• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij er klaar mee om in een stampvolle trein of bus naar je werk of school te moeten? Start dan met rijlessen in Maastricht bij NXXT Rijschool Maastricht. Je kunt binnen enkele dagen starten en binnen een paar maanden je rijbewijs hebben! De rijinstructeurs van NXXT Rijschool Maastricht zijn deskundig, enthousiast en hebben veel ervaring. Zo ben jij verzekerd om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL MAASTRICHT?

Kies je voor NXXT Rijschool Maastricht? Dan biedt dat jou vele voordelen:

  • Gratis proefles: de rijlessen beginnen met een proefrijles. Deze proefles is gratis en vrijblijvend. De rijinstructeur kijkt naar hoe je het autorijden ervaart en hoe je met zijn/haar aanwijzingen omgaat. Aan de hand daarvan wordt er ingeschat hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben om te slagen.
  • Geen wachttijden: Wil jij snel starten met rijlessen? Dat kan bij NXXT Rijschool Maastricht! Er zijn geen wachttijden, dus je kunt al binnen enkele dagen starten.
  • De beste rijinstructeurs: NXXT Rijschool Maastricht beschikt over de beste rijinstructeurs, zodat de rijlessen leerzaam en prettig zijn. Zo heb jij een goede voorbereiding op het examen.
  • Slipcursus: Zou jij na het behalen van je rijbewijs graag een slipcursus willen volgen? Je kunt via NXXT direct je slipcursus reserveren, nu slechts voor €79,-

Rijles in Maastricht

De omgeving van Maastricht is een goede omgeving om het autorijden aan te leren. Tijdens de rijlessen krijg je een goede voorbereiding om alle verkeerssituaties deskundig en veilig aan te kunnen. Het voorrang geven op kruispunten, het uitvoeren van een bijzondere verrichting of het rijden op de snelweg; alle mogelijke situaties komen aan bod. De rijinstructeur zorgt ervoor dat jij met zelfvertrouwen kunt afrijden en dat je goed bent voorbereid op het praktijkexamen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT Rijschool Maastricht start je altijd met een proefles. Deze wordt gratis door ons aangeboden. Wil je een gratis proefles in Maastricht inplannen? Dat kan gemakkelijk door het aanmeldformulier in te vullen. Als wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor het inplannen van de proefles. Als jij je vandaag nog aanmeldt, is het mogelijk dat jij volgende week al kunt starten! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur naar jouw ervaring in de auto, hoe behendig je met de auto bent en of je al enige kennis hebt van de verkeersregels. Als de proefles is afgelopen, maakt de rijinstructeur een inschatting van hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben om in één keer het praktijkexamen te halen.

Rijschool Maastricht

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling lest anders. Daarom heeft NXXT verschillende lespakketten ontwikkeld, zo kun jij op je eigen tempo lessen. Kies jij voor het spoedpakket, een klein pakket of een uitgebreid pakket? Bekijk onze lespakketten hier.

Zou je graag meer informatie willen ontvangen? NXXT beantwoordt graag al je vragen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.

NXXT rijschool Maastricht helpt jou met jouw rijbewijs 

Op zoek naar een rijschool in Maastricht? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij onze rijscholen ben je namelijk aan het juiste adres als het gaat om het ontwikkelen van jouw rijvaardigheid. Met de rijlessen word je niet alleen klaargestoomd voor het uiteindelijke examen, maar ook om de weg op te kunnen zonder jezelf en anderen in gevaar te brengen. Jouw rijbewijs in Maastricht behalen wordt hierdoor een fluitje van een cent. Lees daarom snel verder en ontdek wat jij kunt verwachten tijdens de rijlessen bij onze Maastrichtse rijschool. 

Gevaren herkennen met rijlessen in Maastricht 

De rijschool in Maastricht maakt gebruik van gekwalificeerde rijinstructeurs, die jou helpen om het autorijden onder de knie te krijgen. Stap voor stap ga je daarom aan de slag om naar jouw rijexamen in Maastricht toe te werken. Zo ga je in eerste instantie in de stad rijden, zodat je situaties en gevaren leert herkennen. Ook leer je hier om op een goede manier te spiegelen, waardoor je op voorhand al weet welk verkeer eraan komt en je de gevaarlijke situaties kunt vermijden. Het is immers belangrijk dat je zonder ongelukken van A naar B gaat komen als je je rijbewijs hebt. 

Zelfverzekerd de weg op met rijlessen 

Wanneer het rijden door de stad goed gaat, besluit de rijschool in Maastricht om je de snelweg op te laten gaan. Rijden op de snelweg is voornamelijk ver vooruitkijken en inschatten hoe anderen reageren. Hierdoor krijg je jouw rijvaardigheid nog beter onder de knie en ben je klaar voor het uiteindelijke examen. Jouw rijbewijs in Maastricht halen gebeurt hierdoor op een goede manier, waarbij je ook zelfverzekerd de weg op kunt gaan. Met iedere rijles in Maastricht kom je weer een stapje dichterbij en heb je meer kans om te slagen. 

Ga vandaag nog aan de slag met jouw rijbewijs

De rijschool in Maastricht biedt daarbij voldoende aandacht voor de bijzondere verrichtingen en theorie over autorijden. Hierdoor heb je niet alleen alle kennis in huis voor een praktijkexamen, maar ook het bijbehorende theorie-examen. Je moet immers alles behalen om het rijbewijs in Maastricht op te kunnen halen bij de gemeente. Wanneer je jezelf inschrijft bij de rijschool weet je zeker dat je binnen een korte tijd zelf de weg op kunt en het rijbewijs in handen hebt. Schrijf je daarom vandaag nog in en ontdek waarom deze rijschool de beste in de omgeving is.

Heb je nog vragen voor je start met rijlessen? Wij beantwoorden ze graag!
Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.