• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Het is tijd voor jouw eerste autorijles bij NXXT rijschool Houten! Ben je gespannen of heb je er vooral veel zin in? In ieder geval zal onze instructeur jou direct op je gemak stellen. Daardoor kun jij ontspannen in de lesauto stappen. Onze instructeurs hebben veel ervaring waardoor ze precies weten hoe jij het beste begeleid kan worden. Al met al kun jij zeker zijn van rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Lees maar eens wat leerling Suus vertelde over onze rijlessen: “Ik heb hele fijne lessen gekregen van mijn instructeur. Hij stelde mij heel erg op mijn gemak. Zijn aanwijzingen waren duidelijk en de sfeer in de auto was goed.” Zie jij dit ook wel zitten? Lees dan snel verder. 

De beste rijinstructeurs

Bij onze rijschool in Houten werken instructeurs Gert Jan, Jeremy en Hester. Stuk voor stuk hebben zij passie voor hun vak en dat is terug te merken in de lessen. Met veel enthousiasme leren zij jou alle kneepjes van het autorijden. Het resultaat: rijlessen die net zo leuk als leerzaam zijn! Daarnaast is Houten een mooie Utrechtse stad om in te leren autorijden. Je komt tijdens je rijlessen door wijken als Den Oord, Wulven en Molenzoom. Wanneer je genoeg rijlessen gevolgd hebt mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Utrecht, Vianen, Zeist, Doorn, Woerden of Amersfoort

Waarom NXXT rijschool Houten?

Dé rijschool in Houten waar je écht goed leert autorijden - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

 • Gratis proefles: Wil jij eens een rijles uitproberen bij onze rijschool in Houten? Dan is onze gratis proefles ideaal. Volg vrijblijvend de proefles en kijk of het iets voor jou is.
 • Geen wachttijden: Ben jij na de proefles enthousiast? Dan kun jij snel starten met je rijlessen bij onze rijschool in Houten. Wij werken namelijk niet met wachttijden. Ga van start binnen slechts één week!
 • Beste rijinstructeurs: Wij hebben de allerbeste rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Dat zorgt ervoor dat jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in kunt stappen.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Dan mag je ook direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen bij slecht weer.
 • Flexibele planning: Heb je een propvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.  
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Houten

Ben jij nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Houten? Wij vertellen jou alvast over de hoofdpunten die sowieso aan bod zullen komen:

 • De basis is waar het allemaal begint. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe je de stoel en spiegels juist afstelt. Daarna ga je leren gas geven, remmen, schakelen en sturen. Je leert de auto onder controle te houden.
 • Deelnemen aan het verkeer is de volgende stap. Je gaat in de verschillende straten van Houten oefenen met alle voorkomende situaties. Ook ken jij na onze rijlessen alle verkeersregels. Tot slot oefen je ook met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Allemaal belangrijke vaardigheden om onder de knie te krijgen.
 • Op de snelweg rijden komt aan bod wanneer jij er klaar voor bent. De instructeur zal jou alles leren over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze autorijlessen ben jij een top chauffeur en kun je iedere situatie op de weg aan!

Tijd voor je examen!

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Houten gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen bij onze rijschool in Houten? Dat kan! Vul ons handige aanmeldformulier in om je op te geven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan meteen een afspraak voor de proefles. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint kun je kennismaken met je instructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Onze instructeur zal er alles aan doen om jou op je gemak te stellen. Let ook goed op of jij de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na afloop van de proefles meteen met je instructeur welk lespakket geschikt zou kunnen zijn voor jou. Wanneer je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen. 

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er veel verschillende lespakketten bij NXXT rijschool Houten. Wij begrijpen namelijk dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. De een gaat graag razendsnel terwijl de ander liever alle tijd neemt en extra begeleiding kan gebruiken. Door het lespakket te kiezen wat bij jou past kun je rijlessen volgen op jouw manier. Daardoor zijn de lessen leuker en leer je makkelijker autorijden. Dat wil jij toch ook? 

Meer informatie

Heb jij nog wat vragen? Twijfel je welk lespakket bij jou zou kunnen passen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je snel verder.