• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Met het behalen van je rijbewijs zorg jij ervoor dat je nooit meer met het openbaar vervoer naar je school of naar je werk hoeft. Dit doel kun jij al binnen enkele maanden behalen, door nu te starten met rijles in Lelystad. Laat je keuze vallen op een NXXT rijschool in Lelystad en start al binnen een paar dagen met het starten van de rijlessen! De rijinstructeurs van NXXT rijschool Lelystad zijn deskundig, ervaren en halen er veel plezier uit wanneer jij snel je rijbewijs haalt.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL LELYSTAD? 

Rijles in Lelystad volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; ; Ontvang nu een gratis eerste proefles! Tijdens deze eerste proefles wordt er gekeken hoe jij met de instructies van de instructeur om gaat. Aan de hand van deze proefles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt om je rijbewijs te halen.
  • Geen wachttijden; Jij kunt al binnen een paar dagen starten met het volgen van de rijlessen! NXXT rijschool Lelystad heeft op dit moment namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Lelystad beschikt over de beste rijinstructeurs! Met deze goede begeleidingen zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt.
  • Slipcursus; Wil jij nou ook graag een slipcursus volgen? Dat kan! Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Voor deze slipcursus betaal je nu maar €79,-.

Rijles in Lelystad

De omgeving van Lelystad is een uitstekende omgeving om snel jouw rijbewijs te halen. Tijdens de rijlessen word je door je instructeur begeleidt door lastige situaties die plaatsvinden op de weg, en vind je een uitstekende voorbereiding om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. In het begin zal je vooral op de rustige wegen in en rondom Lelystad te vinden zijn. Later ga je ook rijden op de snelweg, en maak je kennis met de bijzondere verrichtingen. Omdat een goede voorbereiding vaak het halve werk is, geven wij bij NXXT alles om jou de ultieme voorbereiding op je praktijkexamen te geven, zodat jij deze met vol vertrouwen in gaat.

Het inplannen van een gratis proefles

Zoals gezegd beginnen wij bij NXXT altijd met een gratis proefles. Jij kan je via het aanmeldformulier inplannen voor deze proefles. Wanneer wij jouw aanvraag ontvangen hebben, zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Omdat NXXT rijschool Lelystad geen wachttijden heeft, kan jij vaak al binnen een week starten met rijlessen. Tijdens deze proefles zal de rijinstructeur kijken of jij al enige rijervaring bezit, en of je bekend bent met de verkeersregels. Na afloop zal je een inschatting van de rijinstructeur ontvangen hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt.

rijschool lelystad

Verschillende lespakketten bij NXXT

NXXT biedt verschillende lespakketten aan waaruit een keuze kan worden gemaakt. Om je rijbewijs te halen zijn er verschillende opties, je kunt onder andere kiezen uit een spoedpakket, een klein lespakket of juist een uitgebreid lespakket. Je kunt al onze lespakketten op deze pagina bekijken.

Mocht je nog behoefte hebben aan meer informatie, NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact op met ons via het contactformulier of de chat. Wij wijzen je graag de weg!

Haal jouw rijbewijs met onze NXXT rijschool Lelystad

Kijk jij al een tijdje uit naar dé perfecte rijschool in Lelystad? Dan kan je nu stoppen, want bij NXXT rijschool Lelystad ben je aan het juiste adres! Door de deskundigheid en de ervaring van de NXXT rijinstructeurs kan jij je rijbewijs in een veilige omgeving halen. Binnen een mum van tijd zit jij vol vertrouwen in de auto, en maak je je klaar voor het praktijkexamen. Wanneer jij je rijbewijs eenmaal binnen hebt stap je zelfverzekerd in de auto en kun je zelf gaan rond rijden door Lelystad of welke andere stad dan ook.

De bijzondere verrichtingen

Naast dat je veel gaat rijden in de stad en op de snelwegen in en rondom Lelystad ga je ook aan de slag met de bijzondere verrichtingen. Tijdens deze lessen leer jij hoe je bijvoorbeeld veilig moet inparkeren of op de juiste manier om moet keren. Fileparkeren, parkeren in de vakken, omkeren en achteruitrijden: alles komt tijdens de lessen van NXXT aan bod. Wanneer jij al deze onderdelen hebt geoefend, en de instructeur denkt dat je deze voldoende beheerst, ben je voor dit onderdeel in ieder geval voldoende voorbereid voor jouw praktijkexamen.

Het theorie-examen

Voordat jij achter het stuur je rijkunsten mag laten zien aan de examinator, moet je eerst je theorie-examen behaald hebben. Het behalen van je theorie-examen vergt veel voorbereiding. Je zal veel met je hoofd in de boeken zitten om alle regels die in het verkeer gelden te leren. Daarnaast is ook het maken van oefeningen erg efficiënt. Je kunt er ook voor kiezen om een dagcursus te doen, en op deze manier in één dag je theorie-examen te halen. De keuze is aan jou!

Jouw rijbewijs is binnen!

Na het oefenen op de (snel)wegen, het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen en het behalen van je theorie-examen ben jij helemaal klaar om je praktijkexamen af te nemen! Zodra jij en je rijinstructeur het gevoel hebben dat je op de goede weg bent kun je je praktijkexamen aanvragen. Het examen wordt afgenomen bij het CBR, en er wordt gekeken of jij alle competenties van het auto rijden voldoende bezit. Bij NXXT gaan wij er altijd vanuit dat jij je rijbewijs binnen afzienbare tijd binnen sleept, hier zullen wij dan zelf ook alles aan doen. Voor je het weet rij jij in de auto lachend de bushalte voorbij. Wacht niet en meld je nu aan voor rijlessen bij NXXT Lelystad.

Heb je nog enkele vragen voor je begint met rijlessen? Wacht dan niet met deze te stellen! Neem contact op via ons contactformulier of de chat.