• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om altijd lang te moeten wachten op een bus die vervolgens overvol zit? Een lift regelen om door de Mcdrive te kunnen? Ben jij het zat om afhankelijk te zijn van anderen? Start met rijlessen bij onze NXXT rijschool in Rockanje. Je kunt snel starten en onze deskundige en enthousiaste rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs behaalt. Benieuwd naar onze mogelijkheden? We vertellen je er graag alles over.

Rockanje en omgeving is de ideale plek om te starten met jouw autorijlessen. Zo wordt je door onze rijinstructeurs goed voorbereid om alle verkeerssituaties goed in te schatten. Van het aanleren van de basis zoals gas geven, remmen, sturen en schakelen tot de bijzondere verrichtingen. In Rockanje komt het allemaal aan bod. Wanneer je dit voldoende onder de knie hebt zal ook het rijden op de snelweg aan bod komen. Kortom, onze rijinstructeurs doen er alles aan om je goed voor te bereiden en zo vol zelfvertrouwen aan het praktijk examen te beginnen.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ROCKANJE?

Waarom je voor NXXT rijschool Rockanje moet kiezen? We zetten een aantal voordelen voor je op een rijtje

  • Gratis proefles; Zie jij het wel zitten om een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Rockanje? Dat kan geheel vrijblijvend. Geef je snel op!
  • Geen wachttijden; Wil jij na je proefles direct beginnen met autorijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT rijschool Rockanje werken alleen de beste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring. Wel zo’n fijn gevoel.
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op.

Rijles in Rockanje

Wil jij graag weten wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Rockanje? Het is zoveel dat we niet alles kunnen bespreken. De hoofdpunten die terugkomen in de lessen hebben wij wel vast voor jou op een rijtje gezet:

  • De basis: Leer alles over het bedienen van de auto, bijvoorbeeld het juist instellen van de stoel en spiegels. Gas geven, remmen, sturen en schakelen horen er ook bij.
  • Deelnemen aan het verkeer: Je gaat in de verschillende wijken van Rockanje en omgeving veel leren over verkeerssituaties, verkeersregels en de bijzondere verrichtingen.
  • De snelweg op: Op de snelweg leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Na onze lessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij een gratis vrijblijvende proefles bij NXXT rijschool Rockanje wel zitten? Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles. Dat kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Op het afgesproken moment haalt onze instructeur, Erika of John, je thuis op. Jullie kunnen rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met jouw instructeur is belangrijk om van jouw rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles kun je ook goed ervaren of je de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Ben je enthousiast na jouw gratis proefles? Bespreek dan direct met jouw instructeur welk lespakket bij je zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met jouw rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Maak jouw keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Oostvoorne.

Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.