• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met rijles in Maastricht. Kies een NXXT rijschool in Maastricht of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL MAASTRICHT?

Rijles in Maastricht volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Maastricht zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Maastricht heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Maastricht

Maastricht en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Maastricht plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Maastricht

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

NXXT rijschool Maastricht helpt jou met jouw rijbewijs 

Op zoek naar een rijschool in Maastricht? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij onze rijscholen ben je namelijk aan het juiste adres als het gaat om het ontwikkelen van jouw rijvaardigheid. Met de rijlessen word je niet alleen klaargestoomd voor het uiteindelijke examen, maar ook om de weg op te kunnen zonder jezelf en anderen in gevaar te brengen. Jouw rijbewijs in Maastricht behalen wordt hierdoor een fluitje van een cent. Lees daarom snel verder en ontdek wat jij kunt verwachten tijdens de rijlessen bij onze Maastrichtse rijschool. 

Gevaren herkennen met rijlessen in Maastricht 

De rijschool in Maastricht maakt gebruik van gekwalificeerde rijinstructeurs, die jou helpen om het autorijden onder de knie te krijgen. Stap voor stap ga je daarom aan de slag om naar jouw rijexamen in Maastricht toe te werken. Zo ga je in eerste instantie in de stad rijden, zodat je situaties en gevaren leert herkennen. Ook leer je hier om op een goede manier te spiegelen, waardoor je op voorhand al weet welk verkeer eraan komt en je de gevaarlijke situaties kunt vermijden. Het is immers belangrijk dat je zonder ongelukken van A naar B gaat komen als je je rijbewijs hebt. 

Zelfverzekerd de weg op met rijlessen 

Wanneer het rijden door de stad goed gaat, besluit de rijschool in Maastricht om je de snelweg op te laten gaan. Rijden op de snelweg is voornamelijk ver vooruitkijken en inschatten hoe anderen reageren. Hierdoor krijg je jouw rijvaardigheid nog beter onder de knie en ben je klaar voor het uiteindelijke examen. Jouw rijbewijs in Maastricht halen gebeurt hierdoor op een goede manier, waarbij je ook zelfverzekerd de weg op kunt gaan. Met iedere rijles in Maastricht kom je weer een stapje dichterbij en heb je meer kans om te slagen. 

Ga vandaag nog aan de slag met jouw rijbewijs

De rijschool in Maastricht biedt daarbij voldoende aandacht voor de bijzondere verrichtingen en theorie over autorijden. Hierdoor heb je niet alleen alle kennis in huis voor een praktijkexamen, maar ook het bijbehorende theorie-examen. Je moet immers alles behalen om het rijbewijs in Maastricht op te kunnen halen bij de gemeente. Wanneer je jezelf inschrijft bij de rijschool weet je zeker dat je binnen een korte tijd zelf de weg op kunt en het rijbewijs in handen hebt. Schrijf je daarom vandaag nog in en ontdek waarom deze rijschool de beste in de omgeving is.