• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om je rijbewijs te halen? De vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil? Kies voor kwaliteit met NXXT rijschool Oss. Dan garanderen wij jou net zo’n goede ervaring als oud-leerling Esmée: “Ik heb niets anders dan positieve dingen te zeggen over rijschool NXXT. Ik heb hele leuke lessen gehad en tevens ook hele fijne begeleiding van mijn rijinstructeur. Ik ben soms een behoorlijke stresskip en ben daarom nog meer te spreken over NXXT en hoe zij mij daarin hebben begeleid. Echt top!” Ontdek meer over onze rijschool in Oss.

Leuke en leerzame rijlessen

In Oss werken rijinstructeurs Corné, Rhesa en Kemal. Zij hebben passie voor hun vak en geven dagelijks met veel plezier de rijlessen. Door hun ervaring en deskundigheid weten zij precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daardoor ga jij als een speer en heb jij voor je het weet je rijbewijs op zak. Daarnaast maken onze instructeurs altijd wat gezelligs van de rijlessen zodat jij op je gemak kunt zijn. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Oss kom je door allerlei mooie wijken. Denk bijvoorbeeld aan Krinkelhoek, Ruwaard, Centrum en Ussen. Later ga je tijdens je rijlessen ook op de snelweg oefenen en rijd je naar plaatsen als Nijmegen, Uden, Veghel, Den Bosch en Tilburg. Zoals je kunt lezen is er genoeg afwisseling tijdens je rijlessen, daar kan je veel van leren.

Waarom NXXT rijschool Oss

 • Gratis proefles: Start met een gratis proefles om vrijblijvend onze rijlessen uit te proberen. Een ideale kans voor jou!
 • Geen wachttijden: Wil jij na je proefles direct starten met de rijlessen? Dat kan, bij onze rijschool in Oss werken wij niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: NXXT selecteert alleen de allerbeste rijinstructeurs voor jou, zodat jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in kan stappen.
 • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag jij direct onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar kan je altijd wat van leren!
 • Flexibele planning: Wij begrijpen dat je het al druk genoeg hebt, daarom bieden we altijd flexibele planningsopties aan. Bij ons volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.  
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. 

Rijles in Oss

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Oss leer je alles wat nodig is om een top chauffeur te worden. Het is bijna teveel om op te noemen, maar wij vertellen je alvast wat je ongeveer kan verwachten van je rijlessen. Als je net begint leer je de auto bedienen. Je stelt de stoel en spiegels goed in. Daarna leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Heb je dat al goed onder de knie? Dan ga je deelnemen aan het verkeer. In de verschillende mooie wijken van Oss ga je oefenen met de zogenaamde bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Na voldoende lessen ga je ook op de snelwegen rondom Oss oefenen. Je instructeur leert jou daar alles over filerijden, in- en uitvoegen, inhalen en het verkeer juist inschatten. Al met al zal jij heel veel leren tijdens onze rijlessen. Daarna ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel voor je examen te gaan slagen.

Het examen komt eraan!

Na voldoende rijlessen komt het examen in zicht. Als je jouw theorie-examen al behaald hebt, kun je direct door met het examen. Maak je geen zorgen, dankzij de rijlessen ben je goed voorbereid. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je kunt verwachten. 

Lees wat onze tevreden leerlingen vertellen

Bij onze rijschool in Oss gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen vertellen graag over hun ervaring met NXXT. Bekijk onze reviews maar eens. We doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Je kunt rekenen op een professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles wel zitten? Wij vertellen je stap voor stap hoe het werkt:

 • Stap 1: Meld je aan om je op te geven voor een gratis proefles bij onze rijschool in Oss.
 • Stap 2: Je kunt al binnen een week in de lesauto zitten om vrijblijvend een rijles uit te proberen.
 • Stap 3: Maak kennis met je instructeur. Het is belangrijk om een goede klik te hebben en jij hoort je op je gemak te voelen.
 • Stap 4: Vind je de aanwijzingen van de instructeur duidelijk? Kan je de instructies goed opvolgen? Allemaal belangrijke punten om op te letten.
 • Stap 5: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan mag je direct starten met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Onze rijinstructeurs zijn ervaren en ontmoeten dagelijks veel verschillende leerlingen in de lesauto. Daarom kwamen zij erachter dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Iedereen heeft een andere aanpak nodig. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Oss veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Kies uit ons start, actie, top, spoed of master pakket zodat jij lessen kan volgen op jouw manier en tempo. Door het juiste pakket te kiezen ga jij al met een voorsprong van start, nog voor je in de lesauto zit!

Neem contact op

Heb jij nog vragen? Wil je overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Wij staan graag voor jou klaar.