• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

In de regen wachten op de bus? Net de trein gemist? Weer geen lift kunnen regelen? Deze situaties kunnen in veelvoud voorkomen zodra je geen rijbewijs hebt. Ben je dit zat? Breng hier dan direct verandering in en ga aan de slag met het behalen van je rijbewijs! Heerlijk toch om ten alle tijden naar de bestemming van jouw keuze te rijden? Wil jij met plezier je rijbewijs halen bij een rijschool met een hoog slagingspercentage? Volg dan een gratis proefles en ga snel van start met je rijlessen bij NXXT rijschool Nieuwegein.

Altijd enthousiaste rijinstructeurs

Instructeur Gert Jan rijdt dagelijks met de lesauto in Nieuwegein. Hij geeft met veel enthousiasme de lessen bij onze rijschool. Daardoor zijn de rijlessen zowel leuk als leerzaam. Dankzij de ervaring en deskundigheid van Gert Jan leer je binnen no-time alle kneepjes van het autorijden. In de verschillende straten van Nieuwegein oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je tijdens de rijlessen bijvoorbeeld naar Utrecht, Zeist, Amersfoort of Woerden. In deze afwisselende omgeving kun jij je ontwikkelen tot een top chauffeur. 

Waarom NXXT rijschool Nieuwegein

 • Gratis proefles: Denk jij erover om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Nieuwegein? Volg dan eerst een gratis proefles. Dit is je kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen! Na de proefles weet je meteen of het iets voor jou is.
 • Geen wachttijden: Kan jij niet wachten om te starten met de rijlessen bij NXXT rijschool Nieuwegein? Dan hebben we goed nieuws. Wij werken niet met wachttijden waardoor jij altijd snel aan de beurt bent om te starten met rijlessen.
 • Beste rijinstructeurs: Wij selecteren alleen de allerbeste rijinstructeurs voor onze rijschool in Nieuwegein. Ervaring en deskundigheid zijn erg belangrijk. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
 • Slipcursus: Heb jij je rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Dan mag je meteen ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Nieuwegein. Dit kost je slechts €79,- wanneer je bij ons je rijbewijs hebt gehaald. Tijdens de cursus leer je vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.
 • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig!  

Rijles in Nieuwegein

Tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Nieuwegein ga je veel nieuwe dingen leren. Natuurlijk beginnen we altijd bij de basis, namelijk het onder controle houden van de auto. Je leert gas geven, sturen, remmen en schakelen. Wanneer je dat goed onder de knie hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. In de straten van Nieuwegein leer je alles over de voorkomende situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Zodra jij er klaar voor bent wordt het tijd om de snelweg op te gaan. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, veilig inhalen en meer. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag vrijblijvend een proefles volgen bij onze rijschool in Nieuwegein? Het is helemaal gratis! Volg ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Nieuwegein werken wij namelijk niet met wachttijden.Het examen

Na voldoende rijlessen ben jij klaar voor het examen. Nadat je het theorie-examen gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. 

Lees onze reviews

Bij onze rijschool in Nieuwegein gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Lespakketten bij NXXT

Onze ervaren instructeurs weten als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij NXXT rijschool Nieuwegein kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wanneer je bijvoorbeeld heel snel wilt gaan kun je kiezen voor ons spoed pakket. Doe je het liever rustig aan en wil je ook gebruik maken van een tussentijdse toets? Dan is het master pakket misschien iets voor jou. Denk er rustig over na en kies het lespakket wat het beste bij jou past. Dan ga je direct goed van start met je rijlessen!

Heb je vragen?

Heb jij nog wat vragen voor ons? Wil je persoonlijk advies over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Voor je het weet kan je starten met je rijlessen!