• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Noordwijk en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Noordwijk en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs. 

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL NOORDWIJK? 

Rijles in Noordwijk volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Noordwijk zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Noordwijk heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Noordwijk

Voor het halen van jouw rijbewijs is de regio Noordwijk een goede omgeving. Je wordt door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te kunnen schatten. Dit geldt natuurlijk voor alle situaties: rijden op de snelweg, bijzondere verrichtingen, voorrangssituaties enzovoort. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen aan het praktijkexamen kan beginnen.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten wij altijd met een gratis proefles. Een proefles in Noordwijk kan je eenvoudig inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Meestal kan je volgende week starten als je vandaag het aanmeldformulier invult! Tijdens de proefles kijkt de rijinstructeur hoe goed je al kan autorijden, hierbij wordt gekeken naar rijervaring en beheersing van de verkeersregels. Zo kunnen wij een inschatting maken hoeveel rijlessen je nodig hebt om jouw rijbewijs in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Goed voorbereid aan de slag met de rijschool in Noordwijk

Wil jij de beste rijschool in Noordwijk voor jouw rijlessen? Dan ben je hier op de juiste plek. Je hebt voldoende begeleiding om de weg op te kunnen en kunt tegelijkertijd ervoor zorgen dat je jouw rijbewijs in handen kunt krijgen. Je kunt je alvast voorbereiden op jouw eerste rijles in Noordwijk door erachter te komen wat er allemaal behandeld gaat worden. Het is afhankelijk van de snelheid waarmee je leert hoe jouw gehele weg naar het praktijkexamen eruit komt te zien. Lees daarom snel verder en ontdek wat je allemaal kunt verwachten van jouw rijlessen. 

Goed voorbereid met de rijschool in Noordwijk 

NXXT rijschool Noordwijk zorgt er altijd voor dat je de auto kent voordat je de weg op gaat. Je moet immers weten welke pedalen je moet gebruiken en waar alle knoppen en hendels voor zijn. De eerste minuten van jouw eerste rijles in Noordwijk zullen daarom altijd hierom gaan. Daarna begin je met rijden en zul je voornamelijk de rustige plekken op gaan zoeken als je er nog niet klaar voor bent. Anders ga je de stad in en leer je op een goede manier anticiperen op het verkeer. De andere weggebruikers kunnen immers ook andere beslissingen maken. 

Meer dan alleen in de stad 

Omdat het rijden niet alleen om de stad gaat, zul je ook de snelweg op gaan. Hier komt veel bij kijken. Je moet goed vooruitkijken, letten op andere weggebruikers en goed in- en uitvoegen. De rijschool in Noordwijk helpt jou hierbij. Het kan de eerste keer immers spannend zijn. Tevens ga je aan de slag met de bijzondere verrichtingen. Achteruitrijden komt bijvoorbeeld veel voorbij. Ook inparkeren en straatje keren komen ook voorbij tijdens de rijlessen. Zo ben je klaar voor het uiteindelijke rijexamen. 

Beide examens afleggen voor het rijbewijs 

Wanneer je alles onder de knie hebt, zal de rijschool in Noordwijk jou adviseren om je aan te melden voor de examens. Je moet als eerste het theorie-examen afleggen, waarin jou gevraagd wordt wat je moet doen in situaties en wat bijvoorbeeld de verkeersborden betekenen. Zodra je het theorie-examen gehaald hebt, kun je door naar het praktijkexamen. Hier worden jouw rijvaardigheden nogmaals getest en uiteindelijk heb je het rijbewijs in Noordwijk in handen. Je kunt vanaf dat moment zelfstandig de weg op en genieten van de vrijheid die het met zich meebrengt om zelf ergens te komen.