• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wanneer je start bij een NXXT Rijschool Hoofddorp, dan stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs hebben enorme passie voor hun vak en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Start nu ook met rijles in Hoofddorp en ervaar binnenkort de vrijheid van een rijbewijs.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HOOFDDORP? 

Het volgen van rijles bij NXXT Rijschool Hoofddorp brengt vele voordelen met zich mee:

  • Gratis proefrijles; Je start de rijlessen met een gratis proefles. Tijdens deze proefles kijkt de rijinstructeur hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met aanwijzingen omgaat. Wij kunnen aan de hand daarvan inschatten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben voor het slagen voor het praktijkexamen. Nog een voordeel; wij betalen deze proefles!
  • Geen wachttijden; Wil jij al snel je rijbewijs op zak hebben? Dat kan! Bij een NXXT Rijschool Hoofddorp zijn geen wachttijden. Je kunt dus snel starten!
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT Rijschool Hoofddorp rijden alleen de beste rijinstructeurs. Zo kunnen wij leerzame en leuke lessen garanderen, waarbij de rijinstructeur ervoor zorgt dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt.
  • Slipcursus; Wil je na het behalen van je rijbewijs een slipcursus volgen? Reserveer hem direct via NXXT! Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Hoofddorp

Hoofddrop is een goede omgeving om het autorijden aan te leren. De omgeving geeft een goede afwisseling tussen stedelijke gebieden en wat rustigere buitengebieden. De rijinstructeur zorgt tijdens de lessen voor een goede voorbereiding op het eindexamen. Het is belangrijk dat jij vol zelfvertrouwen het examen ingaat. Daarom leer je omgaan met allerlei verschillende verkeerssituaties; het rijden op de snelweg, de bijzondere verrichtingen en verschillende voorrangssituaties. Samen met de rijinstructeur werk jij elke les aan je rijvaardigheid en zelfvetrouwen in de auto. Zo heb jij de perfecte voorbereiding op je praktijkexamen!

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT start je als eerste met een gratis proefles. De proefles in Hoofddorp kun je snel en gemakkelijk aanvragen. Je vult het aanmeldformulier in en wij nemen contact met je op om de proefles in te plannen. Dat kan al heel snel zijn! Als je vandaag nog het formulier invult, dan kun je volgende week waarschijnlijk al in de lesauto zitten! Aan het einde van de proefles maakt de rijinstructeur een inschatting van het aantal rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je rijbewijs. Dit maakt het kiezen van een lespakket makkelijker.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT zijn we flexibel en willen we iedereen op zijn of haar eigen manier leren autorijden. Daarom hebben wij verschillende lespakketten samengesteld; bijvoorbeeld een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.