• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Moet jij altijd op de bus wachten? Met propvolle treinen reizen? Een lift regelen? Dat is verleden tijd wanneer jij je rijbewijs haalt! Een rijbewijs geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Wij helpen jou om snel en met plezier je rijbewijs te halen. Onze deskundige en ervaren rijinstructeurs zorgen voor leuke en leerzame rijlessen. Door hun ervaring weten ze precies welke begeleiding jij nodig hebt. Daardoor ga jij als een speer en heb je voor je het weet jouw rijbewijs op zak. Ontdek hoe het werkt bij onze rijschool in Noordwijk.

In Noordwijk staat instructeur Menno voor jou klaar. Hij heeft passie voor zijn vak en dat merk jij terug in de lessen. Door zijn enthousiasme zijn de lessen zowel leuk als leerzaam. Vind jij het best spannend om rijlessen te gaan volgen? Menno zal jou altijd op je gemak stellen zodat jij ontspannen in de lesauto zit. Tijdens de lessen bij onze rijschool rijd je door het mooie Noordwijk. Je komt door wijken als de Dorpskern, Boerenburg en De Noord. In de verte vang je vast een glimp op van het strand. De straten van Noordwijk lenen zich er goed voor om bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen te oefenen, zoals achteruit rijden en parkeren. Wanneer je al wat meer lessen gevolgd hebt ga je ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je naar plaatsen als Katwijk aan Zee, Lisse, Leiden, Alphen aan den Rijn, Wassenaar en Hoofddorp.

Waarom NXXT rijschool Noordwijk

  • Gratis proefles; Wil jij vrijblijvend een rijles uitproberen? Bij onze rijschool in Noordwijk mag je een gratis proefles volgen.
  • Geen wachttijden; Wanneer jij na je proefles direct wil beginnen met de rijlessen kan dat. Wij werken namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT rijschool Noordwijk werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Door hun ervaring en deskundigheid kun jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus; Wanneer jij je rijbewijs gehaald hebt mag je meteen ook onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Noordwijk

Wij begrijpen dat jij nieuwsgierig bent naar wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Noordwijk. Daarom vertellen wij jou alvast over wat onderwerpen die je kunt verwachten. Natuurlijk begin je bij de basis. Gas geven, remmen, sturen en schakelen komen allemaal aan bod. Jij leert de auto onder controle te hebben. Wanneer dat goed lukt mag je ook deelnemen aan het verkeer. In de straten van Noordwijk leer je alles over de verkeersregels en situaties die voor kunnen komen. Ook ga je de bijzondere verrichtingen oefenen zoals keren, achteruit rijden, helling trekken en parkeren. Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt wordt het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden, en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun je zelfverzekerd het examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Noordwijk? Dat kan vrijblijvend! Meld je aan via het aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten. Op het afgesproken moment haalt de instructeur jou thuis op. Jullie kunnen kennismaken, het is natuurlijk belangrijk dat er een goede klik is. De instructeur zal jou altijd op je gemak stellen. Let ook goed op of je de aanwijzingen en manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat wel goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen bij NXXT rijschool Noordwijk.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen hebben wij verschillende lespakketten. Bij onze rijschool in Noordwijk kun jij kiezen uit het start, actie, top, spoed of master pakket. Voor iedereen is er wel een geschikt pakket bij. Misschien wil jij graag snel gaan of neem je liever alle tijd? Alles is mogelijk. Door het pakket te kiezen wat bij jou past kun je al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Heb jij wat vragen voor ons? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.