• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je rijbewijs halen: de een droomt er al jaren van en de ander vindt het misschien nog een beetje spannend. Maar wat brengt het jou als jij je rijbewijs haalt? Daar kunnen we duidelijk over zijn: een heleboel vrijheid! Vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Je hoeft niet meer te wachten op bussen, treinen, of bekenden om jou op je bestemming te brengen. Wij begrijpen dat jij daarom snel je rijbewijs op zak wil hebben! Bij NXXT rijschool Lelystad ben je aan het juiste adres. Onze enthousiaste en deskundige instructeurs staan voor jou klaar. Zij begeleiden jou op een leuke en snelle manier zodat jij als een speer gaat. Voor je het weet slaag je voor je examen! Ontdek hoe het allemaal werkt bij onze rijschool in Lelystad.

In Lelystad werken onze professionele rijinstructeurs Robbert en Sjoerd. Hij heeft passie voor zijn vak en rijdt dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Door zijn ervaring weet hij precies welk soort begeleiding jij nodig hebt. Ook zal hij altijd zorgen dat jij op je gemak bent. Voor een gezellig praatje is zeker plaats. Naast de gezellige rijles is de omgeving ook perfect voor jouw rijlessen. Lelystad is de mooie hoofdstad van Flevoland. Je oefent er in wijken als Stadshart, Haven-Noordersluis en het centrum. Later ga je ook de snelweg op en rijd je naar plaatsen als Almere, Dronten, Zwolle of Emmeloord. Genoeg afwisseling tijdens je rijlessen, daar leer je veel van.

Waarom NXXT rijschool Lelystad

  • Gratis proefles; Ontdek hoe een rijles bij onze rijschool in Lelystad er aan toe gaat door vrijblijvend een gratis proefles te volgen. Een perfecte kans om te ontdekken of onze rijschool iets voor jou is.
  • Geen wachttijden; Wil je direct starten met de rijlessen na je proefles? Dat is mogelijk, wij werken namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT hebben wij de beste professionele rijinstructeurs geselecteerd voor jou. Jij kunt alle vertrouwen hebben in hun deskundigheid.
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op.

Rijles in Lelystad

Tijdens je rijlessen ga je alles leren wat nodig is om een top chauffeur te worden en met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Als je net van start gaat met je rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Je leert de auto kennen en gaat de spiegels en stoel goed afstellen. Als dat allemaal in orde is ga je de beginselen van het autorijden leren. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen bij. Zodra jij de auto onder controle hebt neem je ook deel aan het verkeer. Je leert alles over verkeersregels, voorrangssituaties en andere omstandigheden die je onderweg tegen zal komen. In de wijken van Lelystad oefen je met de bijzondere verrichtingen, denk aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en omkeren. Heb jij dat al aardig onder de knie? Dan ga je tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Lelystad ook op de snelweg oefenen. Je leert in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, veilig inhalen, en nog veel meer. Na onze lessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel het examen tegemoet!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Lelystad? Meld je aan via het aanmeldformulier, dan kan je al binnen een week in de lesauto zitten op een moment dat het jou uitkomt. De proefles is geheel vrijblijvend en is bedoeld om jou kennis te laten maken met onze rijlessen. Je kunt eens kijken of je een goede klik hebt met de rijinstructeur, want ook dat is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje maken. Daarnaast is het belangrijk dat je de aanwijzingen duidelijk vindt en dat jij ze makkelijk kan opvolgen. Ben jij enthousiast na je proefles? Dan mag je direct starten met je rijlessen!

rijschool lelystad

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs hebben gemerkt dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Lelystad veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen zit er wel een passend pakket tussen. Kies je favoriete pakket en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen, nog voor je daadwerkelijk in de lesauto zit!

Bij NXXT staan wij voor onze leerlingen klaar. Heb je een vraag? Wil je met ons overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.