• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Bij NXXT rijschool Houten zit je wel goed voor jouw eerste autorijles. Ben je gespannen of heb je er vooral veel zin in? In ieder geval zal onze rijinstructeur jou direct op je gemak stellen. Daardoor kun jij ontspannen in de lesauto stappen. Onze instructeurs hebben veel ervaring waardoor ze precies weten hoe jij het beste begeleid kan worden.

De lessen zullen zowel leuk als leerzaam zijn. Lees maar eens wat leerling Suus vertelde over onze rijlessen: “Ik heb hele fijne lessen gekregen van mijn instructeur. Hij stelde mij heel erg op mijn gemak. Zijn aanwijzingen waren duidelijk en de sfeer in de auto was goed.”. Wie wil dat nu niet?! 

Dé rijschool in Houten

Bij onze rijschool in Houten werken instructeurs Gert Jan, Jeremy en Hester. Stuk voor stuk hebben zij passie voor hun vak en dat is terug te merken in de rijlessen. Met veel enthousiasme leren zij jou alle kneepjes van het autorijden. Het resultaat: rijlessen die net zo leuk als leerzaam zijn! Binnen een korte tijd wordt je klaargestoomd voor het praktijkexamen, zodat je daarna zelfstandig de weg op kan met je rijbewijs.

NXXT rijschool Houten bevindt zich temidden van een perfecte omgeving voor autorijlessen. In de mooie Utrechtse stad kun je goed leren autorijden. Je komt tijdens je rijlessen door wijken als Den Oord, Wulven en Molenzoom. Wanneer je genoeg rijlessen gevolgd hebt, mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam of Amersfoort.

Waarom NXXT rijschool Houten?

Dé rijschool in Houten waar je écht goed leert autorijden - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefles: Wil jij eens een rijles uitproberen bij onze rijschool in Houten? Dan is onze gratis proefles ideaal. Volg vrijblijvend de proefles en kijk of het iets voor jou is.
  • Geen wachttijden: Ben jij na de proefles enthousiast? Dan kun jij snel starten met je rijlessen bij onze rijschool in Houten. Wij werken namelijk niet met wachttijden. Ga van start binnen slechts één week!
  • Beste rijinstructeurs: Wij hebben de allerbeste rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Dat zorgt ervoor dat jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in kunt stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Dan mag je ook direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen bij slecht weer.

Geen rijschool in Utrecht maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt. 

Wat ga je leren?

Tijdens jouw rijlessen bij NXXT rijschool Houten leer je alle onderdelen van het autorijden. Ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat oefenen? We vertellen je alvast meer over de punten die sowieso aan bod zullen komen. Uiteraard wordt per leerling gekeken waar op gefocust moet worden. Zo zal de een meer behoefte hebben aan het oefenen van de bijzondere verrichtingen waar de ander extra aandacht behoeft aan veilig in- en uitvoegen op de snelweg.

  • De basis is waar het allemaal begint. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe je de stoel en spiegels juist afstelt. Daarna ga je leren gas geven, remmen, schakelen en sturen. De auto onder controle houden is dus stap 1.
  • Deelnemen aan het verkeer is het volgende onderdeel tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Houten. Je gaat in de verschillende straten van Houten oefenen met alle voorkomende situaties. Ook ken jij na onze rijlessen alle verkeersregels.
  • Tot slot oefen je ook met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Allemaal belangrijke vaardigheden om onder de knie te krijgen.
  • Op de snelweg rijden komt aan bod wanneer jij er klaar voor bent en je de basis goed beheerst. De instructeur zal jou alles leren over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en het verkeer inschatten. Na onze autorijlessen ben jij een top chauffeur en kun je iedere situatie op de weg aan.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen bij NXXT rijschool in Houten? Dat kan! Vul ons handige aanmeldformulier in om je op te geven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan meteen een afspraak voor de proefles. Vaak kan dat al binnen slechts één week, op een moment dat het jou uitkomt.

Zodra de proefles begint kun je kennismaken met je instructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Onze instructeur zal er alles aan doen om jou op je gemak te stellen. Let ook goed op of jij de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na afloop van de proefles meteen met je instructeur welk lespakket geschikt zou kunnen zijn voor jou. Wanneer je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Er zijn veel verschillende lespakketten bij NXXT rijschool Houten. Wij begrijpen namelijk dat iedere leerling op zijn of haar eigen manier en tempo leert. De één gaat graag razendsnel, terwijl de ander liever alle tijd neemt en extra begeleiding kan gebruiken. Door het lespakket te kiezen dat bij jou past kun je rijlessen volgen op een manier die jij prettig vindt. Daardoor zijn de lessen leuker en leer je makkelijker autorijden.

Heb je nog vragen of twijfel je over welk lespakket bij jou zou passen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je snel verder.