• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij ook zo graag de vrijheid van een rijbewijs? Een rijbewijs op zak betekent dat jij nooit meer op de bus moet wachten of in een propvolle trein moet reizen. Het geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Bij NXXT rijschool Hilversum begrijpen wij dat je niet kan wachten om met je rijlessen te beginnen. Onze deskundige rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij op een leuke en snelle manier je rijbewijs kan halen. Wil jij weten hoe het precies werkt? Lees dan verder.

De leukste rijlessen

Bij onze rijschool in Hilversum werken instructeurs Gerard, Pim, Herbert en Rene. Zij rijden elke dag met veel plezier rond in de lesauto’s. Door hun deskundigheid en ervaring weten zij precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Onze instructeurs hebben passie voor hun vak en dat merk je terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Rijlessen bij NXXT zijn daarom zowel leuk als leerzaam! Bovendien is Hilversum een mooie plaats om rijlessen te volgen. Je rijdt tijdens de lessen door buurten als Trompenberg, Havenkwartier, Erfgooiersbuurt en Schilderskwartier. Wanneer je al wat meer lessen hebt genomen ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Amsterdam, Huizen, Baarn, Soest, Amersfoort, Zeist of Utrecht.

Waarom NXXT rijschool Hilversum

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Hilversum mag je altijd beginnen met een gratis proefles. Probeer vrijblijvend uit of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden van je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hilversum werken alleen de beste deskundige en ervaren rijinstructeurs. Jij kunt met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus: Wanneer je geslaagd bent voor je examen mag je direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. De kennis die je daar opdoet kan goed van pas komen op de weg!
  • Flexibele planning: Druk druk druk? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Daardoor kun je rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Hilversum

Wat ga jij allemaal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Hilversum? Wij begrijpen dat jij al nieuwsgierig geworden bent. Daarom vertellen wij alvast in grote lijnen wat je kunt verwachten. Tijdens de rijlessen komt er natuurlijk nog veel meer aan bod. Wanneer je van start gaat met je rijlessen leer je eerst de basis van het autorijden. Je leert de stoel en spiegels juist instellen en de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer je dat aardig onder de knie hebt ga je ook oefenen in de verschillende wijken van Hilversum. Daar leer je alle verkeerssituaties en -regels kennen. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je alles over invoegen, file rijden, ritsen, inhalen en meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor het examen!

Klaar voor je examen?

Je hebt genoeg rijlessen gevolgd, nu is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je direct door met het examen. Wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Je hoeft daardoor niet zenuwachtig te zijn. Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Hilversum gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Wanneer jij rijlessen wil gaan volgen bij onze rijschool in Hilversum is het wel zo fijn als je mag beginnen met een vrijblijvende proefles. Zie jij dat ook wel zitten? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten. Wanneer de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Je kunt kennismaken met elkaar en kijken of jullie een goede klik hebben. Dat is namelijk ook belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen. Een ander punt waar je op kunt letten is de manier van lesgeven. Geeft de instructeur op een prettige manier aanwijzingen en zijn die begrijpelijk voor jou? Als jij er een goed gevoel bij hebt kun je na de proefles direct met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen.

Rijschool Hilversum

Lespakketten bij NXXT

Iedereen is welkom bij NXXT rijschool Hilversum. Wij weten dat iedereen uniek is en op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Je kunt kiezen uit het start, actie, top, spoed of master pakket. Of je nu graag snel gaat of juist alle tijd wil nemen, voor iedereen zit er wel een passend pakket tussen. Door het juiste pakket te kiezen ga jij goed van start met je rijlessen!

Heb je vragen?

Wil jij graag met ons overleggen over de verschillende lespakketten? Heb je vragen voor ons? In alle gevallen mag je gerust contact met ons opnemen. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.