• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de beste rijschool van Oosterhout? Kom rijlessen volgen bij NXXT! Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen. Dan krijg jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Niet voor niets beoordelen onze leerlingen ons met een 9,3. Meer dan 10.000 tevreden geslaagden gingen jou voor. Wil jij daar ook bij horen? Ontdek alles over onze rijschool in Oosterhout.

Rijlessen om naar uit te kijken

In Oosterhout geven instructeurs Glenn en Peter met veel plezier de rijlessen. De instructeurs hebben passie voor het vak en dat merk je terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Dit maakt de rijlessen leuk en leerzaam tegelijk waardoor jij snel leert autorijden. In Oosterhout kun je goed oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen in wijken als Slotjes, Leijsenakkers of West. Wanneer jij er klaar voor bent ga je ook oefenen op de snelweg. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Tilburg, Breda, Etten-Leur of Waalwijk. Je kunt door deze afwisselende omgeving veel leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Oosterhout.

Waarom NXXT rijschool Oosterhout

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Oosterhout mag je altijd een gratis proefles volgen. Zo kun jij vrijblijvend bekijken of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je gratis proefles? Dan kun je snel starten met je rijlessen bij NXXT rijschool Oosterhout, er zijn namelijk geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Oosterhout werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op kennis en ervaring, zodat jij met een vertrouwd gevoel in de lesauto kan stappen.
  • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je examen mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je allerlei vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Druk, druk, druk? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou goed uitkomt.  
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. 

Rijles in Oosterhout

Wanneer je rijlessen gaat volgen bij onze rijschool in Oosterhout leer je ontzettend veel nieuwe dingen. Ben jij al nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren? Wij vertellen jou vast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net begint met de rijlessen start je natuurlijk met de basis. Je leert de auto onder controle te houden en daar horen gas geven, sturen, remmen en schakelen allemaal bij. Wanneer jij dit goed onder de knie hebt mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties op de weg en de verkeersregels. Bovendien ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren in smalle straten. Als de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Je leert in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen en meer. Na de lessen bij onze rijschool in Oosterhout ben jij helemaal klaar voor je examen!

Het examen komt in zicht

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Na het behalen van je theorie-examen kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Oosterhout gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Wil jij ook wel zo’n gratis proefles volgen bij onze rijschool in Oosterhout? Het is geheel vrijblijvend en een ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Geef je op via ons handige aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Je kunt tijdens de proefles goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik met je rijinstructeur hebt. Ook kun je goed opletten of je de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket geschikt zou kunnen zijn voor jou. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Zoals je gelezen hebt kun je kiezen uit verschillende lespakketten bij onze rijschool in Oosterhout. Voor iedere leerling is er wel een passend lespakket. Onze ervaren rijinstructeurs merkten dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Wil je snel gaan of juist rustig aan doen? Een tussentijdse toets inplannen? Veel of weinig rijlessen volgen? Alles is mogelijk. Volg rijlessen op jouw manier bij NXXT rijschool Oosterhout.

Meer weten?

Heb jij wat vragen over onze rijschool in Oosterhout? Kun je geen keuze maken uit de verschillende lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven jou graag alle tips en informatie die je nodig hebt.