• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Hengelo en ben je op zoek naar de beste rijschool? Ga dan voor NXXT! Op de trein wachten, de bus missen, een lift regelen, dit is allemaal verleden tijd wanneer je een rijbewijs op zak hebt. Wanneer je slaagt voor je examen krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt met de auto. Dat wil jij toch ook? Geef je nu op voor een gratis proefles. Bevalt dat wel? Dan kun je snel starten met de rijlessen. Voor je het weet ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

In Hengelo werken Bertus, Berno en Mendel voor onze rijschool. Deze instructeurs hebben stuk voor stuk veel kennis en ervaring. Daardoor weten ze precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Bovendien maken ze iets leuks van de rijlessen door hun enthousiaste manier van lesgeven. In de straten van Hengelo ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen en verkeersregels. Gaat dat goed? Dan mag je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Almelo, Deventer of Zutphen. Je zult zien dat jij binnen no-time alle kneepjes van het autorijden onder de knie hebt!

Waarom NXXT rijschool Hengelo

  • Gratis proefles: Twijfel je of NXXT rijschool Hengelo iets voor jou is? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is een perfecte kans om eens te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
  • Geen wachttijden: Wil jij na je proefles direct beginnen met autorijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hengelo werken alleen de allerbeste instructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op.

Rijles in Hengelo

Wij begrijpen dat jij nieuwsgierig bent naar wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Hengelo. Daarom vertellen wij jou alvast over wat onderwerpen die je kunt verwachten. Natuurlijk begin je bij de basis. Gas geven, remmen, sturen en schakelen komen allemaal aan bod. Jij leert de auto onder controle te hebben. Wanneer dat goed lukt mag je ook deelnemen aan het verkeer. In de straten van Hengelo leer je alles over de verkeersregels en situaties die voor kunnen komen. Ook ga je de bijzondere verrichtingen oefenen zoals keren, achteruit rijden, helling trekken en parkeren. Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, wordt het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden, en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun je zelfverzekerd het examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Hengelo? Dat is geheel vrijblijvend. Je kunt eens proberen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen dan snel contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week terecht. De instructeur haalt jou op het afgesproken moment thuis op. Jullie kunnen kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is natuurlijk belangrijk! Daarnaast kun je er goed op letten of je de begeleiding en aanwijzingen prettig vindt. Wanneer dat allemaal goed zit kun je na afloop met de instructeur overleggen over onze verschillende lespakketten. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen, wij werken namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Hengelo kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Bijvoorbeeld ons start, actie, top, spoed of master pakket. Kies het pakket wat bij jou past zodat je al met een voorsprong van start kunt gaan met je rijlessen. Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is en op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom is er voor iedereen wel een passend pakket. Wil jij graag met ons overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.