• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Kijk jij er ook naar uit om nooit meer door de storm naar de bushalte of het treinstation te lopen? Meld je dan nu aan voor het halen van je rijbewijs bij NXXT rijschool Middelburg. Ben jij opzoek naar een rijschool waar de instructeurs barsten van de deskundigheid en energie? Dan ben je bij rijschool NXXT Middelburg aan het juiste adres! Sluit je nu aan bij NXXT en haal binnen een paar maanden je rijbewijs!

Instructeurs Mitchel en Michiel rijden met veel plezier in deze Zeeuwse stad. Inmiddels zijn er al vele honderden leerlingen geslaagd bij NXXT Middelburg en dat aantal neemt snel toe.

Middelburg is een veelzijdige Zeeuwse stad. De stad biedt voldoende uitdaging voor beginnende rijders, zoals het drukke centrum, de Schroebrug, de Looierssingel, de lange Schroeweg richting de snelweg en grote rotonde bij de Mortiereboulevard. Natuurlijk maak je ook veel snelwegkilometers op de A58. Tijdens langere rijlessen bezoek je steden in de buurt, zoals Vlissingen en Goes. Als je straks je roze pasje hebt, zul je daar namelijk ook vaak naar toe rijden. Zo word je een complete rijder en ben je klaar voor iedere uitdaging.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL Middelburg?

Een rijopleiding volgen bij NXXT in Middelburg biedt jou veel voordelen, namelijk;

  • Gratis proefrijles; Jij zegt toch ook geen nee tegen een gratis proefles? Gedurende de proefles zal jouw instructeur kijken welke beleving jij hebt bij het autorijden en wat jouw skills zijn op dat moment. Dit zorgt ervoor dat de instructeur inzicht krijgt in jouw vaardigheden, en kan hij een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt.
  • Geen wachttijden; Nog deze week beginnen met jouw proefles? Geen probleem! NXXT rijschool Middelburg heeft geen wachttijden, zo kun jij direct beginnen met rijlessen!
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Middelburg heeft alleen de beste rijinstructeurs tot haar beschikking. Door de grote deskundigheid en de lange ervaring die onze instructeurs hebben zorgen wij dat jij je vanaf minuut één comfortabel voelt in de auto.
  • Slipcursus; Hiernaast biedt NXXT ook nog een toffe slipcursus aan. Voor slechts €79,- euro leer jij op een veilige manier uitwijkmanoeuvres uit te voeren. Reserveer hier direct je slipcursus.

Rijles in Middelburg

Zoek niet meer verder, wij hebben jouw rijschool in Middelburg gevonden. Nadat er bij de proefles is gekeken naar jouw niveau, wordt er een inschatting gemaakt in welk tempo jij je rijbewijs kan gaan halen. De jarenlange ervaring die de instructeurs van NXXT hebben heeft hier een goede bijdrage aan. Ook zo benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij NXXT in Middelburg? Lees dan snel verder!

Gratis proefles inplannen

Zoals gezegd starten we altijd met een gratis proefles. Om een proefles aan te vragen in Middelburg kun je het aanmeldformulier invullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag zullen wij contact met je opnemen. Omdat er bij de rijschool in Middelburg geen wachtrij is, kan jij dezelfde week nog in de lesauto van NXXT zitten. Wacht dus niet langer, en start met het halen van je rijbewijs bij NXXT.

Rijschool Middelburg

Lespakketten bij NXXT

NXXT biedt verschillende lespakketten aan, zodat jij jouw geschikte lespakket kan kiezen om je rijbewijs te halen! Mocht jij je rijbewijs éxtra snel willen halen, kies dan voor het spoedpakket van NXXT. Verder kun je kiezen uit een klein lespakket, of het uitgebreide lespakket. Voor alle informatie over de verschillende lespakketten kun je hier terecht.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Waardevolle opleiding met de rijschool in Middelburg

Alle aspecten van het autorijden komen aan bod bij de rijschool in Middelburg. Allereerst krijg je informatie over de werking van de auto, dit zorgt ervoor dat jij de auto helemaal onder controle hebt wanneer je aan het rijden bent. De lessen zullen beginnen op de rustige wegen, maar dit betekent natuurlijk niet dat je niet goed moet opletten. De instructeur zal jou hierin begeleiden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de verkeersborden, de stof die je leert uit de theorie wordt bij de NXXT rijlessen gecombineerd met ervaring uit de praktijk.

De snelweg en bijzondere verrichtingen

Wanneer de eerste paar lessen erop zitten, merk je dat je de auto steeds beter onder controle krijgt. Je zal tijdens de autorijlessen de rustige wegen gaan verlaten, en je gaat begeven op de snelweg. Ook wordt er tijdens de lessen veel aandacht besteed aan het oefenen op de bijzondere verrichtingen. Voordat je praktijkexamen gaat doen is het zaak dat jij alle bijzondere verrichtingen onder de knie hebt, denk hierbij aan; (file)parkeren, inparkeren en omkeren.

Lang leve de vrijheid

Wanneer de rijinstructeur van NXXT het gevoel heeft dat jij klaar bent voor je praktijkexamen zal de rijschool je adviseren je praktijkexamen in te plannen. Het is wel belangrijk om te onthouden dat voordat je dat kan doen je eerst je theorie-examen gehaald moet hebben. Het voorbereiden op het theorie-examen kun je op verschillende manieren doen. Je kunt zelfstandig de boeken induiken en opgaven maken, of je kunt kiezen voor een dagcursus. Wanneer jij na je theorie-examen ook je praktijkexamen hebt behaald, mag jij zelfstandig de weg op! Nu hoef je nooit meer te wachten op de trein, of door de storm naar de bushlate te lopen. Met de rijlessen van NXXT in Middelburg haal jij jouw vrijheid binnen!

Heb jij nog vragen over rijlessen bij NXXT rijschool Middelburg? Stel deze dan gerust! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.