• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Rheden, een prachtige plaats aan de Veluwe. Woon jij hier en kun je niet wachten om de rest van de wereld te verkennen met de auto? Dan wordt het hoog tijd om je rijbewijs te halen. NXXT rijschool Rheden staat graag voor jou klaar. Onze ervaren rijinstructeur weet welke begeleiding jij nodig hebt om een top chauffeur te worden. Voor je het weet ben je klaar voor je examen. Met een rijbewijs op zak krijg jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Klinkt goed, toch? Lees snel verder of geef je direct op voor een gratis proefles.

In Rheden staat instructeur Xhelil te popelen om jou rijles te geven. Dankzij zijn ervaring en deskundigheid leer jij in no-time autorijden. De rijlessen bij onze rijschool in Rheden zijn net zo leuk als leerzaam. Daardoor heb je iedere keer weer zin in je rijles. Tijdens je eerste lessen oefen je in de straten van Rheden. Je leert de auto onder controle te houden en maakt kennis met de verkeersregels en situaties in het verkeer. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Ten slotte mag je de snelweg op wanneer jij er klaar voor bent. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem.

Waarom NXXT rijschool Rheden

  • Gratis proefles: Wij begrijpen dat je eerst eens een rijles uit wil proberen voordat je voor onze rijschool in Rheden kiest. Volg vrijblijvend een gratis proefles zodat je kunt ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Dan kun je daarna een goede keuze maken!
  • Geen wachttijden: Wanneer de proefles goed bevalt wil je natuurlijk snel starten met je rijlessen. Bij NXXT rijschool Rheden werken wij niet met wachttijden, waardoor je altijd snel aan de beurt bent om van start te gaan met de rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Natuurlijk wil jij de allerbeste begeleiding tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Rheden. Daarom hebben wij al onze instructeurs geselecteerd op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Dat geeft vertrouwen!
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Met een rijbewijs op zak mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens deze cursus leer je allerlei handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Rheden

Je hebt de knoop doorgehakt om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Rheden. Dat is fantastisch nieuws! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten in de lesauto. Maar wat staat er precies op het programma? We begrijpen dat je nieuwsgierig bent, dus laten we je alvast de belangrijkste onderwerpen vertellen die behandeld zullen worden. We beginnen natuurlijk met de basis. Je leert hoe je de auto onder controle kunt houden door gas te geven, te remmen, te schakelen en te sturen. Zodra je er klaar voor bent, ga je deelnemen aan het verkeer. Hier leer je alles over verschillende verkeerssituaties en de geldende verkeersregels. Daarnaast oefen je met de bijzondere verrichtingen, zoals achteruitrijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en helling trekken. Uiteindelijk krijg je ook de kans om de snelweg op te gaan. Hier zal de instructeur je alles leren over het in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, rijden in files en nog veel meer. Voordat je het weet, zul je met vlag en wimpel slagen voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Ben je enthousiast over onze rijschool in Rheden en zou je graag een rijles willen uitproberen? Dan kun je vrijblijvend een gratis proefles volgen! De instructeur zal je thuis ophalen op het tijdstip van de proefles. Tijdens de proefles krijgen jullie de kans om elkaar te leren kennen, omdat een goede klik met je instructeur erg belangrijk is. Je zult merken dat je snel op je gemak bent. Bovendien kun je beoordelen of je de aanwijzingen van de instructeur duidelijk en begrijpelijk vindt. Na afloop van de proefles kun je bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Als je wilt, kun je daarna snel beginnen met je rijlessen. Heb je interesse? Gebruik dan ons aanmeldformulier om je op te geven. We zullen snel contact met je opnemen om een afspraak te maken. Vaak kan dit al binnen een week en op een moment dat het jou goed uitkomt.

Lespakketten bij NXXT

Weet je al welk lespakket je wilt kiezen? Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Om die reden heeft NXXT rijschool Rheden voor elke leerling een geschikt lespakket ontworpen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons spoedpakket als je snel wilt gaan, of het masterpakket als je liever meer tijd neemt. Neem rustig de tijd om alle informatie over onze lespakketten door te lezen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Dit zal je een voorsprong geven bij het begin van je rijlessen. Als je nog vragen hebt over onze rijschool in Rheden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Ze staan voor je klaar en zullen je graag verder helpen met tips en advies.