• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Dé rijschool in Hellevoetsluis? Dat is NXXT rijschool Hellevoetsluis. Wil je nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Hellevoetsluis. Kies een NXXT rijschool in Hellevoetsluis of omgeving. Binnen slechts enkele dagen kun je al starten, want we hebben geen wachttijden. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben veel ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Waarom NXXT rijschool Hellevoetsluis? 

Bij NXXT rijschool Hellevoetsluis ben je aan het juiste adres voor het volgen van autorijlessen. We hebben dan ook veel voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rij.

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles is een gratis proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Hellevoetsluis zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT rijschool Hellevoetsluis heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs B kun je direct een slipcursus volgen. In deze cursus leer je ook onder gevaarlijke omstandigheden de controle behouden. Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-.

Rijles in Hellevoetsluis

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Hellevoetsluis een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties en meer. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Tijdens jouw autorijlessen rijd je door wijken als Nieuw-Helvoet, Den Bonsen Hoek, Vlotbrug, De Kooistee en De Struyten. Met name in het drukkere centrum leer je goed het verkeer inschatten, anticiperen en tijdig reageren. Veiligheid staat immers voorop. Wie weet rijd je wel door straten als de Kooilaan, Kanaalweg Westzijde, Amnesty Internationallaan, Korenaar, Dreef, Isaäc Da Costastraat, Dierenriem en Sacharovlaan voor het leren van de bijzondere verrichtingen. Zodra je de basisbeginselen onder de knie hebt en het verkeer goed in kunt schatten, ga je ook de snelwegen op. Je rijdt via Spijkenisse zo naar steden als Rotterdam, Den Haag, Gouda, Zoetermeer en Dordrecht.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT rijschool Hellevoetsluis start iedereen altijd met een gratis proefles. Een proefles in Hellevoetsluis kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden. Hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in één keer te halen.

Rijschool Dordrecht

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je welk pakket het beste bij jou past of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.