• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil je niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, door het slechte weer moeten fietsen of een beroep moeten doen op anderen? Dan is het tijd voor het halen van je rijbewijs! Dat kan bij NXXT Rijschool Ooltgensplaat! Je kunt al snel starten met rijlessen en je bent met NXXT Rijschool Ooltgensplaat verzekerd van deskundige, enthousiaste en ervaren rijinstructeurs, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL OOLTGENSPLAAT? 

Rijlessen in Ooltgensplaat? Kies dan voor rijlessen bij NXXT Rijschool Ooltgensplaat. De rijschool bied je namelijk vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; Allereerst starten we met een gratis proefles. In de proefles wordt gekeken naar hoe jij het rijlessen ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. De rijinstructeur kijkt naar je behendigheid met de auto. Wij geven dan een inschatting van het aantal rijlessen jij ongeveer nodig hebt. Dit maakt het kiezen voor een lespakket makkelijker! En wij betalen de proefrijles, voor jou is het dus gratis!
  • Geen wachttijden; Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk starten met rijlessen en niet nog weken op een wachtlijst staan. Bij NXXT Rijschool Ooltgensplaat kan je snel beginnen met lessen! Er zijn namelijk geen wachttijden. Je kunt al binnen een week in de lesauto zitten!
  • Beste rij-instructeurs; Bij NXXT gaan we voor deskundigheid en kwaliteit. Daarom hebben we de beste rijinstructeurs geselecteerd. Zo kunnen wij jou de beste rijlessen garanderen en ervaar jij de rijlessen als leerzaam en prettig. Jij hebt zo snel mogelijk je rijbewijs op zak!
  • Slipcursus; Een slipcursus is ontzettend leuk én leerzaam om te doen. Zou jij wel een slipcursus willen volgen? Dat kan via NXXT! Reserveer direct je slipcursus voor maar € 79,-

Rijles in Ooltgensplaat

Tijdens de rijlessen in Ooltgensplaat word je door de rijinstructeur goed voorbereid op het praktijkexamen. Je wordt goed voorbereid om alle verkeerssituaties deskundig, beheerst en veilig aan te kunnen. Alle verkeerssituaties komen aan bod. Denk daarbij aan het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen, het invoegen en rijden op de snelweg en het voorrang geven op kruispunten. Ook leer je de theorie in de praktijk toe te passen, zodat je ook goede kennis hebt van de verkeersregels. Je wordt goed voorbereid, zodat je tijdens het examen vol zelfvertrouwen de auto in stapt.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT Rijschool Ooltgensplaat start je altijd met een proefles. Die bieden we je gratis aan. Je kunt de gratis proefles inplannen door het aanmeldformulier in te vullen. Hebben we de aanvraag ontvangen? Dan nemen we contact met je op om de proefles in te plannen. Daarbij kijken we naar jouw agenda en de agenda van de rijinstructeur. Als je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al in de lesauto zitten!

De proefrijles geeft je de kans om de rijinstructeur te leren kennen. Het is belangrijk dat je het goed kunt vinden met de rijinstructeur en dat de aanwijzingen duidelijk zijn. De rijlessen moeten leerzaam en prettig zijn. Daarnaast biedt het de mogelijkheid voor je rijinstructeur om te kijken naar jouw rijervaring, beheersing van de verkeersregels en gedrag in het verkeer. Als de rijles is afgelopen, geeft de rijinstructeur een inschatting van het aantal rijlessen jij ongeveer nodig hebt om het praktijkexamen in één keer te halen.

Rijschool Ooltgensplaat

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT hebben we veel ervaring. Daarom weten we dat iedereen graag op eigen tempo leert, dat geldt ook voor het leren autorijden. NXXT heeft daarom verschillende lespakketten samengesteld. De lespakketten verschillen in aantal rijlessen en bepaalde onderdelen, zoals een tussentijdse toets en een eventuele herkansing. Bekijk onze lespakket en bedenk welk pakket het beste bij jou past.

Twijfel je nog of heb je nog wat vragen? Wij beantwoorden deze graag! Neem contact met ons op via het via het contactformulier of de chat.

Meer dan alleen rijbewijs

Het behalen van een rijbewijs is een flink investering. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. Toch is het investeren in een rijbewijs een hele waardevolle investering: je profiteert namelijk je hele leven lang van de voordelen en vrijheden van een rijbewijs. Na het behalen van je rijbewijs zal je zien dat je wereld groter wordt en dat je meer vrijheid ervaart. Wil je een avondje uit? Dan is het leuk om eens naar een andere stad te gaan! Of wil je een weekendje weg? Met de auto zijn de opties eindeloos!

Rijbewijs halen in Ooltgensplaat

NXXT heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd. Hierdoor hebben wij een goede leermethode ontwikkeld en weten we hoe we de lessen het beste kunnen opbouwen om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. De eerste paar rijlessen zullen in het teken staan van het onder de knie krijgen van de auto. Denk aan sturen, gassen, remmen en schakelen. Heb je dit aangeleerd? Dan wordt er in de rijlessen aandacht besteed van het bewust worden van je plek op de weg. Je leert je omgeving goed in de gaten te houden, door een breed blikveld te hebben en goed te spiegelen. Ook worden de verkeersregels in de praktijk uitgelegd, zodat je niet alleen weet hoe de verkeersregels werken, maar ze ook in de praktijk kunt toepassen. Zit je uiteindelijk met zelfvertrouwen in de auto en kan je elke verkeerssituatie aan? Dan ben je klaar voor het praktijkexamen!

Wil je graag meer informatie voordat je start met rijlessen? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.