• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Het is zover. Je allereerste rijles. De instructeur komt je thuis ophalen. Met gezonde spanning stap jij de lesauto in. Je wordt meteen op je gemak gesteld waardoor jij ontspannen van start kan gaan. Tijdens de rijles verbaas jij jezelf, je kan al veel meer dan je verwacht had! Door de duidelijke aanwijzingen van de instructeur leer jij snel. Na de les kijk je alweer uit naar een volgende rijles. Zie jij het ook wel zitten om leuke en leerzame rijlessen te volgen? Dan kun je terecht bij NXXT rijschool Heerenveen. Onze enthousiaste en deskundige instructeurs heten jou graag welkom. Lees verder om meer te weten te komen.

Bij onze rijschool in Heerenveen werken instructeurs Jeroen en Wendy en Pieter. Dagelijks rijden zij met veel plezier rond in de lesauto’s. Met veel enthousiasme geven zij de rijlessen, waardoor het zowel leuk als leerzaam is voor jou. Tijdens je rijlessen rijd je door het mooie Friese Heerenveen. In wijken als De Akkers, Haskerveen en Het Meer kun je uitgebreid oefenen. Later ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Drachten of Leeuwarden. Er is genoeg afwisseling waardoor jij veel kan leren. Dankzij de goede begeleiding heb jij voor je het weet jouw rijbewijs op zak. Ons slagingspercentage is niet voor niets erg hoog.

Waarom NXXT rijschool Heerenveen

 • Gratis proefles; Volg geheel vrijblijvend de gratis proefles bij onze rijschool in Heerenveen. Zijn onze rijlessen iets voor jou? Dit is de ideale manier om erachter te komen.
 • Geen wachttijden; Wanneer jij enthousiast bent na je proefles mag je direct starten met de rijlessen. Er zijn geen wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs; Bij onze rijschool in Heerenveen werken alleen de allerbeste instructeurs. Wij selecteren op deskundigheid en ervaring.
 • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Volg meteen onze slipcursus voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet kan goed van pas komen op de weg.

Rijles in Heerenveen

Wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Heerenveen is teveel om op te noemen. Maar in grote lijnen kunnen wij jou alvast vertellen wat je kunt verwachten. Je begint bij het begin en leert hoe de auto werkt. Hoe stel je de spiegels en stoel goed af? Hoe werkt schakelen, gas geven, remmen en sturen? Je ontdekt het allemaal in je eerste rijlessen. Wanneer je er klaar voor bent ga je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je allerlei verkeerssituaties en -regels herkennen. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. In de verschillende wijken van Heerenveen ga je oefenen met achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je al wat verder bent met je rijlessen mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je veilig in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, inhalen, en nog veel meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Geef je op
  Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Je kunt al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg de gratis proefles
  Op het afgesproken moment komt onze instructeur jou thuis ophalen. Je kunt rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Onze instructeur zal er altijd voor zorgen dat jij op je gemak bent. Daarnaast kun je er op letten of je de manier van lesgeven prettig vindt.
 • Stap 3: Ben jij enthousiast geworden?
  Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Bespreek dan direct met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel beginnen met de rijlessen. Je hoeft bij onze rijschool in Heerenveen nooit lang te wachten.

Lespakketten bij NXXT

Leer jij snel en heb je maar weinig rijlessen nodig? Neem jij het liefst alle tijd en wil je graag gebruik maken van een tussentijdse toets? In alle gevallen kun je bij onze rijschool in Heerenveen voor een passend lespakket kiezen. Wij begrijpen dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Ga voor ons start, actie, top spoed of master pakket. Door het pakket te kiezen wat bij jou past ga je al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Heb jij vragen voor ons of wil je even met ons overleggen? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.