• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Verkies jij het reizen naar school of naar je werk per auto ook boven een overvolle bus of trein? Start dan nu met het volgen van rijlessen bij rijschool Nieuwegein. Kies een rijschool van NXXT in, of in de omgeving van Nieuwegein en start al binnen enkele dagen met het volgen van rijlessen! De rijinstructeurs van NXXT zijn erg deskundig en hebben veel ervaring. Bovendien zijn ze enthousiast om jou binnen de kortste keren de je rijbewijs te bezorgen. t.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL NIEUWEGEIN?

Rijles in Nieuwegein volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jom te starten met de rijcursus biedt NXXT rijschool Nieuwegein jou om te beginnen altijd een gratis eerste proefles aan. Tijdens deze proefles zal de instructeur van NXXT kijken hoe jij reageert op de aanwijzingen. Aan de hand van deze eerste gratis proefles zal er ook een inschatting worden gemaakt hoeveel lessen de instructeur denk dat jij nodig zal hebben voor het behalen van je rijbewijs.
  • Geen wachttijden; Bij de NXXT rijschool in Nieuwegein zijn op dit moment geen wachttijden. Jij kunt dus al binnen enkele dagen starten met het volgen van rijlessen
  • Beste rij-instructeurs; NXXT rijschool Nieuwegein heeft voor jou alleen de beste rijinstructeurs geselecteerd.
  • Slipcursus; ZAls leuke extra biedt NXXT nu ook goedkoop een slipcursus aan. Tijdens deze cursus leer jij de auto onder controle houden tijdens lastige situaties op de weg. Leuk en leerzaam dus! Reserveer nu via NXXT je slipcursus voor maar €79,-

Rijles in Nieuwegein

De omgeving van Nieuwegein is een uitstekende omgeving om je rijbewijs binnen te slepen. Tijdens de lessen van rijschool Nieuwegein word je door onze ervaren instructeurs goed voorbereid op alle verschillende verkeerssituaties op de weg. Naast dat je veel oefent met het rijden op de (snel)wegen oefen je ook veel op de voorrangssituaties, de bijzondere verrichtingen en het juist hanteren van de verkeersregels. Een goed begin is het halve werk wordt altijd gezegd, vandaar ook dat je tijdens de lessen voorbereidt wordt om uiteindelijk met veel vertrouwen je examen in te gaan.

Gratis proefles inplannen

Zoals gezegd begin je met je cursus bij NXXT altijd met een gratis proefles. Via de site van NXXT kan je je makkelijk inplannen voor deze proefles, dat doe je via deze pagina. Wanneer jij het aanmeldformulier hebt ingevuld, zal NXXT telefonisch contact met je opnemen om de proefles in te plannen. Omdat er bij NXXT rijschool Nieuwegein geen wachttijden zijn, kun je al binnen enkele dagen binnen met het volgen van de rijlessen.

Rijschool Nieuwegein

Lespakketten bij NXXT

Omdat wij bij NXXT geloven dat iedere leerling anders is, bieden wij diverse lespakketten aan. Je kunt een keuze maken uit onder andere: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. De rijinstructeur van NXXT zal aan de hand van de proefles jou ook een advies nemen welk lespakket je het beste kan aanschaffen. Via deze pagina kun je al onze lespakketten aanschaffen

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Rijbewijs halen bij rijschool Nieuwegein

DBen jij nog steeds op zoek naar een geschikte rijschool in Nieuwegein? Zoek niet verder! De rijschool van NXXT in Nieuwegein beschikt over deskundige instructeurs die jou met veel vertrouwen de weg op laten gaan. In het begin zal het nog een beetje spannend zijn. Op de weg kunnen er onverwachte situaties zich voordoen waarvan jij nog niet helemaal weet hoe jij hier mee om dient te gaan. De rijinstructeurs zal jou duidelijke en heldere instructies geven, en wanneer het nodig is op tijd ingrijpen. Dit zorgt ervoor dat jij op een veilige manier van punt A naar punt B komt tijdens het rijlessen.

Combinatie van theorie en praktijk

Het einddoel van het volgen van de rijlessen bij NXXT is natuurlijk het behalen van je rijbewijs. Hiervoor zijn twee dingen nodig; je dient te slagen voor je theorie-examen en je moet je praktijkexamen met een voldoende volbrengen. Tijdens de rijlessen zal de instructeur jou wijzen op welke kennis je allemaal nodig hebt voor het behalen van je theorie-examen. Het leren voor het theorie-examen kun jij geheel op je eigen wijze aanpakken. Je kunt ervoor kiezen om zelf de stof goed te leren, en veel oefeningen te maken. Het volgen van een dagcursus is ook mogelijk. NXXT laat jou helemaal vrij in deze keuze. Tijdens de lessen zal de geleerde theorie samenkomen met situaties in de praktijk. Het is daarom noodzakelijk om goed op te letten tijdens de rijlessen, want hierin zal jij al situaties tegenkomen die je op je theorie-examen nodig hebt!

Veel vrijheid dankzij rijbewijs

Het behalen van je rijbewijs is een grote investering van zowel tijd als geld. Wij van NXXT zijn ons daar bewust van. Vandaar ook dat de rijinstructeurs er alles aan doen om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te bezorgen. Kwaliteit gaat echter nog altijd boven kwantiteit, vandaar dat de instructeur jou pas zal adviseren je praktijkexamen in te plannen wanneer jullie beide vertrouwen hebben in een goede afloop. Na het behalen van je rijbewijs win jij een hoop vrijheid in voor jezelf. Jij bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of van je ouders. Je kunt nu gaan en staan waar jij maar wilt. Kun jij hier nou ook niet op wachten? Meld je dan vandaag nog aan voor het inplannen van je eerste gratis proefles!

Heb je nog vragen over rijlessen bij NXXT Rijschool Nieuwegein? We beantwoorden ze graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.