• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Nooit meer door de regen fietsen, in een stampvolle bus of trein zitten, maar heerlijk in je eigen auto naar school of werk! Dat kan binnen een aantal maanden realiteit zijn als je start met rijles in Hengelo! Kies een NXXT Rijschool in Hengelo en omgeving en je kunt binnen enkele dagen al starten! Onze rijinstructeurs zijn enthousiast, deskundig en hebben veel ervaring, zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt!

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HENGELO?

Kies voor NXXT Rijschool Hengelo en je profiteert van de volgende extra's:

  • Gratis proefrijles; Bij NXXT Rijschool Hengelo starten we als eerste met een gratis proefles. Deze proefles houden we zodat jij op een vrijblijvende manier kunt kennismaken met de rijinstucteur en de rijschool. Klikt het en vond je het een prettige rijles? Start dan je rijlessen bij NXXT Rijschool Hengelo! Nog een bijkomend voordeel van de proefles: hij is gratis!
  • Geen wachttijden; Natuurlijk wil je niet lang wachten voordat je in de lesauto kunt stappen. Dat hoeft ook niet bij NXXT Rijschool Hengelo. Wij hebben namelijk geen wachttijden, je kunt dus snel starten!
  • Beste rijinstructeurs; NXXT Rijschool Hengelo verzekert jou van leerzame en deskundige lessen. Dit kunnen wij garanderen, omdat wij de beste rijinstructeurs voor je hebben geselecteerd. Zo heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak!
  • Slipcursus; Lijkt het je leuk om een slipcursus te volgen? Reserveer hem dan direct bij NXXT voor slechts € 79,-

Rijles in Hengelo

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Hengelo een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten wij altijd met een gratis proefles. Een proefles in Hengelo kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.