• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Geen zin om lang onderweg te zijn met het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld je werk of school? Ben je het zat om afhankelijk te zijn van anderen? Haal je rijbewijs en start met rijlessen bij onze NXXT rijschool in Hellevoetsluis. Onze deskundige en enthousiaste rijinstructeurs zorgen voor een goede voorbereiden. Zo kun je vol zelfvertrouwen je praktijk examen in gaan.

Tijdens je autorijlessen zul je door wijken als Vlotbrug, De Kooistee en Nieuw- Hellevoet rijden. Vooral in het drukkere centrum en De Vesting leer je goed het verkeer inschatten, anticiperen en tijdig reageren. Daarnaast leer je ook de bijzondere verrichtingen. Zodra je de basis goed onder de knie hebt, ga je ook de snelweg op. Zo rij je via Spijkenisse door naar steden zoals Rotterdam, Den Haag, Gouda en Dordrecht.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HELLEVOETSLUIS?

Waarom je voor NXXT rijschool Hellevoetsluis moet kiezen? We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje.

  • Gratis proefles: Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Hellevoetsluis? Dat kan geheel vrijblijvend. Geef je snel op!
  • Geen wachttijden: Wil jij na je proefles direct beginnen met autorijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hellevoetsluis werken alleen de beste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Wel zo’n fijn gevoel.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op.

Rijles in Hellevoetsluis

Wil jij graag weten wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Hellevoetsluis? Het is zoveel dat we niet alles kunnen bespreken. De hoofdpunten die terugkomen in de lessen hebben wij wel vast voor jou op een rijtje gezet:

  • De basis: Leer alles over het bedienen van de auto, bijvoorbeeld het juist instellen van de stoel en spiegels. Gas geven, remmen, sturen en schakelen horen er ook bij.
  • Deelnemen aan het verkeer: Je gaat in de verschillende wijken van Hellevoetsluis en omgeving veel leren over verkeerssituaties, verkeersregels en de bijzondere verrichtingen.
  • De snelweg op: Op de snelweg leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Na onze lessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis vrijblijvende proefles bij NXXT rijschool Hellevoetsluis wel zitten? Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op met jou. We maken dan een afspraak voor de proefles. Dat kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Op het afgesproken moment haalt onze instructeur, Erika of John, je thuis op. Jullie kunnen rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles kun je ook goed opletten of je de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Ben je enthousiast na je proefles? Bespreek dan direct met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen bij onze rijschool in Hellevoetsluis.

Wil jij liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij jou snel verder.