• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de beste rijschool met ervaren en deskundige rijinstructeurs? Dan ben je bij NXXT rijschool Maastricht aan het juiste adres. Onze rijlessen zijn zowel leuk als leerzaam. Lees maar eens hoe leerling Borus het ervaarde: “De lessen waren steeds precies gericht op mijn verbeterpunten en ik merkte snel vooruitgang. Met de gezellige sfeer in de auto bleef het ook leuk en had ik steeds zin in de lessen. Nu heb ik ook gewoon zin om te rijden! Het geeft mij ook een heel fijn gevoel dat ik niet alleen getraind ben om het examen te halen, maar ook om simpelweg het verkeer aan te kunnen. Dankjewel!” Wil jij ook zo’n prettige ervaring? Lees hoe wij jou kunnen helpen.

In Maastricht rijden Math en Roy dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Hun kennis en ervaring zorgt ervoor dat ze feilloos aanvoelen hoe jij het beste begeleid kan worden. Daarnaast is er bij onze rijschool altijd ruimte voor een gezellig praatje. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat jij ontspannen in de lesauto kan zitten en veel kan leren. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak! Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Maastricht is een mooie stad om te leren autorijden. De omgeving is afwisselend waardoor je met allerlei verkeerssituaties om leert gaan. Tijdens je rijlessen oefen je bijvoorbeeld in wijken als Kommelkwartier, Sint Maartenspoort en Biesland. Na voldoende lessen ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Valkenburg, Vaals, Heerlen, Geleen of Sittard.

Waarom NXXT rijschool Maastricht

 • Gratis proefles: Wil jij wel eens een rijles uitproberen? Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Maastricht.
 • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten bij onze rijschool in Maastricht. Je mag snel beginnen met de autorijlessen.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Maastricht werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren op kennis en ervaring. Wel zo’n vertrouwd gevoel!
 • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je examen mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Maastricht voor maar €79,-. Daar steek je veel van op.

Rijles in Maastricht

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Maastricht? Het is bijna teveel om op te noemen. We kunnen jou wel alvast wat hoofdpunten vertellen die sowieso aan bod gaan komen. Je leert eerst de basisvaardigheden van het autorijden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Ook leer je wat alle knopjes in de auto doen. Wanneer je er klaar voor bent ga je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan achteruitrijden, (file)parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je vol zelfvertrouwen in de verschillende wijken van Maastricht rondrijdt mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen, en meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Wil jij wel zo’n gratis proefles volgen bij onze rijschool in Maastricht? Volg ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Wij nemen daarna snel contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg jouw proefles
  Wanneer het zo ver is haalt de instructeur jou thuis op. Jullie kunnen tijdens de proefles kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent. Let ook goed op of je de manier van lesgeven prettig vindt.
 • Stap 3: Zie jij het zitten?
  Ben je enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om te starten met rijlessen. Wij werken niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent. Bespreek na de proefles met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen.

Rijschool Maastricht

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben we bij NXXT rijschool Maastricht veel verschillende lespakketten. Door onze ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij ons altijd een lespakket kiezen wat bij jou past. Door op je eigen manier rijlessen te volgen ga jij als een speer!

Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Maastricht? Wil je overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Dan kan jij binnen no-time van start met je rijlessen!