• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Onafhankelijk zijn van je vervoer? Niet meer met iemand hoeven meerijden, in een overvolle bus te zitten of door de regen fietsen? Start dan met rijlessen bij NXXT Rijschool Leidschendam! Met rijlessen bij onze rijschool in Leidschendam heb jij snel en goedkoop je rijbewijs op zak. In de regio Leidschendam hebben wij verschillende rijscholen waar je uit kan kiezen. Onze rijinstructeurs zijn enthousiast en deskundig en doen er alles aan om jou op een leuke en leerzame het autorijden aan te leren.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL LEIDSCHENDAM? 

Op zoek naar een goede rijschool in Leidschendam? Starten met rijlessen bij NXXT Rijschool Leidschendam biedt vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; allereerst beginnen jouw rijlessen met een gratis proefles. Deze proefles is geheel vrijblijvend en heeft hoofdzakelijk 2 doelen: kennismaken met de rijinstructeur en inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt voor het behalen van het rijbewijs. Het is van belang dat jij de rijlessen prettig ervaart; daarvoor leer je kennismaken met je rijinstructeur. De rijinstructeur kijkt naar jouw rijervaring en kijkt aan de hand daarvan hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt om in 1x je rijbewijs te halen. De proefles is gratis en vrijblijvend, niets te verliezen!
  • Geen wachttijden; wil jij graag al snel starten met rijlessen? Bij NXXT Rijschool Leidschendam is dat mogelijk! Wij hebben namelijk meerdere rijscholen in de regio en geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Leidschendam heeft de beste rijinstructeurs geselecteerd. Zo ben jij verzekerd voor leerzame en deskundige lessen, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt
  • Slipcursus; na het behalen van je rijbewijs kun je een slipcursus doen. Lijkt jou dat wel wat? Reserveer de slipcursus via NXXT en betaal slechts € 79,-.

Rijles in Leidschendam

Regio Leidschendam is een uitstekende regio om het autorijden onder de knie te krijgen. De rijinstructeur zorgt ervoor dat jij goed bent voorbereid om alle situaties veilig en deskundig aankunt. Alles komt aan bod; bijzondere verrichtingen, het rijden op de snelweg en voorrang verlenen op drukke kruispunten. Heb je met een bepaald onderdeel wat meer moeite? Dan besteed je daar samen met de rijinstructeur meer tijd aan, zodat jij elk onderdeel goed kunt uitvoeren. Jij wordt tijdens de rijlessen goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met zelfvertrouwen kunt afrijden.

Gratis proefles inplannen

Start je met rijlessen bij NXXT Rijschool Leidschendam? Dan beginnen jouw rijlessen met een gratis proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Je kunt de proefles in Leidschendam gemakkelijk inplannen voor het aanmeldformulier in te vullen. Zodra wij de aanvraag voor de gratis proefles hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles in te plannen. Meld je je vandaag nog aan? Dan kan het zo maar zijn dat je volgende week al in de lesauto zit! Tijdens de proefles wordt er door je rijinstructeur gekeken naar jouw behendigheid met de auto. Heb je al enige rijervaring? En hoe goed ken je de verkeersregels? Aan het einde van de proefles geeft de rijinstructeur aan hoe veel rijlessen jij waarschijnlijk nodig hebt om te slagen voor het rijexamen.

Rijschool Leidschendam

Lespakketten bij NXXT

Verschillende leerlingen vragen om verschillende lespakketten; iedereen lest namelijk op zijn of haar eigen manier en tempo. Wij hebben daarom verschillende lespakketten samengesteld: van een spoedpakket tot een klein of uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier en check welk pakket het beste bij jou past.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

DANKZIJ RIJLESSEN IN LEIDSCHENDAM KLAAR VOOR HET EXAMEN

De rijschool in Leidschendam gaat samen met jou aan de slag om het autorijden aan te leren. Van het starten van de auto tot achteruit inparkeren; alles komt aan bod. Je rijlessen beginnen met het starten van de auto en het wegrijden. Je leert hoe je moet remmen, optrekken, schakelen en spiegelen. Dit leer je stap voor stap; in de eerste rijles zal je waarschijnlijk alleen sturen en leren waar je op moet letten. Na een aantal rijlessen, als je de auto onder controle hebt, ga je de snelweg op. De rijinstructeur geeft tips en stuurt bij waar nodig, totdat je het volledig zelfstandig kunt.

MEER DAN ALLEEN AUTO RIJDEN

Tijdens elke rijles in Leidschendam leer je weer nieuwe dingen. Zoals eerder aangegeven, leer jij stap voor stap autorijden. Dit maakt de rijlessen overzichtelijk en duidelijk en komt er niet te veel in één keer op je af. Vervolgens leer je de verschillende bijzondere verrichtingen. Bij de rijschool in Leidschendam moet je namelijk ook leren straatje keren, inparkeren en achteruitrijden. Na een paar keer oefenen weet jij precies hoe je de bijzondere verrichtingen moet uitvoeren. Heb je het auto rijden, de bijzondere verrichtingen en de verschillende verkeerssituaties onder de knie? Dan is het tijd voor het afrijden!

Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je nog vragen voordat je start met rijlessen in Leidschendam? Dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.