• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Rijbewijs halen? Kies dan voor rijles in Haarlem van NXXT! Bij onze rijschool in Haarlem haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs. Er zijn meerdere rijscholen in de regio Haarlem waar jij uit kan kiezen. Onze rijinstructeurs zijn zeer deskundig en enthousiast, dus leren rijden staat garant voor een prettige en leuke tijd.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HAARLEM?

Rijles in Haarlem volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Haarlem zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Haarlem heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Haarlem

Haarlem is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen.

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. De proefles in Haarlem kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen.

Rijschool Haarlem

 

Lespakketten bij NXXT

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Behaal jouw rijbewijs met NXXT rijschool Haarlem

Ben jij al bekend met de rijschool in Haarlem? Als je dat nog niet bent, kun je het beste direct aan de slag gaan met het aanvragen van jouw rijlessen. Tijdens deze lessen leer je alles rondom het autorijden en krijg je voldoende hulp bij het behalen van jouw rijbewijs. Doordat er naar verschillende zaken wordt gekeken tijdens de rijlessen en je de vaardigheden stuk voor stuk aangeleerd krijgt, ben jij er snel klaar voor om zelf de weg op te gaan. Dankzij onze rijinstructeur zullen onverwachte situaties voorkomen worden en kun jij veilig jouw rijbewijs in Haarlem halen. 

De rijschool in Haarlem die jou voorbereidt

De rijschool in Haarlem gaat goed voorbereid met jou aan de slag. Je leert de auto kennen en gaat gelijk zelf aan de slag. De eerste les is daarom altijd spannend. Wat komt er op jouw pad tijdens de rijles in Haarlem? Je gaat ongetwijfeld al situaties tegenkomen waar je niet van weet hoe je erop moet reageren. De rijinstructeur zal jou hier altijd bij helpen. Zo kan het zijn dat het beter is om op de rem te trappen, maar soms ook doorrijden en uitwijken. Iedere rijles krijgt hierdoor weer een geheel nieuwe invulling. 

Alle kennis die je nodig hebt voor slagen 

Je leert zowel in de stad als op de snelweg rijden. Hierdoor krijg je bij de rijschool in Haarlem met verschillende situaties te maken die van belang zijn om te kennen voordat je jouw rijbewijs in ontvangst mag nemen. Zo leer je goed voor je uit kijken, te spiegelen en de bijzondere verrichtingen uitvoeren. Alles bij elkaar opgeteld zorgt ervoor dat je jouw auto kunt hanteren en je verzekerd bent van de juiste kennis voor het theorie- en praktijkexamen. Het slagen ligt hierdoor binnen handbereik.

Voldoende handvatten voor jouw eigen rijbewijs 

Jouw rijbewijs in Haarlem behalen wordt met behulp van onze instructeurs een stuk eenvoudiger. Je hebt immers de hulp die je nodig hebt. Onze rijschool in Haarlem zal jou daarom ook altijd melden wanneer je er klaar voor bent. Zo weet je waar je aan kunt gaan werken en zorg je ervoor dat het rijbewijs makkelijker te behalen valt dan je in eerste instantie had gedacht. Na een tijdje is het voor jou alleen nog maar genieten van jouw vrijheid en kun je met jouw eigen auto de weg op voor iedere autorit.