• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Zo snel mogelijk de weg op… we snappen dat je naar dat moment uit kijkt! Ben je woonachtig in omgeving Sneek? Dan kun je er voor kiezen om rijlessen te volgen bij rijschool NXXT in Sneek. Je hebt de keuze uit verschillende lespakketten. Ook hoef je niet te wachten, je kunt direct starten bij NXXT! Probeer eerst een gratis proefles uit, zodat je weet of het een match is.

De beste rijinstructeurs

Het volgen van rijles moet leerzaam maar zeker ook leuk zijn. Daarom hebben wij de meest deskundige en enthousiaste instructeurs voor jou klaar staan. Deze instructeurs zullen jou zo goed mogelijk op je gemak stellen. Zo kun je zo ontspannen mogelijk door je rijlessen heen gaan. De rijlessen vinden plaats in Sneek. Sneek is een prachtige stad in Friesland. Je kunt er terecht voor leuke evenementen, unieke hotspots en leuke winkeltjes. Zodra je tijdens de rijlessen de snelweg op mag, rijd je ook naar plaatsen als Heerenveen, Drachten of Leeuwarden

NXXT rijschool Sneek

 • Gratis proefles: Ben je benieuwd of het klikt met de rijschool die je op het oog hebt? Dan raden wij zeker aan om een gratis proefles te volgen. Dit is mogelijk op elke NXXT rijschool locatie.
 • Geen wachttijden: Is de proefles geslaagd? Dan snappen wij dat je zo snel mogelijk met de rijlessen wilt beginnen. Goed nieuws: bij NXXT werken wij niet met wachttijden! Je kunt direct beginnen.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je de allerbeste begeleiding krijgt tijdens je rijlessen.
 • Slipcursus: Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Je hebt de kans om de slipcursus bij NXXT rijschool Sneek te volgen. Voor jou kost dit slechts €79,-, aangezien je de lessen bij ons gevolgd hebt. Tijdens de cursus zul je veel handige vaardigheden leren.
 • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n overvolle agenda? Dat begrijpen wij als geen ander. We bieden daarom altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Je kunt bij NXXT rijschool Sneek altijd met een veilig gevoel in de lesauto stappen. 

Rijles volgen in Sneek

We snappen dat je graag iets meer wilt weten over de leerpunten. Maar, we geven je eerst 7 tips mee waarom je voor NXXT zou moeten kiezen:

 1. NXXT zit door heel Nederland
 2. Een hoog slagingspercentage
 3. Vanaf €38 per rijles
 4. Gegarandeerde kwaliteit door de beste instructeurs
 5. Een vaste rijinstructeur
 6. Verschillende lespakketten op maat
 7. Nieuwe lesauto's en niet ouder dan 3 jaar

Je gaat ontzettend veel leren bij ons. Dit begint bij de basis. Je leert de auto onder controle houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en helling trekken. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig in halen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Zin in je examen?

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Na het behalen van je theorie-examen kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Sneek gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles bij NXXT

Sta jij wel open voor een gratis proefles? Dan kun je ons aanmeldformulier gebruiken om je op te geven bij rijschool NXXT, de dichtstbijzijnde locatie zullen wij voor je selecteren. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Wij vinden een goede klik met je rijinstructeur belangrijk. Of die klik er daadwerkelijk is, zul je ervaren tijdens de proefles.

Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Sneek.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Alles is daarom mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor een tussentijdse toets. Kies het lespakket wat bij jou past en ga van start met de rijlessen bij onze rijschool in Sneek.

Meer weten?

Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem contact met ons op, dan helpen we je zo snel mogelijk snel verder.