• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij ook zo graag je rijbewijs halen? Je eerste autorijles is best wel spannend, maar ook heel erg leuk. Geen zorgen, zodra jij in de lesauto stapt zal onze deskundige instructeur jou direct op je gemak stellen. Voor je het weet bestuur jij zelf de auto en gaat het al veel beter dan je gehoopt had! Dat zorgt ervoor dat je meteen zin hebt in de volgende les. Onze ervaren instructeurs maken wat leuks van de lessen en zorgen tegelijk dat jij veel leert. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Dat betekent de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Wie wil dat nu niet?

In Papendrecht geeft onze instructeur dagelijks met veel plezier de rijlessen. We hebben het over de ervaren en deskundige instructeur Ton. Hij weet precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Iedere leerling heeft natuurlijk zijn eigen aanpak nodig. Daarnaast zijn de rijlessen met Ton altijd gezellig, waardoor je op een ontspannen manier veel kan leren. Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Papendrecht kom je door veel mooie wijken. Je oefent bijvoorbeeld in Molenvliet, Kraaihoek en Wilgendonk. Tijdens latere rijlessen ga je ook de snelweg op en rijd je naar plaatsen als Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam of Breda. Dankzij de afwisselende omgeving kan jij extra veel leren.

Waarom NXXT rijschool Papendrecht

  • Gratis proefles; Volg vrijblijvend een gratis proefles. De ideale kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Bij onze rijschool in Papendrecht werken wij niet met wachttijden waardoor je direct kan starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs; NXXT selecteert alleen de allerbeste rijinstructeurs voor jou. Daardoor stap jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in.
  • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Een goede slipcursus komt altijd van pas.

Rijles in Papendrecht

Wij hebben voor jou alvast op een rijtje gezet wat je allemaal zal leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Papendrecht. Wel zo fijn als jij ongeveer weet wat je kan verwachten. Ontdek er alles over:

  • Je gaat van start met de basis: de auto leren kennen, gas geven, remmen, schakelen en sturen. Je leert hoe je de auto onder controle kan houden.
  • Gaat dat al goed? Dan leer je in de verschillende wijken van Papendrecht alles over de verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren.
  • Na voldoende rijlessen ga je ook de snelweg op. Daar leert de instructeur jou alles over het inschatten van het verkeer, in- en uitvoegen, ritsen, file rijden en veilig inhalen.
  • En nog veel meer! Bij onze rijschool in Papendrecht leer je werkelijk alles wat je moet weten om klaar te zijn voor je examen. Dankzij ons hoge slagingspercentage kun jij erop rekenen dat jij op een leuke en snelle manier je rijbewijs haalt!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles bij onze rijschool in Papendrecht is ideaal om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Je kunt het aanmeldformulier gebruiken om je op te geven voor de proefles. Je kan al binnen een week in de lesauto zitten op een moment dat het jou uitkomt. Tijdens de proefles maak je kennis met je rijinstructeur. Een goede klik is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarom zal onze instructeur jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje maken. Tijdens de proefles kun je erop letten of de aanwijzingen van de instructeur voor jou begrijpelijk en goed op te volgen zijn. Dat is belangrijk om veel te kunnen leren van je lessen. Ben je enthousiast na de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en kun je direct van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Wil je gaan starten met rijlessen bij onze rijschool in Papendrecht? Maak dan eerst een keuze uit één van onze lespakketten. Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom is het belangrijk dat je een pakket kiest wat goed bij jou past. Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed en master pakket. Bij ons leer je op je eigen manier!

Liever nog wat vragen stellen? Neem gerust contact op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.