• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

De allerbeste rijschool van Hoorn, hoe kies je die? Het antwoord is simpel: kies voor de deskundigheid en ervaring van onze NXXT instructeurs. Zij zorgen voor leuke en leerzame rijlessen. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Die vrijheid wil jij toch ook? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Hoorn werken instructeurs René, Steven, Dennis en Isabel. Zij helpen dagelijks met veel plezier hun leerlingen op weg naar hun rijbewijs. Leerling Maja vertelde over de lessen: “Super fijne lessen gereden! Veel geleerd op een erg fijne manier. Erg relaxte en gezellige lessen. Ik heb veel mogen leren van de ervaring van de instructeur en ik kan zelfverzekerd in de auto stappen!” Wil jij ook zo’n prettige ervaring? Dan is onze rijschool in Hoorn wat voor jou. Bovendien is Hoorn een mooie stad om te leren autorijden. In de verschillende wijken kun je goed oefenen. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan rijden. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Enkhuizen, Medemblik, Volendam, Purmerend, Heerhugowaard of Alkmaar.

Waarom NXXT rijschool Hoorn

  • Gratis proefles: Je kunt bij onze rijschool in Hoorn vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dat is een ideale kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Wanneer je het ziet zitten om onze rijlessen te gaan volgen ben je snel aan de beurt. Wij werken namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hoorn werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op kennis en ervaring. Daar kun jij op rekenen!
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Volg direct onze slipcursus voor maar €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Hoorn

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Hoorn ga je heel veel leren. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Het is teveel om allemaal op te noemen. Toch kunnen we jou alvast de belangrijkste punten vertellen die aan bod zullen komen tijdens je rijlessen. Je start altijd bij de basis, namelijk de auto onder controle houden. Denk aan alle knopjes in de auto, het verstellen van de stoel en spiegels, gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leert de instructeur jou alles over de verkeersregels, voorkomende situaties en bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan achteruitrijden, (file)parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je genoeg geoefend hebt in de straten van Hoorn mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen, en nog veel meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet!

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n vrijblijvende proefles wel zitten? Het is helemaal gratis! Geef je op via het handige aanmeldformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Vaak is het mogelijk om al binnen een week een afspraak te maken op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. De instructeur zal jou altijd op je gemak stellen zodat je ontspannen in de lesauto kunt zitten. Een goede klik tussen jullie is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast moet je de manier van lesgeven prettig vinden. De aanwijzingen moeten begrijpelijk zijn. Wanneer dat allemaal goed zit kun je na de proefles met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen bij onze rijschool in Hoorn.

Rijschool Hoorn

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen hebben wij verschillende lespakketten beschikbaar bij onze rijschool in Hoorn. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. De lespakketten zijn een echte uitkomst om dat mogelijk te maken. Kies het pakket dat bij jou past, dan ga je al met een voorsprong van start met je rijlessen. Door op jouw manier rijlessen te volgen zul je zien dat je snel en met plezier leert autorijden.

Wil je graag even met ons overleggen over de lespakketten? Heb je vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op. Dan helpen wij jou graag snel verder.