• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Wij begrijpen als geen ander dat de zoektocht naar de beste rijschool lastig kan zijn. Wij vertellen jou graag waarom NXXT rijschool Hoogeveen dé rijschool is waar je naar op zoek bent! Onze leerlingen beoordelen ons niet voor niets met een 9,3. Onze deskundige en ervaren rijinstructeurs zorgen dat de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Dat zorgt ervoor dat jij perfect leert autorijden. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak en de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Meer dan 10.000 tevreden geslaagden gingen jou voor. Ontdek alles over onze rijschool in Hoogeveen.

Enthousiaste rijinstructeurs

In Hoogeveen kun je rijles krijgen van instructeurs Dirk, Emanuel, Evelien en Kevin. Stuk voor stuk enthousiaste instructeurs met passie voor hun vak. Dit maakt de rijlessen leuk en leerzaam voor jou. Dankzij hun ervaring weten de instructeurs precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Voor je het weet heb jij het autorijden helemaal onder de knie. Wanneer je rijlessen volgt in Hoogeveen kun je goed oefenen in de verschillende straten. Zodra jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Beilen, Coevorden, Ommen of Meppel. In deze afwisselende omgeving kun jij leren autorijden als geen ander!

Waarom NXXT rijschool Hoogeveen

 • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Hoogeveen mag je altijd een gratis proefles volgen. Probeer vrijblijvend een rijles uit om te kijken of het iets voor jou is.
 • Geen wachttijden: Enthousiast geworden na je proefles? Dan kun je snel starten met de rijlessen. Bij NXXT rijschool Hoogeveen werken we niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Hoogeveen kun je met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Volg direct ook de slipcursus bij NXXT rijschool Hoogeveen voor slechts €79,-. Dit komt altijd goed van pas.
 • Flexibele planning: Heb je een overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.  
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Hoogeveen

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Hoogeveen? Dat begrijpen wij. Wij noemen vast een aantal punten op die zeker aan bod zullen komen tijdens je rijlessen. Je begint natuurlijk bij de basis. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Het is belangrijk dat jij de auto goed onder controle kunt houden. Als dat al goed lukt, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle situaties die voorkomen op de weg. Ook leer je de verkeersregels goed kennen en oefen je met de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren op een smalle weg. Wanneer jij er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je bijvoorbeeld in- en uitvoegen, file rijden en ritsen. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Het examen

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je direct door met het examen. Wij zorgen dat je goed voorbereid bent, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Bekijk onze reviews

Bij onze rijschool in Hoogeveen gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Iedere nieuwe leerling krijgt een cadeautje van ons: een gratis proefles! De proefles is geheel vrijblijvend en een ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Zo weet je meteen of onze lessen iets voor jou zijn. Wij vertellen jou hoe het werkt:

 • Meld je aan via ons handige aanmeldformulier. Zodra jij je opgegeven hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan een afspraak voor de proefles, vaak kan dit al binnen een week op een moment dat het jou uitkomt.
 • Zodra het zo ver is, volg jij de gratis proefles. De instructeur haalt jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Ook is het belangrijk dat je de aanwijzingen prettig en begrijpelijk vindt.
 • Na afloop van de proefles kun jij met je instructeur overleggen over de lespakketten. Zodra jij een lespakket kiest wat bij je past kun je snel van start met je rijlessen. Bij onze rijschool in Hoogeveen werken we niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen werken wij met veel verschillende lespakketten bij onze rijschool in Hoogeveen. Onze ervaren rijinstructeurs hebben gemerkt dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom is er voor iedereen een passend lespakket. Wil je misschien lekker snel gaan? Kies dan voor het spoed pakket. Als je juist alle tijd wil nemen en gebruik wil maken van een tussentijdse toets kun je kiezen voor ons top of master pakket. Dankzij onze pakketten kun jij rijlessen volgen op jouw manier!

Vragen?

Heb je vragen over onze rijschool in Hoogeveen? Kun je niet kiezen uit de lespakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor jou klaar en voorzien jou graag van alle tips die je nodig hebt.