• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver! Jij mag beginnen met autorijlessen. Spannend en leuk tegelijk! Vanaf het eerste moment stelt je rijinstructeur jou op je gemak. Je merkt snel dat de instructeur weet waar hij het over heeft. De aanwijzingen volg jij gemakkelijk op en voor je het weet heb je al een goed begin gemaakt met autorijden. Zie jij het ook wel zitten om door een van onze deskundige instructeurs begeleid te worden? Snel je rijbewijs halen op een prettige manier? Kies dan voor NXXT rijschool Leiden! Lees snel verder om alles over ons te weten te komen.

De professionele rijinstructeurs in Leiden zijn Robin en Richard en Rembrand. Zij hebben veel ervaring en weten daardoor goed hoe elke leerling begeleid moet worden. Je kan ook zeker zijn van leuke rijlessen. Een goede klik met je instructeur is namelijk belangrijk om een succes te maken van je lessen. Voor je het weet ga jij als een speer vooruit en haal jij met gemak je rijbewijs! Bij onze rijschool ligt het slagingspercentage niet voor niets heel hoog.

Leiden is een mooie stad om rijlessen te volgen. In de verschillende wijken ga je oefenen met alle verkeerssituaties die er voorkomen. Je oefent bijvoorbeeld in Alphen Hoorn, Alphen Ridderveld, Benthuizen of Boskoop. Later ga je ook de snelwegen rondom Leiden op. Die snelwegen leiden naar plaatsen als Woerden, Hoofddorp, Leiden, Utrecht, Gouda, Zoetermeer, Rotterdam en Den Haag. Perfecte gelegenheden om alle vaardigheden van het autorijden onder de knie te krijgen!

Waarom NXXT rijschool Leiden

  • Gratis proefles; Je mag bij onze rijschool in Leiden altijd beginnen met het volgen van een gratis proefles. Op die manier kun jij eens ervaren hoe een rijles werkt en of jij het ziet zitten om leerling te worden bij onze rijschool.
  • Geen wachttijden; Ben je na de proefles enthousiast? Je mag meteen door met onze rijlessen. Er zijn geen wachttijden bij onze rijschool in Leiden. 
  • Beste rijinstructeurs; Wij kiezen voor jou alleen de beste professionele rijinstructeurs uit. Dat geeft jou de zekerheid dat je goed begeleid zal worden tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Leiden!
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Volg meteen onze slipcursus voor slechts €79,-. Dan ben jij op alle situaties op de weg voorbereid.

Rijles in Leiden

Je kan er zeker van zijn dat onze rijinstructeurs jou alles stap voor stap uitleggen. Je begint tijdens je eerste les bij de basis. Het instellen van de spiegels en stoel, schakelen, gas geven en remmen komen allemaal aan bod. Daarna mag je ook deelnemen aan het verkeer. Je leert de verkeersregels en voorrangssituaties kennen. Ook kun je in de verschillende wijken van Leiden oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken. Als je genoeg lessen gevolgd hebt mag je ook de snelweg op. Daar leer je het verkeer goed inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na de autorijlessen bij onze rijschool in Leiden weet jij zeker dat je alles onder de knie hebt om je examen te halen!

Gratis proefles inplannen

Wij bieden niet voor niets een gratis proefles aan bij onze rijschool in Leiden. Door onze ervaring weten wij dat dit een ideale kans voor jou is! Tijdens de proefles ervaar je hoe een autorijles in zijn werk gaat. Je merkt snel genoeg of jij de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt en goed op kan volgen. Daarnaast is een goede klik met je rijinstructeur heel belangrijk. Dat zorgt ervoor dat jij op je gemak bent. De lessen moeten natuurlijk wel leuk zijn! Zie jij het na de proefles helemaal zitten? Dan mag je direct beginnen met je rijlessen en hoef je niet lang te wachten. Ook voor de proefles zelf hoef je niet lang te wachten. Maak gebruik van ons aanmeldformulier, dan kan je al binnen een week jouw gratis proefles volgen!

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs ontmoeten dagelijks veel verschillende leerlingen in hun lesauto. Wij weten daarom dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. De een neemt liever alle tijd en leert op een rustig tempo. De ander wil juist heel snel gaan. Wij passen ons aan jou aan! Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij altijd een pakket kunt kiezen wat goed bij jou past. Je hebt de keuze tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Lees hier alles over deze verschillende lespakketten. Wij heten jou graag welkom bij onze rijschool in Leiden! Door onze lespakketten kan jij direct een goede start maken met je rijlessen.

Wil jij graag met ons overleggen over de lespakketten? Of wil je graag wat vragen stellen over onze rijschool in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou snel verder zodat je kunt beginnen aan je rijlessen!