• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

De vrijheid van een rijbewijs en overal kunnen gaan en staan waar je wil. Dat wil toch iedereen? Daar helpt NXXT rijschool Middelburg jou bij! Wij begrijpen dat je een deskundige instructeur zoekt die je rijlessen tot een leuke en leerzame ervaring maakt. Dat zorgt ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt en lekker op pad kunt!

De leukste rijinstructeur 

De rijinstructeur van onze rijschool in Middelburg heeft al honderden leerlingen geholpen bij het slagen voor hun rijbewijs. We hebben het over Michiel! Hij rijdt met veel plezier in en rondom Middelburg met de lesauto’s. De rijlessen worden door hem een leuke ervaring waar je veel van opsteekt. Voor je het weet slaag jij voor je rijexamen! 

Leerzame rijlessen 

Middelburg is een mooie Zeeuwse stad. Tijdens je rijlessen bij onze rijschool kom je op veel plaatsen in en rondom Middelburg. Denk bijvoorbeeld aan Vlissingen en Goes. In Middelburg zelf kom je door wijken als Dauwendaele, Griffioen en Arnemuiden. Daar is het een perfecte gelegenheid om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Als je die onder de knie begint te krijgen gaan we ook de snelweg op. Daar leer je omgaan met alle voorkomende verkeerssituaties.

Waarom NXXT rijschool Middelburg

  • Gratis proefles: natuurlijk wil jij eerst even bekijken of onze autorijschool in Middelburg wat voor je is. Ook een goede klik met de instructeur is belangrijk. Dat mag je allemaal gratis ervaren tijdens de proefles bij onze rijschool in Middelburg!
  • Geen wachttijden: voor onze rijschool in Middelburg zijn geen wachttijden, je mag meteen beginnen. Zo weet je zeker dat je snel je rijbewijs kunt halen.
  • Beste rijinstructeurs: onze rijinstructeurs zijn niet zomaar aangenomen. Wij selecteren alleen de beste professionals zodat jij met een gerust gevoel kunt lessen.
  • Slipcursus: heb jij je rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen door met de slipcursus bij onze rijschool in Middelburg, voor maar €79,-. Zo’n cursus komt altijd van pas en is goed voor je zelfvertrouwen in de auto!
  • Flexibele planning: We begrijpen dat jij het al erg druk hebt. Het plannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesauto’s: Bij NXXT rijschool Middelburg maken we gebruik van moderne lesauto’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. De auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dit zorgt voor comfort en veiligheid terwijl je leert autorijden. 

Rijles in Middelburg

Tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Middelburg komen veel onderwerpen aan bod. Je begint met het afstellen en bedienen van de auto. Als je het onder de knie hebt om een stukje te rijden komen de bijzondere verrichtingen aan bod. In Middelburg is het ideaal om daarmee te gaan oefenen. In de verschillende wijken kunnen we oefenen met achteruit rijden, (file)parkeren, omkeren en helling trekken. Gaat dat al best goed? Dan beginnen we ook met ritjes over de snelweg. Daarbij leer je bijvoorbeeld invoegen, het verkeer inschatten en veilig inhalen. Al deze skills heb jij nodig om snel je rijbewijs te kunnen halen!

Tijd voor je examen!

Ben jij er helemaal klaar voor? Dan gaan we jouw rijexamen inplannen. Zorg dat jij het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Middelburg. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Middelburg streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Door de gratis proefles bij onze NXXT rijschool Middelburg ben jij 100% zeker van je zaak! Je kunt namelijk eerst even proberen of je onze rijlessen wel prettig vindt. Je maakt kennis met je rijinstructeur en kunt ervaren of jullie een klik hebben. Tijdens de les kom je erachter hoe onze autorijlessen in elkaar zitten. Heb je na jouw proefles meteen zin om te starten? Dan mag je meteen verder bij ons. Dan helpen wij jou snel aan je rijbewijs! Via ons aanmeldformulier kun jij je opgeven voor de gratis proefles bij onze rijschool in Middelburg. Dat kan snel gaan! Volgende week kun je al in de lesauto stappen.

Lespakketten bij NXXT

Wij passen ons aan onze leerlingen aan. Het is begrijpelijk dat iedereen op een ander tempo en andere manier leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Jij kan kiezen welke het beste bij jou past. Als je snel wil gaan kun je bijvoorbeeld voor ons spoedpakket kiezen. Ga je liever voor een uitgebreid lespakket? Dan is dat ook mogelijk! Lees hier alle informatie over de verschillende lespakketten bij onze rijschool in Middelburg. 

Meer informatie 

Heb je vragen voor ons? Of wil je graag overleggen welk lespakket bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij jou snel verder!