• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Vandaag is het zo ver, je eerste autorijles bij NXXT rijschool Nijmegen. Je hebt er zin in maar voelt wel wat gezonde spanning. Je ziet de lesauto voor je deur parkeren op de afgesproken tijd, daar ga je dan! De instructeur is aardig voor je en jij voelt je direct op je gemak. Dan begint de uitleg. Je leert de eerste stappen van het autorijden. Na je eerste les stap je met een goed gevoel de lesauto weer uit. Dat heb jij maar mooi even gedaan, en het ging boven verwachting goed. Door de professionele begeleiding kon jij al veel meer dan je had gedacht. Je kijkt alweer uit naar je volgende les.

Dat klinkt goed toch? Bij onze rijschool in Nijmegen ben jij verzekerd van een prettige ervaring. In Nijmegen rijden instructeurs Niek, Marjan en Xhelil met veel plezier rond in de lesauto’s. Zij geven dagelijks veel verschillende leerlingen rijles en weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Ze maken daarnaast van elke rijles iets leuks. Daardoor ga jij als een speer, voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak.

Tijdens de lessen bij NXXT rijschool Nijmegen kom je langs veel mooie plekjes. Je oefent in wijken als Nijmegen-Noord, Dukenburg, Nijmegen-Nieuw-West en Lindenholt. Misschien vang je nog een glimp op van bezienswaardigheden als het Valkhofpark, de Waalbrug of de Bastei. Later ga je ook op de snelwegen rondom Nijmegen oefenen. Dan rijd je naar verschillende plaatsen, bijvoorbeeld Beuningen, Wijchen, Elst, Arnhem, Groesbeek, Uden, Oss of Tiel.

Waarom NXXT rijschool Nijmegen

  • Gratis proefles; Volg de gratis proefles bij onze rijschool in Nijmegen. Je kunt eens ervaren hoe een rijles er aan toe gaat en maakt kennis met je rijinstructeur.
  • Geen wachttijden; Enthousiast geworden na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten, je mag bij onze rijschool in Nijmegen direct starten met de rijlessen. Wij werken niet met wachttijden!
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT rijschool Nijmegen selecteren wij alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs. Onze leerlingen kunnen vertrouwen op uitstekende begeleiding.
  • Slipcursus; Als je geslaagd bent voor je examen en jouw rijbewijs op zak hebt, mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Nijmegen voor maar €79,-. Daar leer je veel handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg!

Rijles in Nijmegen

Wat leer je nu eigenlijk allemaal tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Nijmegen? Wij vertellen het jou vast. Dan weet jij wat je kunt verwachten, wel zo prettig. Zodra je van start gaat met de rijlessen begin je met de basis. Je leert de stoel en spiegels juist instellen en de auto bedienen. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen bij. Als jij dat al best goed onder de knie hebt ga je oefenen in de verschillende wijken van Nijmegen. Daar leer je alles over verkeersregels en voorrangssituaties. Je gaat hier ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen parkeren, achteruit rijden, fileparkeren, helling trekken en omkeren. Gaat dat ook al best goed? Dan ga je tijdens de lessen ook op de snelweg oefenen. Je leert daar goed het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Gebruik het aanmeldformulier om je op te geven voor een gratis proefles bij NXXT rijschool Nijmegen. Je kunt dan al binnen een week in de lesauto zitten. Wij hebben de voordelen van een proefles voor jou op een rijtje gezet:

  • Vrijblijvend en zonder verplichtingen een rijles uitproberen.
  • Kennis maken met je instructeur. Hebben jullie een goede klik?
  • Je kunt ervaren of jij op je gemak bent en ontspannen achter het stuur zit.
  • Ervaar of de instructeur begrijpelijke aanwijzingen aan jou geeft.

Enthousiast na je gratis proefles? Bij onze rijschool in Nijmegen werken wij niet met wachttijden. Daardoor kun jij direct van start met je rijlessen. Wel zo prettig!

Rijschool Nijmegen

Lespakketten bij NXXT

Onze rijinstructeurs zijn zeer ervaren en weten als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. Daarom hebben wij veel verschillende rijlespakketten ontwikkeld. Daardoor kan jij altijd een keuze maken die bij jou past. Leer op jouw eigen manier en tempo. Lees hier alles over ons start, actie, top, spoed en master pakket.

Ben jij enthousiast geworden over onze rijschool in Nijmegen? Kies een van onze lespakketten of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag als je vragen hebt. Je mag ook altijd met ons overleggen als je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit de verschillende lespakketten.