• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Dé rijschool in Spijkenisse gezocht? Dan ben je bij NXXT rijschool Spijkenisse aan het juiste adres. Start nu met het volgen van rijlessen en haal binnen no time jouw rijbewijs B. Wanneer jij besluit te starten met het volgen van een rijcursus bij een NXXT rijschool, stap jij in de auto bij een ervaren en deskundige rijinstructeur. De instructeurs van NXXT zijn gedreven en helpen jou om het autorijden onder de knie te krijgen, en jou snel je diploma te bezorgen! Daarnaast heeft het volgen van rijlessen bij een NXXT rijschool in Spijkenisse nóg meer voordelen. Benieuwd? Lees verder.

Waarom NXXT rijschool Spijkenisse?

Rijles in Spijkenisse volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; de eerste rijles die jij bij NXXT gaat volgen is een proefrijles. Tijdens deze rijles kan jij kijken of je een klik hebt met de instructeur. Andersom zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden ervaart, en een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt om je rijexamen in één keer te behalen. Deze proefles is ook nog eens helemaal gratis!
  • Geen wachttijden; bij NXXT rijschool Spijkenisse zijn geen wachttijden! Jij kan al binnen enkele dagen starten met het volgen van de rijlessen.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT rijschool Spijkenisse kiest alleen voor het beste! Vandaar ook dat het voor jou alleen de beste rijinstructeurs gekozen heeft.
  • Slipcursus; na het behalen van je rijbewijs B kun je direct jouw slipcursus reserveren via NXXT! Tijdens deze slipcursus leer je de auto onder controle te krijgen in gevaarlijke situaties. Voor slechts €79,- in plaats van €129,95.

Rijles in Spijkenisse

Spijkenisse is een uitstekende omgeving om het autorijden goed onder de knie te krijgen. Tijdens de lessen van NXXT rijschool Spijkenisse word je goed voorbereid om in alle situaties het overzicht te behouden en de controle over de auto niet kwijt te raken. Alle aspecten van het autorijden komen bij de lessen aan bod. Na de basisbeginselen van het gas geven, remmen en schakelen leer je bijzondere verrichtingen, zoals achteruit inpakeren, fileparkeren en keren. Als je dit goed afgaat, is het tijd om ook te leren autorijden op de snelweg. Hier leer je overzicht houden en veilig in- en uitvoegen. De lessen staan veelvuldig in het teken van het praktijkexamen, dit is immers het moment dat jij je rijbewijs binnen moet gaan halen.

Tijdens jouw autorijlessen bij onze NXXT rijschool Spijkenisse draai je de auto veilig door drukke straten als de Heemraadlaan, Hekelingseweg, Groene Kruisweg, Ruwaard van Puttenweg en Schenkelweg. Bijzondere verrichtingen oefen je op allerlei plekken, zoals ook wordt gevraagd in het praktijkexamen. Dit kan bijvoorbeeld in de wijken Sterrenkwartier, Maaswijk, Groenewoud, De Akkers, Vriesland, Vogelenzang, De Hoek, Schiekamp, Hoogwerf en de Schenkel geoefend worden. Zodra dit je goed af gaat, ga je ook de snelweg op. Deze voeren je onder andere naar Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht, Gouda, Zoetermeer en Utrecht.

Gratis proefles inplannen

Wie bij ons binnenkomt voor het volgen van autorijlessen volgt altijd eerst een gratis proefles die jij via NXXT aangeboden krijgt. Door het aanmeldformulier op de website in te vullen meld jij je aan voor de proefles van NXXT rijschool Spijkenisse. Wanneer wij de aanvraag in goede orde hebben ontvangen, zullen wij contact met jou opnemen om de proefles in te plannen. Je wordt dan voor de deur opgehaald door jouw toekomstige instructeur en zal een uurtje met hem of haar gaan rijden. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Wanneer jij besluit je aan te melden voor de rijcursus kun je al binnen een week starten, er zijn namelijk geen wachttijden bij NXXT rijschool Spijkenisse.

Lespakketten bij NXXT

Omdat elke leerling anders leert en het autorijden in zijn of haar eigen tempo volgt, biedt NXXT verschillende lespakketten aan. Je hebt onder andere de keuze uit een groot of klein lespakket, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een spoedpakket. Hiermee haal jij jouw rijbewijs extra snel! Bekijk direct al onze lespakketten.

Twijfel je welk pakket het beste bij jou past of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Veilig en vertrouwd de weg op

De eerste stap bij de rijlessen van NXXT rijschool Spijkenisse is dat jij leert de auto onder controle te krijgen. Je leert de auto kennen, zodat je je in het vervolg van de lessen kunt focussen op de situaties die er zich op de weg afspelen. Vervolgens zal je de drukkere (snel)wegen op gaan in en rondom Spijkenisse. Hier krijg je te maken met alle situaties die er zich op de weg voordoen. In het begin zal dit nog lastig zijn, tijdens het autorijlessen komt er namelijk veel op je af. De rijinstructeur van NXXT zal jou soepel door deze situaties heen begeleiden, net zolang totdat jij voldoende vertrouwen hebt om dit helemaal zelf te doen en je klaar bent voor je rijexamen.

Bijzondere verrichtingen oefenen

Een belangrijk onderdeel van de rijcursus zijn de bijzondere verrichtingen. Hier wordt tijdens de rijlessen van NXXT rijschool Spijkenisse dan ook veel aandacht aan besteedt. Onder de bijzondere verrichtingen van onder andere het (achteruit) inparkeren, fileparkeren en het keren van de auto. Door deze verrichtingen veel te oefenen zal je ze steeds beter beheersen, zodat dit op het praktijkexamen geen probleem meer is.

Op naar rijbewijs B

De NXXT rijschool in Spijkenisse zorgt ervoor dat je binnen een afzienbare tijd klaar bent voor het praktijkexamen. Hierbij is het wel noodzakelijk dat jij eerst je theorie diploma behaald hebt of bijna kunt gaan halen zodra je start met lessen. Tijdens de rijlessen van NXXT zal je al veelvuldig met de theorie in aanmerking komen, maar je zal ook in je vrije tijd hier wat aandacht aan moeten besteden.

Je kunt ervoor kiezen om zelf de theorie te bestuderen. Wanneer je hiervoor kiest heeft NXXT een handige theoriebox beschikbaar die jou helpt bij de ideale voorbereiding op jouw theorie-examen. Bestel de theoriebox van NXXT direct online. Daarnaast heb je ook de keuze om een dagcursus te volgen. Tijdens deze dagcursus krijg jij les over de theorie die je dient te kennen, en volgt uitsluitend het examen. Wanneer jij de auto onder controle hebt, om kunt gaan met de situaties op de weg en je theorie-examen hebt gehaald ben jij helemaal klaar voor het praktijkexamen. Op naar rijbewijs B!

Wil je graag nog wat meer informatie voor je begint met rijlessen? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.