• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in de Hoeksche Waard en zie je door de rijscholen het bos niet meer? Geen zorgen, bij NXXT zit je altijd goed! Bij onze rijschool ben je zeker van leuke en leerzame rijlessen. Onze instructeurs zijn deskundig en ervaren zodat jij de beste begeleiding krijgt. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Voor de deur in de auto stappen en rechtstreeks naar je plaats van bestemming reizen. Klinkt goed, toch? Dat is nog eens wat anders dan wachten op de bus of trein. Geef je snel op voor onze rijlessen zodat jij binnenkort ook met de auto op pad kunt. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

De leukste rijinstructeurs

Onze instructeurs Indira, Denise en Irma rijden met veel plezier rond in de lesauto. Dankzij hun deskundige begeleiding zul jij alle kneepjes van het autorijden snel onder de knie hebben. Bovendien zorgen ze ervoor dat de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Dat zorgt ervoor dat leren autorijden niet alleen een must, maar ook fun is! In de Hoeksche Waard zijn genoeg rustige straten waar je gaat oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Gaat dat goed? Dan mag je ook op de snelweg gaan rijden. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Rotterdam, Den Haag, Breda of Roosendaal. Dankzij de afwisselende omgeving kun jij straks alle situaties op de weg aan!

Waarom NXXT rijschool Hoeksche Waard

  • Gratis proefles: Weet jij niet zeker of onze rijschool in de Hoeksche Waard iets voor jou is? Dan hebben wij de oplossing voor jou, een gratis proefles! Dit is jouw kans om geheel vrijblijvend een rijles uit te proberen. Zien we jou binnenkort in de lesauto?
  • Geen wachttijden: Wanneer je enthousiast bent na het volgen van de proefles begrijpen wij dat je snel wil starten met je rijlessen. Dat is geen enkel probleem. Bij onze rijschool in de Hoeksche Waard werken wij niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Wanneer je onze rijlessen gaat volgen kun je altijd rekenen op een deskundige en ervaren rijinstructeur. De instructeur weet precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Daardoor kun je met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd en heb jij een rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens een slipcursus volgen bij onze rijschool in de Hoeksche Waard. Na het volgen van onze rijlessen kost de cursus jou slechts €79,-.
  • Flexibele planning: Is jouw agenda al veel te vol? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties. Zo kun jij altijd rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in de Hoeksche Waard maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Rijles in Hoeksche Waard

Jij bent vast razend benieuwd hoe de rijlessen eruit zullen zien. Wij kunnen je verzekeren dat je veel nieuwe dingen zal gaan leren bij onze rijschool in de Hoeksche Waard. Bijna te veel om op te noemen. Toch doen we een poging om jou alvast meer te vertellen over de inhoud van de rijlessen. Natuurlijk begin je bij de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, remmen, sturen en schakelen. Als je dat goed onder de knie hebt, mag je deelnemen aan het verkeer. In rustige straten ga je oefenen met de verkeersregels en situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Als jij er helemaal klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Tijd voor je rijexamen! 

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Hoeksche Waard? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Extra goed voorbereid

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede ervaringen

Bij onze rijschool in de Hoeksche Waard streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT! 

Gratis proefles inplannen

Een geheel vrijblijvende gratis proefles, klinkt dat als muziek in je oren? Geef je dan op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Dit kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met de rijinstructeur. Een goede klik is natuurlijk belangrijk. Daarnaast kun je ervaren of de manier van lesgeven bij jou past. Na de gratis proefles weet jij of de rijlessen van onze rijschool in de Hoeksche Waard iets voor jou zijn. Is dat het geval? Bespreek dan met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Hoe werkt dat precies met die lespakketten? Wij vertellen jou graag meer. Bij NXXT rijschool Hoeksche Waard kun je namelijk rijlessen volgen op jouw manier. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kun je het lespakket kiezen wat perfect bij jou past. Ga bijvoorbeeld extra snel met het spoed pakket of neem alle tijd met ons master pakket. Kies een pakket en ga snel van start met je rijlessen.

Meer weten?

Heb je vragen? Geen probleem, neem contact op met onze medewerkers. Zij helpen jou graag verder.