• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

De vrijheid van een rijbewijs en overal kunnen gaan en staan waar je wil. Dat wil toch iedereen? Daar helpt NXXT rijschool Middelburg jou bij! Wij begrijpen dat je een deskundige instructeur zoekt die je rijlessen tot een leuke en leerzame ervaring maakt. Dat zorgt ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt en lekker op pad kunt!

De rijinstructeurs van onze rijschool in Middelburg hebben al honderden leerlingen geholpen bij het slagen voor hun rijbewijs. We hebben het over Mitchel en Michiel! Ze rijden met veel plezier in en rondom Middelburg met hun lesauto’s. De rijlessen worden door hun een leuke ervaring waar je veel van opsteekt. Voor je het weet slaag jij voor je rijexamen!

Middelburg is een mooie Zeeuwse stad. Tijdens je rijlessen bij onze rijschool kom je op veel plaatsen in en rondom Middelburg. Denk bijvoorbeeld aan Vlissingen en Goes. In Middelburg zelf kom je door wijken als Dauwendaele, Griffioen en Arnemuiden. Daar is het een perfecte gelegenheid om te oefenen met de bijzondere verrichtingen. Als je die onder de knie begint te krijgen gaan we ook de snelweg op. Daar leer je omgaan met alle voorkomende verkeerssituaties.

Waarom NXXT rijschool Middelburg

  • Gratis proefles; natuurlijk wil jij eerst even bekijken of onze autorijschool in Middelburg wat voor je is. Ook een goede klik met de instructeur is belangrijk. Dat mag je allemaal gratis ervaren tijdens de proefles bij onze rijschool in Middelburg!
  • Geen wachttijden; voor onze rijschool in Middelburg zijn geen wachttijden, je mag meteen beginnen. Zo weet je zeker dat je snel je rijbewijs kunt halen.
  • Beste rijinstructeurs; onze rijinstructeurs zijn niet zomaar aangenomen. Wij selecteren alleen de beste professionals zodat jij met een gerust gevoel kunt lessen.
  • Slipcursus; heb jij je rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen door met de slipcursus bij onze rijschool in Middelburg, voor maar €79,-. Zo’n cursus komt altijd van pas en is goed voor je zelfvertrouwen in de auto!

Rijles in Middelburg

Tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Middelburg komen veel onderwerpen aan bod. Je begint met het afstellen en bedienen van de auto. Als je het onder de knie hebt om een stukje te rijden komen de bijzondere verrichtingen aan bod. In Middelburg is het ideaal om daarmee te gaan oefenen. In de verschillende wijken kunnen we oefenen met achteruit rijden, (file)parkeren, omkeren en helling trekken. Gaat dat al best goed? Dan beginnen we ook met ritjes over de snelweg. Daarbij leer je bijvoorbeeld invoegen, het verkeer inschatten en veilig inhalen. Al deze skills heb jij nodig om snel je rijbewijs te kunnen halen!

Gratis proefles inplannen

Door de gratis proefles bij onze NXXT rijschool Middelburg ben jij 100% zeker van je zaak! Je kunt namelijk eerst even proberen of je onze rijlessen wel prettig vindt. Je maakt kennis met je rijinstructeur en kunt ervaren of jullie een klik hebben. Tijdens de les kom je erachter hoe onze autorijlessen in elkaar zitten. Heb je na jouw proefles meteen zin om te starten? Dan mag je meteen verder bij ons. Dan helpen wij jou snel aan je rijbewijs! Via ons aanmeldformulier kun jij je opgeven voor de gratis proefles bij onze rijschool in Middelburg. Dat kan snel gaan! Volgende week kun je al in de lesauto stappen.

Rijschool Middelburg

Lespakketten bij NXXT

Wij passen ons aan onze leerlingen aan. Het is begrijpelijk dat iedereen op een ander tempo en andere manier leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Jij kan kiezen welke het beste bij jou past. Als je snel wil gaan kun je bijvoorbeeld voor ons spoedpakket kiezen. Ga je liever voor een uitgebreid lespakket? Dan is dat ook mogelijk! Lees hier alle informatie over de verschillende lespakketten bij onze rijschool in Middelburg. 

Heb je vragen voor ons? Of wil je graag overleggen welk lespakket bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij jou snel verder!