• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar rijlessen die zowel leuk als ontzettend leerzaam zijn? Dan ben je bij NXXT rijschool Helmond aan het juiste adres! Onze professionele instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Al duizenden leerlingen zijn bij ons geslaagd voor hun rijbewijs. Zie jij het ook wel zitten om op een prettige manier je rijbewijs te halen? Lees snel verder!

In Helmond rijden onze instructeurs Eyal, Bart en Charles dagelijks met veel plezier rond. Zij hebben passie voor hun werk, en dat is te merken in de lessen! Lees bijvoorbeeld wat een van onze instructeurs over zijn werk vertelt: “Mijn opa was vroeger rijinstructeur. Dat bracht mij op het idee om rijinstructeur te worden. Ik vind contact met mensen erg leuk en iemand iets nieuws aanleren is toch geweldig? Wat is er mooier dan iemand iets leren waar diegene zijn hele leven iets aan heeft?!”

Helmond is een prachtige Brabantse stad. Het is beslist geen straf om hier rijlessen te volgen! Tijdens de lessen rijd je door wijken als ‘t Hout, Brouwhuis, Warande, Stiphout, Dierdonk en Brandevoort. Na een aantal lessen zal je ook op de snelwegen rondom Helmond gaan oefenen. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Deurne, Veghel, Weert, Eindhoven en Venlo. Ideale omstandigheden om alle vaardigheden van het autorijden onder de knie te krijgen!

Waarom NXXT rijschool Helmond

  • Gratis proefles; bij onze rijschool in Helmond mag je altijd beginnen met een gratis proefles. Dat zorgt ervoor dat jij eerst eens kunt ervaren hoe een rijles bij NXXT er aan toe gaat!
  • Geen wachttijden; Zie jij het na de proefles helemaal zitten? Dan mag je direct verder met de rijlessen! Er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de beste instructeurs die deskundig en gepassioneerd hun beroep uitvoeren. Daar kun jij op vertrouwen!
  • Slipcursus; Heb jij je rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag direct onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Dan ben jij op iedere situatie op de weg voorbereid.

Rijles in Helmond

Tijdens onze rijlessen gaan we stap voor stap te werk. We beginnen natuurlijk bij de basis! Eerst leer je de auto te bedienen. Je gaat de stoel en spiegels goed instellen, gas geven, remmen en schakelen. Als dat goed gaat mag je ook deelnemen aan het verkeer. Je leert alle verkeersregels en voorrangssituaties kennen. In de verschillende wijken in Helmond heb je de tijd en ruimte om alle bijzondere verrichtingen te oefenen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Als je dat al best goed onder de knie hebt is het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen! Daar ga je leren om alle voorkomende verkeerssituaties goed in te schatten. Ook kan jij na onze lessen perfect in- en uitvoegen en veilig inhalen. Je begrijpt wel dat jij tijdens de lessen bij onze rijschool in Helmond alles leert wat nodig is om je rijbewijs te kunnen halen!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is ideaal om eens te ervaren hoe een autorijles er aan toe gaat. Je maakt eerst kennis met je instructeur. Het is belangrijk om een goede klik te hebben. Dat zorgt ervoor dat de rijlessen prettig verlopen. Ook is het belangrijk dat je de rijles goed kan volgen en alle aanwijzingen begrijpt. Wel zo fijn dat je dit tijdens de proefles gratis kan uitproberen! Je hoeft niet lang te wachten op je proefles, vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten. Ook na de proefles kun je direct door met de rijlessen bij onze rijschool in Helmond. Wij begrijpen dat jij snel van start wil! Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles.

Rijschool Helmond

Lespakketten bij NXXT

Elke leerling heeft zijn eigen manier van leren. Sommige leerlingen gaan het liefst zo snel mogelijk. Anderen willen juist alle tijd nemen en op hun gemak de lessen volgen. Door onze verschillende lespakketten is dit mogelijk! Maak een keuze tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Daardoor kun jij al met een voorsprong van start met je rijlessen, nog voor je daadwerkelijk begonnen bent. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten. Wij zien je graag terug tijdens de rijlessen!

Wil je overleggen welk lespakket het beste bij jou past? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen jou snel verder.