel verschillende leerlingen op voor hun autorijles. Zij zorgen ervoor dat de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Jij kan ontspannen in de lesauto zitten, waardoor je snel leert autorijden. Voor je het weet ga jij als een speer en heb je dat rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Wil jij ook de allerbeste rijlessen volgen? Kies dan voor NXXT rijschool Haarlem. Lees verder hoe een rijles in z'n werk gaat en hoe je je aan kunt melden.

Dé rijschool in Haarlem

Bij NXXT rijscholen Haarlem werken instructeurs Paul en Menno. Jij kunt op onze instructeurs rekenen. Zij zorgen ervoor dat jij snel klaar bent voor je rij-examen, en ook nog eens op een leuke manier. Wanneer je rijlessen volgt in Haarlem ben je zeker van een afwisselende omgeving. Dat zorgt ervoor dat jij leert autorijden als de beste. In de verschillende wijken oefen je met het verkeer en de bijzondere verrichtingen. Je oefent bijvoorbeeld in Vijfhoek, Garenkokerskwartier, Potgieterbuurt of Dietsveld. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Hoofddorp, Almere, Purmerend, Utrecht of Amsterdam.

Waarom NXXT rijschool Haarlem?

Dé rijschool in Haarlem - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Wil jij gratis een rijles uitproberen? Volg dan een proefles bij onze rijschool in Haarlem. Dat is geheel vrijblijvend.
  • Geen wachttijden: Wanneer je enthousiast bent over de proefles hoef je niet lang te wachten met het starten van autorijlessen. Wij werken namelijk niet met wachttijden. Binnen slechts één week kun je al beginnen!
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Haarlem werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daar kun jij van op aan!
  • Slipcursus: Geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-!
  • Flexibele planning: Heb jij het ook altijd zo druk? Geen probleem, wij bieden altijd flexibele planningsopties aan. Volg rijlessen wanneer het jou uitkomt! 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat zorgt ervoor dat jij op een veilige manier onze rijlessen kunt volgen. 

Geen rijschool in Haarlem maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt. 

Van basis tot bijzondere verrichtingen

Wanneer je rijlessen wil gaan volgen bij onze rijschool in Haarlem ben jij natuurlijk benieuwd wat je allemaal gaat leren. Je begint bij het besturen en onder controle houden van de auto. Daar horen gas geven, schakelen, sturen en remmen allemaal bij. Wanneer dat al goed lukt mag je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Haarlem ga je oefenen met alle voorkomende situaties en verkeersregels. Je gaat ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren en helling trekken. Zodra je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leert de instructeur jou alles over invoegen, file rijden, ritsen, en meer. Dit is slechts een deel van alles wat je gaat leren tijdens de rijlessen. Het is simpelweg teveel om op te noemen. Na de lessen bij onze rijschool in Haarlem ben jij een top chauffeur!

Tussentijdse toets en het examen

Heb je voldoende rijlessen gevolgd én je theorie-examen behaald? Dan is het nu tijd voor je examen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, je hoeft dus niet zenuwachtig te zijn! Ga je toch liever voor maximale voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Dankzij de tussentijdse toets weet je hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Haarlem streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Wil jij een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Haarlem? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken. Dat kan vaak al binnen één week, op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer het zo ver is haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles is er alle tijd om kennis te maken met elkaar. Een goede klik tussen instructeur en leerling is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast is het belangrijk dat je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Zit dat allemaal goed? Dan kun je snel starten met je rijlessen. Bespreek met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je beginnen met je autorijlessen.

Lespakketten bij NXXT

De ervaren rijinstructeurs van onze rijschool in Utrecht hebben gemerkt dat iedere leerling op een andere manier leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij goed van start kunt gaan, nog voor je daadwerkelijk een rijles gevolgd hebt. Kies het pakket dat bij jou past. Misschien wil jij graag snel gaan? Of juist alle tijd nemen en van een tussentijdse toets gebruik maken? Alles is mogelijk. Dankzij de pakketten kun jij een vliegende start maken! Lees hier alles over de verschillende rijlespakketten

Meer weten?

Wil jij graag even met ons overleggen om te bepalen welk lespakket bij jou past? Of heb je andere vragen voor ons? Neem direct contact met ons op, zodat wij jou snel kunnen helpen.