• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je wil beginnen met autorijlessen kan het lastig zijn om de juiste rijschool te vinden. Je wil natuurlijk wel de allerbeste begeleiding krijgen zodat je snel jouw rijbewijs op zak hebt. Het is belangrijk dat de rijinstructeur ervaren en deskundig is. Iedere les hoort leerzaam te zijn waardoor jij stappen vooruit kunt maken. Daarnaast horen de rijlessen leuk te zijn. Voor een gezellig praatje moet plaats zijn en het is belangrijk dat jij op je gemak bent. Als je zeker wil zijn van al deze belangrijke punten kun je bij NXXT rijschool Purmerend terecht. Wij staan voor onze leerlingen klaar en zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt. Ontdek hoe het werkt.

Leuke en leerzame rijlessen 

In Purmerend geeft Tamar dagelijks met veel plezier de lessen bij onze rijschool. Hun enthousiasme maakt van iedere rijles een leuke en gezellige ervaring. Daarnaast kunnen ze jou door hun ervaring de begeleiding bieden die bij jou past. Voor je het weet ga jij met sprongen vooruit. In de verschillende wijken van Purmerend kun jij goed leren autorijden. Je oefent bijvoorbeeld in Overwhere, Centrum, Wheermolen of Weidevenne. Heb je al genoeg rijlessen gevolgd om op de snelweg te gaan oefenen? Dan rijd je naar plaatsen als Volendam, Monnickendam, Hoorn, Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk of Alkmaar.

Waarom NXXT rijschool Purmerend

  • Gratis proefles: Volg vrijblijvend de gratis proefles bij onze rijschool in Purmerend. Dat is een ideale kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden van jouw proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen bij NXXT rijschool Purmerend. 
  • Beste rijinstructeurs: Onze rijinstructeurs zijn geselecteerd op deskundigheid en ervaring. Daardoor kan jij met een gerust gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je examen mag je direct ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Purmerend, voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op!
  • Flexibele planning: Heb jij een propvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij ons volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Extra veilig! 

Rijles in Purmerend

Wanneer je lessen gaat volgen bij onze rijschool in Purmerend komen er veel verschillende onderwerpen aan bod. Jij bent natuurlijk nieuwsgierig naar wat je allemaal kunt verwachten. Daarom vertellen wij jou alvast een aantal punten die sowieso aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis. De stoel en spiegels moeten juist ingesteld worden. Daarna leer je de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeerssituaties, regels en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over veilig inhalen, in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, en nog veel meer. Wanneer je onze rijlessen gevolgd hebt ben jij een top chauffeur. Jij kunt met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Purmerend? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een https://www.nxxt.nl/shop/order/tussen-tijdse-toets-23 bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Purmerend streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT! 

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Purmerend? Dat kan geheel vrijblijvend. Meld je aan via het aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op. De afspraak kan al binnen een week gemaakt worden. Wanneer de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Daarnaast kun je erop letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. De aanwijzingen moeten begrijpelijk zijn. Wanneer alles goed voelt kun je direct na de proefles in gesprek met je instructeur. Jullie kunnen bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen bij onze rijschool in Purmerend.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten beschikbaar bij NXXT rijschool Purmerend. Daardoor is er voor iedereen wel een passend pakket. Elke leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Dat begrijpen wij goed. Kies een lespakket wat bij jou past zodat je al met een voorsprong van start kunt gaan met je rijlessen.

Slipcursus na het behalen van je rijbewijs

Bij NXXT rijschool Purmerend bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een slipcursus voor slechts €79,- nadat je je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je rijvaardigheden en leert je hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Het helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en verhoogt je veiligheid achter het stuur.

Veelgestelde vragen over rijlessen in Purmerend

Hoeveel kost een rijles bij NXXT rijschool Purmerend?

Bij NXXT rijschool Purmerend betaal je al vanaf €32,- per rijles. We bieden diverse lespakketten aan die passen bij jouw persoonlijke leerstijl en tempo.

Hoe kan ik een gratis proefles aanvragen?

Je kunt eenvoudig een gratis proefles aanvragen via ons aanmeldformulier op de website. Na aanmelding nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt een rijles?

Een standaard rijles duurt 60 minuten. We bieden echter ook mogelijkheden voor langere lessen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Wat gebeurt er tijdens een proefles?

Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en de lesauto. Je krijgt een eerste indruk van het rijden en onze manier van lesgeven. Aan het einde van de proefles kun je samen met je instructeur bespreken welk lespakket het beste bij jou past.

Meer weten? 

Heb je nog vragen voor ons? Wil je overleggen over de lespakketten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag snel verder.