• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Altijd wachten op de trein. In een stampvolle bus reizen waar geen zitplaatsen meer over zijn. Weer geen lift kunnen regelen omdat niemand tijd heeft. Herkenbaar? Dat is verleden tijd wanneer jij je rijbewijs haalt! Een rijbewijs geeft de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil jij toch ook? Start dan met autorijlessen bij onze rijschool in Roermond. Onze deskundige en ervaren instructeurs zorgen dat jij snel je rijbewijs kan halen. Bovendien maken zij van elke rijles iets leuks. Voor je het weet ga jij als een speer en heb jij een rijbewijs op zak. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Roermond werkt instructeur Ivo. Hij heeft passie voor zijn vak en rijdt dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Zijn enthousiasme maakt van iedere les iets leuks. Bovendien is er ook altijd plaats voor een gezellig praatje. Daardoor kan jij op je gemak in de lesauto zitten. Door zijn deskundigheid en ervaring weet Ivo precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Daardoor leer jij op een snelle en leuke manier autorijden. De rijlessen worden gegeven in en rondom Roermond. Je rijdt door wijken als het Centrum, Maasniel, Donderberg en Roermond-Zuid. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en bezoek je plaatsen als Weert, Maasbracht, Echt, Sittard en Geleen. Een veelzijdige omgeving waar je veel van kan leren.

Waarom NXXT rijschool Roermond

 • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Roermond. Ideaal om eens een autorijles uit te proberen zonder verplichtingen.
 • Geen wachttijden: Wanneer je na de proefles wil starten met rijlessen hoef je niet lang te wachten. Wij hanteren geen wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Roermond werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij hebben ze voor jou geselecteerd op hun kennis en ervaring.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Dan mag je meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijscholen Roermond

Rijles in Roermond

Wat ga je allemaal leren tijdens de lessen bij onze rijschool in Roermond? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Het is bijna teveel om op te noemen. Wij hebben alvast wat punten op een rijtje gezet die sowieso aan bod gaan komen:

 • De basis: je leert eerst om de stoel en spiegels juist in te stellen. Daarna leer je de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je pas deelnemen aan het verkeer.
 • Deelnemen aan het verkeer: In de verschillende wijken van Roermond leer je alles over de voorkomende verkeerssituaties en geldende regels. Ook ga je er oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daarbij kun je denken aan parkeren, achteruit rijden, helling trekken en omkeren.
 • De snelweg op: Wanneer je er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Je leert in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen, het verkeer inschatten en nog veel meer. Wanneer je alles goed onder de knie hebt ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om zo’n gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Roermond? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Vaak kun je al binnen een week een afspraak maken voor de proefles.
 • Stap 2: Volg de gratis proefles
  Op het afgesproken moment haalt onze instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je kennismaken met elkaar en eens zien of jullie een goede klik hebben. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen van de instructeur fijn vindt.
 • Stap 3: Zie jij het helemaal zitten?
  Ben jij enthousiast geworden na je proefles? Dan kun je direct met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen!

Rijschool Roermond

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Roermond kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Dat begrijpen wij als geen ander. Kies het lespakket wat bij jou past en ga meteen met een voorsprong van start met je rijlessen. Door je eigen weg te volgen boek je het meeste succes!

Heb jij een vraag over de lespakketten? Wil je graag iets bespreken met ons? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor onze leerlingen klaar en helpen je snel verder.