• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Sta jij op het punt om je rijbewijs te halen? Zoek dan niet verder naar een geschikte rijschool en kies voor NXXT Rijschool Roermond. Bij onze rijschool in Roermond kun je snel, goedkoop en op leerzame en leuke manier je rijbewijs halen. NXXT heeft zeer deskundige en enthousiaste rijinstructeurs, ook voor rijlessen in Roermond. Rijles bij NXXT Rijschool Roermond staat garant voor een prettige en leuke tijd.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ROERMOND? 

Op zoek naar een rijschool in Roermond? Zoek dan niet verder, want je hebt de beste rijschool in Roermond en omgeving gevonden! Rijlessen bij NXXT Rijschool Roermond geeft jou vele voordelen:

  • Gratis proefrijles; De eerste rijles staat in het teken van kennismaken met de rijschool en rijinstructeur. Daarnaast zorgt de proefles ervoor dat jouw rijinstructeur een beeld krijgt van jouw rijervaring en behendigheid van de auto. Op basis hiervan maakt de rijinstructeur aan het einde van de proefles een inschatting van het aantal rijlessen jij nodig zult hebben voor het halen van het rijbewijs.
  • Geen wachttijden; Wil je het liefst zo snel mogelijk starten met rijles in Roermond? Dat kan! Bij NXXT Rijschool Roermond zijn er namelijk geen wachttijden, je kunt dus snel aan de slag.
  • Beste rij-instructeurs; Bij ons staat de kwaliteit van de rijlessen voorop. Daarom heeft NXXT de beste rijinstructeur(s) geselecteerd. Zij zorgen voor prettige en leerzame rijlessen in Roermond. Dat zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs in de pocket hebt!
  • Slipcursus; Altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Dat kan direct na het behalen van je rijbewijs. Reserveer de slipcursus direct via NXXT. Nu slecht voor €79,-

Rijles in Roermond

Rijlessen in Roermond zorgen voor een goede afwisseling in het verkeer. De omgeving zorgt ervoor dat alle verkeerssituaties langskomen. De rijinstructeur bereid je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende situaties die je tegen kunt komen. Zo leer je hoe de voorrangsregels in verschillende situaties werken, leer je de bijzondere verrichtingen foutloos uit te voeren en ga je rijden op de snelweg. Samen met de rijinstructeur werk je aan je zelfvertrouwen in de auto en op de weg om zelfverzekerd te kunnen beginnen aan je examen.

Gratis proefles inplannen

Wil je graag eerste even kennismaken voordat je kiest voor een rijschool? Snappen we. Daarom kun je bij NXXT Rijschool Roermond een gratis proefles aanvragen. Deze is gratis en vrijblijvend. Je kunt de proefles in Roermond snel en gemakkelijk aanvragen door het invullen en van het aanmeldformulier. Hebben wij je aanvraag ontvangen? Dan nemen we contact met je op om de proefles daadwerkelijk in te plannen. Hierbij kijken we wanneer de rijinstructeur een plekje voor je heeft en wanneer jij tijd hebt. Je kunt bij NXXT al snel beginnen. Als je vandaag het formulier invult, kan het zomaar zijn dat je volgende week al in de lesauto zit!

Tijdens de proefles maak je kennis met de rijinstructeur, kun je al je vragen stellen en ervaar je (voor het eerst) hoe het is om auto te rijden. De rijinstructeur kijkt hoe behendig jij bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels kent. Op die manier kan de rijinstructeur inschatten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt voor het halen van het praktijkexamen.

Rijschool Roermond

Lespakketten bij NXXT

Is de proefles goed bevallen en heb je een inschatting gekregen van het aantal rijlessen? Dan is het tijd voor het kiezen van een lespakket. Wij hebben verschillende pakketten samengesteld, want iedereen leer op zijn of haar eigen tempo. Vind je het fijn om een tussentijdse toets af te leggen? Of wil je graag de mogelijkheid voor een herkansing in het pakket hebben? Bekijk al onze lespakketten en check welke het beste bij je past!

Heb je nog wat twijfels en wil je graag meer informatie? Wij beantwoorden graag al je vragen! Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via het contactformulier, de chat of bel ons!

THEORIE EN PRAKTIJK KOMEN SAMEN

Tijdens de rijlessen in Roermond ligt de focus op de voorbereiding van het praktijkexamen en op het zelfstandig en veilig kunnen rijden. Maar om veilig te rijden moet je kennis hebben van de verkeersregels. Dit leer je met de theorie, je voorbereiding op het theorie-examen. Bij NXXT zijn wij ervan overtuigd dat je de theorie het beste leert door het in de praktijk te ervaren en toe te passen. Daarom hebben wij in de rijlessen ook aandacht voor de theorie. Heb je een vraag over de theorie? Zijn bepaalde voorrangsregels onduidelijk? Geef het aan bij je rijinstructeur en de verkeerregels zullen in de praktijk worden uitgelegd en toegepast! Zo ben jij niet alleen voorbereid op je praktijkexamen, maar ook op je theorie-examen.

DESKUNDIGE EN GEZELLIGE RIJLESSEN IN ROERMOND

Het leren autorijden kost tijd. Je zit tijdens de rijlessen 1 op 1 met je rijinstructeur. Het moet dus goed klikken tussen jou en jouw rijinstructeur. Daarnaast moet de rijinstructeur goed en duidelijk kunnen uitleggen en je moet je prettig voelen in de lesauto. Daarom worden onze rijinstructeurs deskundig geselecteerd, zodat je rijlessen niet alleen enorm leerzaam zijn, maar ook nog eens leuk en gezellig. Je kijkt ernaar uit om te mogen autorijden en na elke les sta je te trappelen voor je volgende rijles! Zo ervaar jij de rijlessen op leerzame en prettige manier; dat zorgt ervoor dat jij snel je rijbewijs hebt!

Wil je graag nog wat meer informatie ontvangen over rijlessen bij NXXT Rijschool Roermond? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier, de chat of bel ons!