• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Is het eindelijk zo ver? Sta jij te springen om met je autorijlessen te beginnen? Bij onze rijschool in Rijssen ben je aan het juiste adres. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat jij op een leuke en snelle manier je rijbewijs haalt. Lees maar eens wat oud-leerling jordy over ons vertelde: “Ontzettend goede begeleiding gekregen bij NXXT. Mijn instructeur was ontzettend behulpzaam en geduldig. Autorijden was absoluut niet iets wat voor mij makkelijk op te pakken was, maar alle dingen waar ik moeite mee had kon ik bespreken met de instructeur om vervolgens samen een manier te vinden waardoor ik het toch kon leren. Door de goede begeleiding heb ik het uiteindelijk in 1x gehaald!”

Wil jij ook wel rijles van zo’n ervaren rijinstructeur? In Rijssen staan Bertus, Ramon en Berno voor jou klaar. Dagelijks helpen zij met plezier veel verschillende leerlingen om het autorijden onder de knie te krijgen. Ze geven jou goede en enthousiaste uitleg. Daarnaast is er altijd ruimte voor een gezellig praatje, waardoor de lessen zowel leuk als leerzaam zijn. Allemaal belangrijke punten om van jouw rijlessen een succes te maken.

Rijssen is een mooie stad in Overijssel. Bezienswaardigheden als het Rijssens museum, het Volkspark en de Pelmolen trekken veel bezoekers. Tijdens je rijlessen rijd je door de mooie wijken van Rijssen. Je komt bijvoorbeeld door Kern-Rijssen, De Delle en Dannenberg. Na verschillende rijlessen wordt het ook tijd om op de snelweg te gaan oefenen. Dan rijd je naar plaatsen als Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Almelo, Hengelo, Borne, Goor, Holten, Deventer en Raalte. Genoeg om te zien onderweg!

Waarom NXXT rijschool Rijssen

 • Gratis proefles; Weet je nog niet zeker welke rijschool in Rijssen het beste is? Volg dan onze gratis proefles en kom er vrijblijvend achter hoe onze rijlessen in zijn werk gaan.
 • Geen wachttijden; Na je proefles ben jij vast enthousiast geworden. Je mag direct van start met je rijlessen omdat wij niet met wachttijden werken.
 • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT werken alleen de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun ervaring en deskundigheid.
 • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs mag jij meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer je een hoop handige vaardigheden die van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Rijssen

Jij vraagt je vast af hoe zo’n rijles bij onze rijschool in Rijssen er aan toe gaat. Wij vertellen jou er alvast alles over. Tijdens je eerste rijles leer je de auto kennen. Eerst ga je de stoel en spiegels juist instellen. Dan leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Heb je dat al onder de knie? Dan is het tijd om in de verschillende wijken van Rijssen te gaan oefenen. Je leert daar alles over de verkeersregels en voorkomende situaties. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Als je al wat verder bent met je rijlessen ga je ook op de snelwegen oefenen. Daar leer je het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Jouw instructeur leert je alles wat nodig is om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Rijssen? Dit is hoe het werkt:

 • Stap 1: Meld je aan via het aanmeldformulier om je op te geven voor jouw gratis proefles.
 • Stap 2: Dan kan het snel gaan! Jij kan binnen een week al in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 3: Maak kennis met je rijinstructeur. Je komt er snel achter of jullie een goede klik hebben. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje met jou maken.
 • Stap 4: Ervaar of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zijn de aanwijzingen duidelijk en makkelijk op te volgen? Allemaal belangrijke punten.
 • Stap 5: Ben jij enthousiast geworden na je proefles? Dan mag je meteen verder met je rijlessen, je hoeft niet lang te wachten. Kom maar op met dat rijbewijs!

Lespakketten bij NXXT

Door onze jarenlange ervaring zijn wij erachter gekomen dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. In samenwerking met onze professionele rijinstructeurs hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Kies bijvoorbeeld voor het spoed pakket als jij het liefst zo snel mogelijk gaat. Liever alle tijd nemen? Kies dan voor ons top pakket. Benieuwd naar de andere pakketten? Lees hier alles over onze lespakketten. Kies het pakket dat bij jou past, zodat jij al met een voorsprong van start kunt gaan met je rijlessen.

Wil je liever even met ons overleggen om te bepalen welk lespakket bij jou past? Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen.