• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

De beste rijschool van Roosendaal, waar vind je die? Wij hebben het antwoord voor jou: kom rijlessen volgen bij NXXT! Onze leerlingen beoordelen ons met een 9,3. Meer dan 10.000 tevreden geslaagden gingen jou voor. Bij onze rijschool in Roosendaal kun je rekenen op deskundige begeleiding van ervaren rijinstructeurs. Zij zorgen ervoor dat de rijlessen zowel leerzaam als leuk zijn. Daardoor ga jij als een speer en heb je voor je het weet jouw rijbewijs op zak. Dat geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Kun jij ook niet wachten? Lees hoe wij jou kunnen helpen.

Maak kennis met onze rijinstructeurs

In Roosendaal krijg je rijlessen van instructeurs Ard, Michael, Jos, Richard Iriks, John en Richard Faas. Zij rijden met veel plezier rond in de lesauto’s. Bij onze rijschool werken alleen instructeurs met passie voor hun vak. Dat merk jij terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Zo leer jij snel en met plezier autorijden! Dat doe je in het mooie Roosendaal en omgeving. In de straten van deze stad oefen je met de verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Wanneer je ook de snelweg op mag, rijd je naar plaatsen als Bergen op Zoom, Steenbergen, Etten-Leur of Breda. Dankzij de afwisselende omgeving kun je veel leren.

Waarom NXXT rijschool Roosendaal

 • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Roosendaal mag je altijd eerst een gratis proefles volgen. Een ideale kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Zo kom je erachter of onze rijlessen iets voor jou zijn.
 • Geen wachttijden: Ben je enthousiast geworden na de proefles? Bespreek dan direct met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen bij NXXT rijschool Roosendaal.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze medewerkers op kennis en ervaring. Daarom kun jij in Roosendaal met een vertrouwd gevoel in de lesauto stappen.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd, je mag nu gaan en staan waar je maar wil met de auto! Je mag nu ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Roosendaal voor slechts €79,-. Daar leer je handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
 • Flexibele planning: We snappen dat jij een drukke agenda hebt en dat het plannen van rijlessen daarom lastig kan zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Rijles in Roosendaal

Wat ga je nu precies leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Roosendaal? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen wij jou alvast over de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Wanneer je net start met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Het onder controle krijgen van de auto is het eerste wat je gaat leren. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles wat je moet weten over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. In de straten van Roosendaal ga je ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren in smalle straten en helling trekken. Bij onze rijschool leer je stap voor stap alles wat je moet weten. Zodra onze instructeur ziet dat jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg rijden. Daar leer je onder andere veilig inhalen, in- en uitvoegen, file rijden en ritsen. Met de rijlessen van NXXT ben jij in no-time klaar voor je examen!

Klaar voor je examen? 

Na voldoende rijlessen bij NXXT rijschool Roosendaal is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

Tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Mooie reviews

Bij onze rijschool in Dordrecht streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Roosendaal? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Roosendaal werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je gelezen hebt kun je bij NXXT rijschool Roosendaal kiezen uit veel verschillende lespakketten. Het is belangrijk dat je een pakket kiest wat goed bij jou past. Onze ervaren instructeurs weten als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Wil jij bijvoorbeeld graag snel gaan? Kies dan voor ons spoed pakket. Wanneer je liever alle tijd neemt kun je kiezen voor ons top pakket of master pakket. Je volgt dan veel lessen en maakt gebruik van een tussentijdse toets. Voor iedere leerling is er een passend lespakket!

Heb je vragen? 

Wil je meer weten over onze rijschool in Roosendaal? Kom je er niet helemaal uit bij het kiezen van een lespakket? Neem gerust contact met ons op zodat we jou verder kunnen helpen. Onze medewerkers geven jou alle tips die je nodig hebt.