• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Hoorn en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Hoorn en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL HOORN?

Rijles in Hoorn volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Hoorn zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Hoorn heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.

Rijles in Hoorn

Hoorn en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen word je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Hoorn plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Hoorn

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Veilig de weg op met NXXT rijschool Hoorn

Wil jij jouw rijbewijs behalen met de rijschool in Hoorn? Een goed idee! De Hoornse rijschool kan er namelijk voor zorgen dat je weet hoe je veilig moet rijden. Je leert de auto kennen, weet waar je op moet gaan letten op de weg en hoe je op een gedegen manier jouw auto kunt parkeren. Je krijgt voldoende kennis met iedere rijles in Hoorn om uiteindelijk het praktijkexamen af te kunnen leggen en jouw rijbewijs in handen te krijgen. Maar wat leer je eigenlijk tijdens de lessen? Lees snel verder en ontdek het.

Dankzij rijlessen in Hoorn klaar voor het examen

De rijschool in Hoorn gaat met jou aan de slag om te leren hoe je weg kunt rijden in de auto. Je begint daarom jouw rijles altijd in de stad zelf. Zo leer je hoe je moet remmen en optrekken, schakelen en spiegelen. Je weet aan het einde van de eerste rijles al een beetje waar je op moet letten en op welke manier je de auto moet bedienen. Na een aantal rijlessen ben je klaar om de snelweg op te gaan. De rijinstructeur geeft jou veel verschillende tips om zo goed mogelijk richting jouw uiteindelijke rijexamen te gaan.

Meer dan alleen rijden 

Tijdens iedere rijles in Hoorn krijg je weer nieuwe dingen aangeleerd. Zo is het bij de eerste lessen belangrijk dat je weet hoe je de auto moet besturen en veilig de stad door komt. Daarna worden de bijzondere verrichtingen erbij gepakt. Bij de rijschool in Hoorn moet je namelijk ook leren inparkeren, straatje keren en achteruitrijden. Na een aantal keer oefenen weet je precies hoe dit moet en kun je het ook tijdens het examen toepassen. Het gaat er immers om dat je jouw rijbewijs in handen gaat krijgen. 

Klaargestoomd voor de examens en het rijbewijs

De rijschool in Hoorn zorgt ervoor dat je niet alleen klaar bent voor het rijexamen, maar geeft jou ook theorie over de auto en situaties die je tegen kunt komen op de weg. Zo ben je ook al beter voorbereid op het theorie-examen. Jouw rijbewijs in Hoorn halen wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en je bent ervan verzekerd dat je veilig van A naar B gaat komen met jouw eigen auto. Uiteindelijk is dat wat telt. Met een aantal lessen ben jij klaar om de weg op te gaan. 

Wil je graag nog wat meer informatie voor je begint met rijlessen? Wij helpen je graag! 
Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.