• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Een stukje vrijheid. Dat is wat je krijgt als je je rijbewijs haalt. Woon je op Goeree-Overflakkee? Dan is het een optie om rijles te volgen bij NXXT rijschool in Ooltgensplaat. Je hebt de keuze uit verschillende lespakketten en kunt direct starten. Vooraf kun je een gratis proefles volgen. Lees snel verder voor meer informatie.

De rijlessen bij NXXT Ooltgensplaat worden gegeven door instructeur Leen van Dam. Leen is zeer deskundig en enthousiast. Reken dus maar op een leerzame maar zeker ook leuke tijd. Wij van NXXT vinden het belangrijk dat jij je kunt ontspannen tijdens de rijlessen. We zullen je daarom zeker helpen om je op je gemak te stellen. Daarnaast hebben onze instructeurs veel ervaring, dit zorgt ervoor dat ze precies weten hoe je het best begeleid kan worden. De rijlessen zullen in omgeving Goeree-Overflakkee plaatsvinden. Goeree-Overflakkee staat bekend om de mooie stranden op Ouddorp. Ook kun je er goed op uit door een wandeling te maken of bijvoorbeeld zeehondenopvang A Seal te bezoeken.

Waarom NXXT rijschool Made

  • Gratis proefles: Hoe gaat een rijles precies? Dat is iets wat veel leerlingen zich afvragen voor ze beginnen met onze rijlessen. Goed nieuws, bij NXXT rijschool Made kun je vrijblijvend een gratis proefles volgen!
  • Geen wachttijden: Ben je na de proefles helemaal enthousiast en wil je direct starten met je rijlessen? Dat is geen enkel probleem. Bij onze rijschool in Made werken we niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je de allerbeste begeleiding krijgt tijdens je rijlessen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Made. Dit kost je slechts €79,- wanneer je bij ons rijlessen gevolgd hebt. Tijdens de cursus zul je veel handige vaardigheden leren.

Rijles in Ooltgensplaat

Je bent eruit, je gaat rijlessen volgen bij onze rijschool in Ooltgensplaat. Leuk! Wij ontmoeten jou graag in de lesauto. Maar wat ga je precies leren? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen we alvast de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en helling trekken. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig in halen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles jou als muziek in de oren? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Ooltgensplaat. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Ooltgensplaat.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Ooltgensplaat. Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.