• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het ook zo zat om steeds op de bus te moeten wachten? Dat is verleden tijd wanneer jij je rijbewijs haalt. Een rijbewijs geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Bij NXXT rijschool Hoofddorp kunnen wij jou helpen om snel je rijbewijs te halen. De lessen van onze deskundige instructeurs zijn zowel leuk als leerzaam. Lees maar eens wat leerling Dennis over ons vertelde: “Erg fijne lessen. Er was altijd een fijne sfeer, dat maakt het erg comfortabel. Daarnaast leerde ik goed zelfstandig rijden door de manier van lesgeven. Ook had mijn instructeur altijd het beste met mij voor, en was actief met het zoeken naar oplossingen voor problemen.” Wil jij ook zo’n fijne ervaring? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Leuke en leerzame rijlessen

In Hoofddorp werken instructeurs Menno, Richard en Patrick met veel plezier voor onze rijschool. Zij hebben passie voor hun vak en dat is terug te merken in de lessen. De rijlessen zijn door het enthousiasme van de instructeurs leuk en leerzaam tegelijk. Tijdens de lessen rijd je door het mooie Noord-Hollandse Hoofddorp. In de verschillende wijken kun je rustig oefenen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je naar plaatsen als Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Haarlem, Leiden of Alphen aan den Rijn. Er is in de omgeving genoeg afwisseling, daar kan je veel van leren.

Waarom NXXT rijschool Hoofddorp

 • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Hoofddorp. De ideale kans om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
 • Geen wachttijden: Enthousiast geworden na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om te starten met je rijlessen bij NXXT rijschool Hoofddorp. 
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hoofddorp hebben wij de allerbeste instructeurs voor jou geselecteerd. Jij kan met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
 • Slipcursus: Wanneer je geslaagd bent voor je rijbewijs mag je meteen de slipcursus volgen bij onze rijschool in Hoofddorp, voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen op de weg.
 • Flexibele planning: Heb je altijd een overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Veiligheid staat bij ons voorop!

Rijles in Hoofddorp

Wanneer je rijlessen gaat volgen leer je heel veel nieuwe dingen. Het is teveel om allemaal op te noemen. Wij begrijpen dat je wel nieuwsgierig bent naar wat er allemaal aan bod gaat komen. Daarom vertellen wij jou alvast wat je ongeveer kan verwachten. Wanneer je begint zal de instructeur jou eerst de beginselen van het autorijden uitleggen. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. De instructeur zal uitgebreid uitleggen hoe alles werkt, vaak ook met plaatjes, tekeningen of een filmpje erbij. Wanneer je de auto onder controle hebt ga je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alle verkeersregels en voorkomende situaties kennen. In de verschillende wijken van Hoofddorp ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Bij onze rijschool leer je bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over invoegen, ritsen, filerijden en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Tijd voor je examen!

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet zenuwachtig te zijn. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Onze beoordelingen

Bij onze rijschool in Zeewolde gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag vrijblijvend een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Hoofddorp? Volg dan de stappen:

 • Geef je op via ons aanmeldformulier.
 • Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken. Dit kan vaak al binnen een week.
 • Op het afgesproken moment haalt de instructeur jou thuis op. Maak kennis met elkaar en kijk eens of jullie een goede klik hebben.
 • Tijdens de proefles kun je er op letten of je de aanwijzingen en begeleiding prettig vindt.
 • Zie jij het wel zitten na de proefles? Bespreek meteen even welk lespakket bij jou zou kunnen passen en maak een keuze.
 • Je hoeft nooit lang te wachten en kunt snel van start met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Bij onze rijschool in Hoofddorp begrijpen wij dat. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Voor iedereen is er wel een passend pakket, of je nu snel wil gaan of juist alle tijd wil nemen. Kies jouw pakket en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Meer weten?

Heb jij vragen? Wil je even met ons overleggen over de lespakketten van onze rijschool in Hoofddorp? Wij voorzien jou graag van persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel kunnen helpen.