• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Ben jij het zat om in een stampvolle trein of bus naar je school of werk te moeten? Zorg dan voor verandering en haal je rijbewijs bij NXXT Rijschool Hilversum! Bij onze rijschool in Hilversum kun je al binnen een paar dagen starten. Kies je voor rijles bij NXXT Rijschool Hilversum? Dan ben je gegarandeerd van deskundige, leerzame én gezellige rijlessen. Start met rijles in Hilversum!

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HILVERSUM?

Ga jij rijlessen in Hilversum? Kies dan voor een NXXT Rijschool in Hilversum of omgeving. Dat geeft je namelijk vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; allereerst starten we met een gratis en vrijblijvende proefles. Tijdens deze eerste rijles meer jij jouw rijinstructeur kennen en maakt de rijinstructeur een inschatting van hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt voor het halen van je rijbewijs. Deze inschatting wordt gemaakt aan de hand van jouw rijervaring, het opvolgen van aanwijzingen en je kennis van de verkeersregels. Is de proefles geslaagd? Welkom bij NXXT Rijschool Hilversum!
  • Geen wachttijden; liever gister dan vandaag starten? Dat kan! Wij hebben namelijk verschillende rijscholen in Hilversum en omgeving. Dus er is altijd een rijschool waar jij terecht kunt!
  • Beste rij-instructeurs; NXXT heeft voor de rijscholen in Hilversum de beste rijinstructeurs geselecteerd. Zo kunnen wij garanderen dat de rijlessen leerzaam en prettig zijn, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs behaalt.
  • Slipcursus; een slipcursus is niet alleen spannend en leuk, maar ook enorm leerzaam. Leer hoe jij moet handelen in noodsituaties en slib gemakkelijk door elke bocht. Reserveer via NXXT direct je slipcursus, nu slechts voor €79,-!

Rijles in Hilversum

Hilversum is een uitstekende omgeving om je rijbewijs te halen. Je komt in de regio veel verschillende verkeerssituaties tegen, zo ben jij op elke situatie voorbereid voor je praktijkexamen. Je gaat samen met je rijinstructeur elke situatie af. Je rijinstructeur kijkt welke onderdelen goed gaan en aan welke onderdelen nog wat aandacht kan worden besteed. Je leert hoe de voorrangsregels werken en je leert de bijzondere verrichtingen foutloos uit te voeren. Verder ga je tijdens de rijles in Hilversum de snelweg op, zodat je leert veilig in te voegen. Na alle rijlessen, ben jij klaargestoomd voor het rijexamen, waar jij vol zelfvertrouwen in stapt!

Gratis proefles inplannen

We snappen dat het uitzoeken van de juiste rijschool nog wel eens een opgave kan zijn. Daarom bieden wij iedereen een gratis proefles aan! Deze proefles is gratis en vrijblijvend en is bedoeld om kennis te maken met jouw rijinstructeur. Zou jij wel een gratis proefles in Hilversum willen plannen? Dat kun je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles in te plannen. Bij NXXT Rijschool Hilversum zijn geen wachttijden; vul je vandaag het formulier in? Dan kun je waarschijnlijk volgende week al beginnen! Tijdens de proefles wordt er door de rijinstructeur gekeken hoe behendig jij bent met de auto en wat je kennis is van de verkeersregels. Op basis hiervan maakt de instructeur een inschatting van het aantal rijlessen jij nodig zult hebben om je rijbewijs in één keer te halen.

Rijschool Hilversum

Lespakketten bij NXXT

Leer jij graag op je eigen tempo? Ook daar hebben we bij NXXT aan gedacht! Hiervoor hebben we verschillende lespakketten samengesteld. Je kunt kiezen uit verschillende opties. Wil je een uitgebreid pakket of liever een klein pakket? Of heb je er wat haast bij en kies je voor een spoedpakket? Je kunt alle lespakketten hier bekijken.

Twijfel je om te starten met rijlessen bij NXXT Rijschool Hilversum of heb je nog wat vragen? Wij beantwoorden deze graag! Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of de chat.

DE VRIJHEID VAN EEN RIJBEWIJS

Het behalen van je rijbewijs is zeker geen overbodige luxe. Je krijgt hiermee een stukje vrijheid. En gemak. Je hoeft niet meer je reis via een reisplanner uit te stippelen, geen overstaptijden die slecht op elkaar aansluiten, maar heerlijk je eigen vervoer. Je bepaalt zelf wanneer je weggaat, met wie je reist en hoe je reist. Daarnaast zit je in de auto altijd droog, uit de wind én heb je altijd ruimte om tassen en andere spullen mee te nemen.

Je bewegingsomgeving wordt vergroot. Je legt immers sneller kilometers af met de auto dan lopend of met de fiets. Een dagje naar het strand? Een dagje shoppen in een (nog onbekende) stad? Spring in de auto en we gaan!

EENMALIGE INVESTERING = LEVEN LANG PLEZIER

Lijkt het halen van je rijbewijs een grote investering? Dat kan kloppen. Maar niet als je bedenkt dat het een eenmalige investering is waar je de rest van je leven plezier van hebt! Je hoeft geen jaarlijkse cursussen te doen of telkens een nieuw certificaat te halen. Je rijbewijs is er voor heel je leven. En zoals hierboven al genoemd, geeft het je een stukje vrijheid en gemak. Vrijheid en gemak voor de rest van je leven, dan is het elke investering waard.

Heb je nog vragen voordat je start met lessen of zou je nog graag wat informatie willen ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.