• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Door de regen fietsen? Altijd iemand nodig hebben om je ergens te brengen? Overvolle bussen en treinen? Dat is verleden tijd als jij je rijbewijs haalt en zelf kunt autorijden! Wij begrijpen dat je daar niet op kunt wachten. Bij NXXT rijschool Leidschendam zorgen wij dat je op een leuke en snelle manier je rijbewijs haalt. Onze deskundige instructeurs hebben veel ervaring met het geven van autorijlessen. Zij weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Na onze rijlessen weet jij alles wat nodig is om je examen te halen. Voor je het weet ga je zelf op pad met de auto! Klinkt fantastisch toch?

De beste rijinstructeurs

Jouw instructeur bij onze rijschool in Leidschendam is Jean-Paul. Door zijn enthousiasme en ervaring ga jij met sprongen vooruit. De rijlessen zijn een prettige ervaring doordat de instructeur jou meteen op je gemak stelt. Dat zorgt ervoor dat je goed kan leren en de aanwijzingen gemakkelijk op kan volgen. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van de autorijlessen een succes te maken. Met Jean-Paul zit dat wel goed!

Leidschendam is een mooie plaats om als de beste te leren autorijden. Je leert veel door alle verschillende verkeerssituaties die er voorkomen. Tijdens je rijlessen oefen je in wijken als Bovenveen, Essesteijn, De Zijde en Prinsenhof. De snelwegen waar je op gaat oefenen leiden naar Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Gouda. Ideaal om een goede chauffeur te worden!

Waarom NXXT rijschool Leidschendam

  • Gratis proefles: Tijdens je gratis proefles maak je kennis met je instructeur. Dat geeft al meteen een idee of je de rijlessen prettig zal vinden. Tijdens de proefles kom je erachter hoe een autorijles in zijn werk gaat. Vind je de proefles leuk en leerzaam? Welkom bij onze rijschool in Leidschendam!
  • Geen wachttijden: Na de proefles mag je direct door met de rijlessen. Er zijn geen wachttijden waardoor jij snel aan de slag kunt.
  • Beste rijinstructeurs: Wij van NXXT kiezen alleen de beste professionele rijinstructeurs uit. Door hun kennis en ervaring weten wij zeker dat onze leerlingen goed begeleid zullen worden.
  • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Zo’n cursus komt altijd van pas!
  • Flexibele planning: Druk, druk, druk? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou goed uitkomt.  
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. 

Rijles in Leidschendam

De lessen bij NXXT rijschool Leidschendam beginnen bij het begin. Het besturen van de auto is een van de eerste dingen die je leert. Sturen, remmen, gas geven en schakelen horen daar allemaal bij. Later ga je ook deelnemen aan het verkeer. Je leert daar alle verkeersregels en voorrangssituaties kennen. In de verschillende wijken van Leidschendam ga je ook aan de slag met de bijzondere verrichtingen. Denk aan parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken. Heb je dat allemaal al redelijk onder de knie? Dan ga je tijdens de rijlessen ook de snelwegen op. Daar leer je het verkeer in te schatten. Veilig inhalen en in- en uitvoegen is na onze lessen geen enkel probleem voor jou!

Tijd om examen te doen!

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Als je jouw theorie-examen al behaald hebt, kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Leidschendam gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Ben jij enthousiast geworden en zou je graag een gratis proefles inplannen bij onze rijschool in Leidschendam? Maak gebruik van ons aanmeldformulier om de proefles aan te vragen. Tijdens de gratis proefles ervaar je precies hoe een autorijles er aan toe gaat. Je ontmoet je instructeur en kunt eens zien of jullie een klik hebben. Tijdens de les kun je meteen ervaren of je er een prettig gevoel bij hebt en of je alle aanwijzingen goed kan opvolgen. Zie jij het wel zitten na je proefles? Begin dan meteen met je rijlessen! 

Rijschool Leidschendam

Lespakketten bij NXXT

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Bij NXXT rijschool Leidschendam begrijpen wij dat. Wij willen dat iedereen op een prettige manier kan leren. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Op die manier kun jij een goede keuze maken en rijlessen volgen die bij jou passen. Je kunt kiezen tussen ons start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Je bent hierdoor zeker van autorijlessen die bij jou passen! Bekijk hier alle informatie over onze lespakketten.

Heb je vragen?

Heb jij een vraag voor ons? Of wil je graag overleggen welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen jou snel verder zodat je klaar bent om te beginnen met je rijlessen.