• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Ben jij het zat om in een stampvolle bus of trein naar je school of werk te reizen? Dat kan binnen een paar maanden helemaal anders zijn als jij start met rijles in Helmond. Kies voor NXXT Rijschool Helmond en je kunt al binnen een aantal dagen starten! Je bent verzekerd van deskundige en enthousiaste rijinstructeurs die jarenlange ervaring hebben. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt!

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HELMOND? 

Rijles in Helmond? Kies dan voor NXXT Rijschool Helmond. Dat biedt veel voordelen:

  • Gratis proefrijles;de eerste rijles is een gratis proefrijles. Tijdens de les wordt er gekeken naar hoe jij het auto rijden ervaart en hoe jij met de aanwijzingen van de rijinstructeur omgaat. De rijinstructeur bepaald hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben voor het halen van het praktijkexamen. Pluspunt: de proefles is gratis!
  • Geen wachttijden; NXXT Rijschool Helmond heeft geen wachttijden! Dus wil jij snel starten met rijlessen? Dat kan!
  • Beste rij-instructeurs; NXXT verzekert jou van de beste rijinstructeurs. Wij hebben namelijk de beste rijinstructeurs van Helmond en omgeving geselecteerd. Op deze manier ben jij zo snel mogelijk in bezit van je rijbewijs.
  • Slipcursus; na het behalen van je rijbewijs kun je een slipcursus volgen. Reserveer hem direct via NXXT voor slechts €79,-

Rijles in Helmond

Tijdens de rijlessen in Helmond word jij door jouw rijinstructeur goed voorbereidt op de verkeerssituaties die je in de auto tegenkomt. Zo leer je niet alles autorijden in de stad, maar ga je ook de snelweg op, leer je de bijzondere verrichtingen uit te voeren en weet je op juiste wijze voorrang te geven op drukke kruispunten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom leer jij niet alleen goed in te spelen op de verkeerssituaties, maar wordt er ook gewerkt aan je zelfvertrouwen op de weg. Op die manier ga jij goed voorbereid en zelfverzekerd het praktijkexamen in.

Gratis proefles inplannen

De rijlessen bij NXXT beginnen met een gratis proefles. Wil jij een proefles inplannen in Helmond? Dat kan gemakkelijk en snel online door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst van jouw aanvraag, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de gratis proefles in te plannen. We hebben geen wachttijden: vul je vandaag het formulier in? Dan kun je meestal een week later al starten!

Tijdens de proefles leer jij je rijinstructeur kennen; het is belangrijk dat jij op je gemak in de lesauto zit. Verder kijkt de rijinstructeur tijdens de proefles of je al eventuele rijervaring hebt, hoe behendig jij met de auto bent en hoe je omgaat met aanwijzingen. Ook wordt er gekeken naar de beheersing van de verkeersregels. De rijinstructeur maakt een inschatting hoeveel rijlessen jij nodig hebt om het praktijkexamen in 1x te halen.

Rijschool Helmond

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor elke leerling een passend lespakket. Wij hebben namelijk verschillende pakketten ontwikkeld. Hoeveel rijlessen wil je? Wil je een tussentijdse toets afleggen? En wil je de optie voor een herexamen? Afhankelijk van jouw wensen kies je het pakket dat het beste bij jou past: een spoedpakket, een klein pakket of een uitgebreid pakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

ONZE RIJSCHOLEN IN HELMOND

In Helmond hebben wij verschillende rijscholen. Al onze rijinstructeurs zijn enthousiast, deskundig en hebben een passie voor het vak. Zij werken graag aan het behalen van jouw doelen en leren je graag vaardigheden bij waar jij de rest van je leven plezier van zult hebben. Doordat onze rijinstructeurs vol passie werken, is het prettig om rijles van ze te krijgen. Ze doen er alles aan om van jou een perfecte bestuurder te maken. Je bent verzekerd van leerzame en leuke rijlessen!

VOORBEREID DE WEG OP

Er komt veel kijken bij het auto rijden. Het is handig als je de auto goed leert kennen en enige kennis hebt van hoe de auto werkt. Er wordt uitgelegd welke pedalen je nodig hebt voor verschillende handelingen en waarom je welk bepaald nodig hebt. Je leert je spiegels goed af te stellen en je krijgt enige kennis mee over de motor. Olie checken? Jij weet waar je moet zijn. Moet de koelvloeistof worden bijgevuld? Voor jou geen probleem!

VOORBEREIDING OP ALLE EXAMENS

Tijdens de rijlessen ligt de focus op het leren autorijden, dat is immers waar je in de rijlessen voor wordt klaargestoomd. Maar voor het behalen van je rijbewijs dien je ook het theorie-examen te halen. Hiervoor leer je uit de boeken en doe je oefenexamens. Maar zoals het met veel theorie werkt, leer je het het beste in de praktijk. Daarom wordt er ook tijdens de praktijk lessen aandacht besteed aan de theorie. Aan de hand van verschillende verkeerssituaties wordt de theorie uitgelegd. Heb je een vraag over de theorie? Stel hem tijdens de rijles en je rijinstructeur neemt het uitvoerig met je door! Zo word je ook klaargestoomd voor het theorie-examen.

Wil je graag meer informatie ontvangen voordat je begint met rijlessen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.