• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Is het punt aangebroken om je rijbewijs te halen? Kies dan voor rijles bij NXXT Rijschool Nijmegen! Rijlessen bij NXXT Rijschool Nijmegen staan garant voor snelle, deskundige maar ook leuke rijlessen. Wij hebben meerdere rijscholen waar je uit kunt kiezen. Voor elke rijschool hebben wij de rijinstructeurs zorgvuldig geselecteerd, zo ben jij verzekerd van een deskundige en enthousiaste rijinstructeur die het leren autorijden prettig en leuk maakt.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL NIJMEGEN?

Rijlessen in Nijmegen? Als je kiest voor NXXT Rijschool Nijmegen dan profiteer je van vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; Jij start de rijlessen in Nijmegen met een gratis proefles. Tijdens de proefles wordt door de rijinstructeur gekeken naar hoe jij het autorijden ervaart en hoe je omgaat met de aanwijzingen van de rijinstructeur. Daarnaast is de proefles perfect om kennis te maken met jouw rijinstructeur. De proefles is ook bedoeld om een inschatting te maken van het aantal rijlessen jij ongeveer nodig hebt voor het halen van je rijbewijs. Dit maakt het kiezen voor het juiste lespakket makkelijker. Nog een bijkomend voordeel is dat wij de proefles betalen, hij is dus gratis!
  • Geen wachttijden; Wil jij graag snel beginnen met de rijlessen? Ook dat kan bij NXXT Rijschool Nijmegen. Wij hebben in regio Nijmegen namelijk meerdere rijscholen rijden, zodat er altijd wel een plekje voor je vrij is.
  • Beste rij-instructeurs; Bij NXXT gaan we voor kwaliteit. Daarom heeft NXXT voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Zo ben je zeker van leerzame en prettige rijlessen en heb je zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Lijkt het je leuk om een slipcursus te volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus en volg de cursus na het behalen van je rijbewijs. Je reserveert de cursus nu voor slechts €79,-.

Rijles in Nijmegen

De regio Nijmegen en een perfecte omgeving om het autorijden aan te leren en onder de knie te krijgen. Tijdens de rijlessen word je goed voorbereid om elke situatie deskundig aan te kunnen. Elke verkeersituatie komt aan bod. Denk hierbij aan het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen - zoals fileparkeren, achteruitrijden en straatje keren - maar ook aan het rijden op de snelweg en goede kennis en uitvoering van de verkeersregels in de verschillende situaties. Tijdens de rijlessen zorgt de rijinstructeur samen met jou voor een goede voorbereiding op het praktijkexamen, zodat je met zelfvertrouwen kunt afrijden en daarna zelfstandig kunt rijden.

Gratis proefles inplannen

Start je met rijlessen in Nijmegen? Plan dan eerst een proefles in! Deze bieden wij je gratis aan. Een gratis proefles kun je gemakkelijk inplannen via het aanmeldformulier. Als wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles in te plannen. Hierbij kijken we naar de agenda van de rijinstructeur en naar welk moment jou uitkomt. Er zijn bij onze rijscholen in Nijmegen geen wachttijden! Als je je vandaag aanmeldt, zit je waarschijnlijk volgende week al in de lesauto!

Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur naar verschillende dingen. Heb je al rijervaring? Hoe behendig ben je met de auto? Wat is je kennis van de verkeersregels? Op basis daarvan geeft de rijinstructeur aan hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt om het praktijkexamen in één keer te halen.

Rijschool Nijmegen

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket. Je kiest je lespakket aan de hand van de inschatting van de rijinstructeur en wat jij zelf prettig vindt om in het pakket te hebben. Hierbij zit het voornaamste verschil in het aantal rijlessen, de mogelijkheid van een tussentijdse toets en de optie voor een eventuele herkansing van het praktijkexamen. Bekijk onze lespakketten hier.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt al jouw vragen! Je kunt contact opnemen via het contactformulier of de chat.

MEER DAN ALLEEN RIJLESSEN IN NIJMEGEN

Onze rijscholen in Nijmegen leren je meer dan alleen autorijden. Ze leren je namelijk ook hoe de auto werkt, in ieder geval de basis. Waar vervang je de olie? Welk dashboardlampje staat waarvoor? Wat zijn de handelingen om de auto goed op te starten en af te sluiten? Sommige dingen zullen je wellicht al bekend zijn, maar het kan nooit kwaad om het nog een keertje te horen. Het draagt ook bij aan je zelfvertrouwen; je weet immers hoe de auto werkt en wat je moet doen als er iets niet werkt of er gaat een lampje branden.

HET OPBOUWEN VAN DE RIJLESSEN

Als je start met rijlessen, heb je waarschijnlijk geen tot weinig rijervaring. Het kan dan ook spannend zijn om te beginnen met autorijden. Onze rijinstructeurs leren je stap voor stap het autorijden onder de knie te krijgen. Zo zal je tijdens de eerste rijles voornamelijk sturen, zodat je leert en voelt hoe de auto stuurt en beweegt. Gaat dit goed? Dan wordt de volgende stap het langzaamaan gasgeven en remmen. De rijinstructeur zit altijd naast je en zal ingrijpen wanneer dit nodig is.

Twijfel je nog? Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag al je vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier, de chat of bel ons.