• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Purmerend en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Purmerend en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs. 

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL PURMEREND? 

Rijles in Purmerend volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Purmerend zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Purmerend heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Purmerend

Purmerend is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen. 

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. De proefles in Purmerend kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen.

Rijschool Purmerend

Lespakketten bij NXXT

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

KRIJG MEER VRIJHEID MET NXXT RIJSCHOOL PURMEREND

Bij NXXT zijn wij van mening dat een rijbewijs je vrijheid geeft. Vrijheid in de zin van onafhankelijkheid en dat het de wereld voor je vergroot, dankzij je eigen mobiliteit. Je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt. Je bent niet meer afhankelijk van andere vervoersmiddelen. Ga er samen met je vrienden of familie op uit, jij rijdt!

ZELFVERZEKERD DE WEG OP DANKZIJ NXXT RIJSCHOOL PURMEREND

Tijdens de rijlessen in Purmerend komen alle verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen aan bod. Je leert je positie op de weg en hoe je reageert op verkeerssituaties. Daarnaast worden de bijzondere verrichtingen uitvoerig geoefend, zodat dit voor jou geen probleem is tijdens je toetsmoment(en). Voel je je ergens nog niet zo zelfverzekerd over? Geef het aan bij je rijinstructeur en jullie zullen er wat extra aandacht aan besteden. Alles zodat jij zelfverzekerd de weg op gaat, tijdens én na je praktijkexamen!

LEERZAME EN LEUKE RIJLESSEN MET NXXT RIJSCHOOL PURMEREND

Onze rijinstructeurs hebben een passie voor hun vak. Zij werken graag samen met jou aan het doel om je rijbewijs te halen. Zij krijgen energie van het aanleren van autorijden. Zij zien dat de leerling hierdoor een stukje vrijheid en zelfstandigheid krijgt, een mooi gegeven om aan mee te kunnen werken. Rijles bij NXXT Rijschool Purmerend is daarom niet alleen enorm leerzaam, maar ook leuk en gezellig. Je voelt je prettig in de auto en je zult met een leuke herinnering terugkijken op het leren autorijden.

THEORIE EN PRAKTIJK WORDT GECOMBINEERD DOOR NXXT RIJSCHOOL PURMEREND

Tijdens de rijlessen in Purmerend, ligt de focus op je rijvaardigheid en op het halen van je praktijkexamen. Maar voor je rijbewijs moet je ook je theorie-examen halen. Tijdens de rijlessen wordt de theorie besproken en uitgelegd aan de hand van de verkeerssituaties. Ook de verkeersborden en voorrangsregels worden uitgelegd in de praktijk. Heb je een vraag over je theorie? Stel hem tijdens de praktijkles en je rijinstructeur zal je een duidelijke uitleg geven. Zo ben je niet alleen klaar voor je praktijkexamen, maar is het theorie-examen ook geen probleem voor je!

Heb je vragen over rijlessen bij NXXT Rijschool Purmerend? Wij beantwoorden ze graag.
Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.