• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

De allerbeste rijschool, waar vind je die? Je wilt natuurlijk wel leuke rijlessen, veel leren, goede begeleiding krijgen en snel je rijbewijs op zak hebben. Goed nieuws, bij NXXT kun je altijd terecht voor top rijlessen! Volg vrijblijvend een gratis proefles om te kijken of onze rijlessen iets voor jou zijn. Wanneer je tevreden bent, kun je snel van start bij onze rijschool in Haarlemmermeer. Voor je het weet slaag jij voor je examen. Met een rijbewijs krijg jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Heerlijk zelf met de auto op pad. Klinkt goed, toch? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

In Haarlemmermeer rijden Paul, Menno en Richard met veel plezier rond in de lesauto. Dagelijks helpen zij veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Tijdens de rijlessen zul je merken dat de instructeur enthousiast les geeft en passie voor het vak heeft. Dit zorgt ervoor dat de rijlessen net zo leuk als leerzaam zijn. Zo leer jij in no-time alle kneepjes van het autorijden. In rustige straten ga jij oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Zodra je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Amsterdam, Haarlem, Leiden of Utrecht. Veel afwisseling tijdens de rijlessen zorgt ervoor dat jij leert autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Haarlemmermeer

 • Gratis proefles: Weet je niet zeker of onze rijlessen bij jou zullen passen? Geen enkel probleem. Volg een gratis proefles om eens een rijles uit te proberen. Dit is geheel vrijblijvend. Wat een mooie kans!
 • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na het volgen van de gratis proefles? Goed nieuws, je hoeft niet lang te wachten om van start te gaan met de rijlessen. Bij onze rijschool in Haarlemmermeer werken we niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Haarlemmermeer werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
 • Slipcursus: Ben jij geslaagd en heb je eindelijk jouw rijbewijs op zak? Dan mag je onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Tijdens deze cursus leer je allerlei handige vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Haarlemmermeer

Wat ga je nu precies leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Haarlemmermeer? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen wij jou alvast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net start met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Het onder controle krijgen van de auto is het eerste wat je gaat leren. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles wat je moet weten over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. In rustige straten ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren in smalle straten en helling trekken. Bij onze rijschool leer je stap voor stap alles wat je moet weten. Zodra onze instructeur ziet dat jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg rijden. Daar leer je onder andere veilig inhalen, in- en uitvoegen, file rijden en ritsen. Met de rijlessen van NXXT ben jij in no-time klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Haarlemmermeer? Volg dan de volgende stappen:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een moment dat jou goed uitkomt.
 • Stap 2: Volg jouw gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt je thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Groningen werken wij namelijk niet met wachttijden.

Rijschool Haarlemmermeer

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Haarlemmermeer hebben we niet voor niets veel verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom is het belangrijk dat je een lespakket kiest wat goed bij jou past. Dan leer jij met plezier autorijden en zul je zien dat je als een speer gaat. Weet je niet precies welk lespakket je moet kiezen of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact op. Wij staan voor jou klaar en helpen jou graag verder. Zien we jou binnenkort terug bij NXXT rijschool Haarlemmermeer?