• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Rijbewijs halen? Kies dan voor rijles in Sittard van NXXT! Bij onze rijschool in Sittard haal je op een snelle, goedkope maar ook leuke manier je rijbewijs. Er zijn meerdere rijscholen in de regio Sittard waar jij uit kan kiezen. Onze rijinstructeurs zijn zeer deskundig en enthousiast, dus leren rijden staat garant voor een prettige en leuke tijd.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL SITTARD?

Rijles in Sittard volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Sittard zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Sittard heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Sittard

Sittard is een goede omgeving om jouw rijbewijs te halen. Onze instructeurs bereiden je tijdens de rijlessen goed voor op de vele verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Wij oefenen veel op voorrangssituaties, bijzondere verrichtingen, rijden op de snelweg en meer. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen.

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. De proefles in Sittard kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen.

Rijschool Sittard

Lespakketten bij NXXT

Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar bij NXXT. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Ga voor de beste rijschool in Sittard

Ben je op zoek naar een rijschool in Sittard? Dan hoef je niet verder gaan zoeken. Hier vind je namelijk een geschikte rijinstructeur die jou naar jouw rijbewijs in Sittard leidt. Voordat je een afspraak maakt voor jouw eerste rijles moet je wel weten wat je allemaal te wachten staat. De weg naar jouw rijbewijs omvat namelijk meer dan alleen in de auto stappen. Wanneer je het traject afgelegd hebt, kun je echter wel genieten van veel vrijheid. Lees daarom snel verder en ontdek wat er tijdens de rijlessen allemaal bij komt kijken en hoe je jouw rijbewijs in handen krijgt. 

Met de rijschool in Sittard aan de slag 

NXXT rijschool Sittard is eenvoudig te benaderen. Zodra jouw eerste rijles is ingepland, ga je aan de slag met het bekend raken met de auto. Dit is immers belangrijk voordat je de grote wegen op gaat. De eerste lessen zijn daarom ook altijd in de rustige delen van de stad. Wanneer je alles snel onder de knie krijgt, ga je de drukte in en merk je pas wat rijlessen echt inhouden. Iedere rijles in Sittard is daarom anders. Jouw medeweggebruikers kunnen namelijk verrassende beslissingen maken, waar je op in moet gaan spelen. Dit leer je allemaal van de rijinstructeur. 

Leren rijden op de snelweg 

Tijdens vrijwel iedere rijles in Sittard zul je ook de snelweg op gaan. Ook hier moet je immers leren rijden. De rijschool in Sittard zal jou van tevoren uitleggen waar je allemaal op moet gaan letten en wat de regels zijn voor het invoegen en uitvoegen. Ook hierbij kun je weer leren anticiperen op het verkeer. Het gebruik van de spiegels is hierbij belangrijk. Door goed om je heen te kijken, kun je bijvoorbeeld ook bepaalde situatie al op voorhand inschatten. 

De examens behalen voor jouw rijbewijs 

Jouw rijbewijs in Sittard behalen kan pas wanneer je alle examens afgelegd hebt. De rijschool in Sittard zal jou melden wanneer je bijna op kunt voor het praktijkexamen. Je weet dan ook dat je jouw theorie moet gaan halen. Zonder te slagen voor het theorie-examen kun je namelijk niet op voor het praktijkexamen. Zorg er daarom voor dat je tijdens de lessen ook op blijft letten. De rijinstructeur zal jou namelijk voldoende informatie geven om samen met het theorieboek te gaan studeren. Zet je schouders eronder en ga voor het beste eindresultaat voor jouw vrijheid.