• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij ook niet wachten om te beginnen met autorijlessen? Dat begrijpen wij. Een rijbewijs geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Je hoeft nooit meer op de bus te wachten of een lift te regelen. Bij NXXT rijschool Sittard ben je aan het juiste adres. Onze ervaren en deskundige instructeurs zorgen voor rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Voor je het weet slaag jij voor je examen. Lees maar eens wat leerling Iris over onze rijschool in Sittard vertelde: “In één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Hele prettige en gezellige rijlessen gehad. Een rijinstructeur met veel geduld en een rustige manier van lesgeven is wat mij erg heeft geholpen.” Wil jij ook zo’n prettige ervaring? Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Sittard werken instructeurs Guido en Haroen. Zij hebben passie voor hun vak en dat is terug te merken in de rijlessen. Met veel enthousiasme begeleiden zij dagelijks veel verschillende leerlingen. Hun ervaring en deskundigheid zorgt ervoor dat je veel leert van de lessen. Bovendien is Sittard een mooie stad om te leren autorijden. In wijken als Sanderbout, Overhoven en Kemperkoul oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je genoeg rijlessen gevolgd hebt ga je ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Geleen, Maastricht, Heerlen, Susteren of Echt. Genoeg afwisseling om een top chauffeur te kunnen worden!

Waarom NXXT rijschool Sittard

 • Gratis proefles: Volg de gratis proefles bij onze rijschool in Sittard om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Geen verplichtingen.
 • Geen wachttijden: Enthousiast geworden na de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om te starten met je rijlessen bij onze rijschool in Sittard.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Sittard werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Dat geeft jou vertrouwen.
 • Slipcursus: Wanneer je geslaagd bent voor je examen mag je direct ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Sittard voor maar €79,-. Altijd leerzaam!

Rijles in Sittard

Wat ga je allemaal leren tijdens je lessen bij onze rijschool in Sittard? Wij snappen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Je gaat zoveel leren dat het bijna niet op te noemen is. Toch vertellen wij jou alvast een aantal dingen die sowieso aan bod kunnen komen. Wanneer je begint met rijlessen start je natuurlijk met de basis. Je stelt je stoel en spiegels goed in en leert de auto bedienen. Daarbij horen gas geven, remmen, sturen en schakelen. Wanneer jij dat aardig onder de knie hebt mag je ook gaan deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan bijvoorbeeld uit achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over invoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zou jij wel zo’n gratis proefles willen volgen bij onze rijschool in Sittard? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Geef je op
  Gebruik het aanmeldformulier om je aan te melden voor de gratis proefles. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou. Het is vaak mogelijk om al binnen een week een afspraak te maken voor de proefles.
 • Stap 2: Volg jouw gratis proefles
  Wanneer het zo ver is komt onze instructeur jou thuis ophalen. Je kunt kennismaken met elkaar en kijken of er een goede klik is. Dat is belangrijk voor prettige rijlessen. Je kunt er ook op letten of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt.
 • Stap 3: Enthousiast geworden?
  Heb jij een leuke proefles gehad en ben je helemaal enthousiast geworden? Dan hoef je niet lang te wachten om van start te gaan met de rijlessen bij onze rijschool in Sittard. Bespreek met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen en ga snel van start.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen. Als je met rijlessen wil starten bij NXXT rijschool Sittard mag je eerst één van onze lespakketten uitkiezen. Voor iedere leerling is er wel een passend pakket. Wil je graag heel snel gaan of juist alle tijd nemen en gebruik maken van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies jouw lespakket en ga direct van start met de rijlessen.

Liever nog wat vragen stellen over de rijschool in Sittard? Weet je niet goed welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder.