• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Nooit meer in een stampvolle bus of trein naar school of naar je werk. Wie wil dat nou niet? Bij NXXT rijschool Hendrik Ido Ambacht begrijpen wij dat jij snel je rijbewijs wilt halen. Daarom verzekeren wij jou van een deskundige instructeur. Jouw instructeur begeleidt je op een professionele manier en helpt je om te slagen voor jouw examen. Je rijlessen moeten natuurlijk leuk zijn! Daarom zorgt jouw instructeur voor een prettige ervaring en is er altijd tijd voor een gezellig praatje. Als je er voor kiest om te gaan lessen bij NXXT kun je, voor je het weet, zelf op pad met de auto.

De rijlessen in Hendrik Ido Ambacht zijn veelzijdig en leerzaam. Hierdoor kun jij goed kennis maken met veel verschillende verkeerssituaties. Een goed begin is het halve werk en daarom doen onze rijinstructeurs er alles aan om jou vol zelfvertrouwen het praktijkexamen in te gaan. Of het nu gaat om in- en uitvoegen op de snelweg of straatje keren. Tijdens jouw rijlessen in Hendrik Ido Ambacht komt het allemaal aan bod.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HENDRIK IDO AMBACHT

Rijles in Hendrik Ido Ambacht volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Hendrik Ido Ambacht zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Hendrik Ido Ambacht heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Hendrik Ido Ambacht

Voor het halen van jouw rijbewijs is Hendrik Ido Ambacht een goede omgeving. Of je nu rijd langs de Noordoevers, door Oostendam of een van de andere wijken van Hendrik Ido Ambacht rijdt, alle verkeerssituaties komen aan bod. Onze rijinstructeurs doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij al deze verkeerssituaties goed kunt inschatten. Zo begin je met de basis en de bijzondere verrichtingen. Wanneer dit goed gaat zul je het in en uitvoegen op de snelweg gaan oefenen en rij je naar steden zoals Rotterdam en Dordrecht. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen onze rijinstructeurs Irma, Jeremy en Marjanca er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Wil je graag eerst kennismaken met onze rijninstructeurs? Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor onze gratis proefles! Onze leerlingen ervaren dat als een ideale kans om te zien hoe een rijles werkt. Je maakt kennis met jouw instructeur. Een goede klik is belangrijk om goed te kunnen leren van je instructeur. Daarnaast kun je mooi ervaren hoe een rijles gaat en of jij het prettig vindt om onze lessen te volgen. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om met onze lessen verder te gaan? Dan kan dat direct! Er zijn geen wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Onze instructeurs hebben ervaren dat alle leerlingen op een andere manier leren. Sommigen leren snel, anderen hebben wat meer tijd nodig. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Hendrik Ido Ambacht verschillende lespakketten samengesteld voor jou. Wij hebben een start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Lees hier alles over onze verschillende lespakketten.

Heb jij nog vragen over onze rijlessen? Wil je hulp bij het kiezen van het juiste lespakket? Neem contact met ons op! Dan helpen wij jou snel verder.