• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de beste rijschool van Steenwijk? NXXT staat voor jou klaar! Onze instructeurs hebben veel ervaring en weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Bovendien zorgen zij ervoor dat iedere rijles zowel leuk als leerzaam is. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak! Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Lees maar eens wat leerling Michelle vond van onze rijlessen: “Ik heb onwijs leerzame, maar ook vooral hele leuke lessen gehad bij NXXT. De lessen waren goed afgestemd op mij en mijn ontwikkelpunten en er was altijd ruimte voor vragen. De instructeur wist mij elke keer weer gerust te stellen en te motiveren. Hij gaf goede instructies en handige praktische tips.” Zie jij dit ook wel zitten? Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Leuke en leerzame rijlessen 

Bij onze rijschool in Steenwijk werken enthousiaste instructeurs met passie voor hun vak. Dat merk jij terug in de rijlessen. Alles wordt op een leuke manier uitgelegd en je zult merken dat jij snel op je gemak bent. Dankzij de leuke rijlessen ga jij als een speer. Wij hebben niet voor niets een hoog slagingspercentage! Door voor onze rijschool in Steenwijk te kiezen ben je verzekerd van een afwisselende omgeving. In de straten van Steenwijk oefen jij met alle verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Zodra je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Je rijdt dan naar plaatsen als Wolvega, Vledder, Havelte, Meppel of Ruinen.

Waarom NXXT rijschool Steenwijk

  • Gratis proefles: Wil jij wel eens een rijles bij onze rijschool in Steenwijk uitproberen? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Je kunt kennismaken met je instructeur en ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat.
  • Geen wachttijden: Ben je enthousiast na je proefles? Bij NXXT rijschool Steenwijk werken wij niet met wachttijden. Dat betekent dat jij snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Wij hebben de allerbeste rijinstructeurs voor jou geselecteerd zodat jij met een gerust gevoel de lesauto in kan stappen. Door hun enthousiasme weten de instructeurs van iedere rijles iets leuks en leerzaams te maken.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je mag direct ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Steenwijk voor maar €79,-. Daar leer je veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij een propvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij ons volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Extra veilig! 

Rijscholen Steenwijk

Rijles in Steenwijk

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Steenwijk? Het is bijna teveel om op te noemen. Toch vertellen wij jou alvast over de hoofdpunten die aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis, namelijk het onder controle houden van de auto. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer jij dat goed onder de knie hebt ga je deelnemen aan het verkeer. Je leert alles over de voorkomende situaties in het verkeer en de verkeersregels. In de verschillende straten van Steenwijk oefen je ook met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Steenwijk? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Steenwijk streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT! 

Gratis proefles inplannen

Ben jij enthousiast over onze rijschool in Steenwijk en zou je wel eens een rijles willen proberen? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles! De instructeur haalt jou thuis op wanneer de proefles begint. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar, want een goede klik met je instructeur is erg belangrijk. Je zult zien dat jij snel op je gemak bent. Daarnaast kun je bekijken of je de aanwijzingen van de instructeur duidelijk en begrijpelijk vindt. Na afloop van de proefles kun je bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Als je wil kun je daarna snel starten met je rijlessen. Zie jij dat wel zitten? Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dit al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Steenwijk kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Iedere leerling leert namelijk op zijn eigen manier. Door de verschillende lespakketten heb jij de mogelijkheid om op jouw manier rijlessen te volgen. Wil jij graag heel snel gaan of juist alle tijd nemen en een tussentijdse toets doen? Alles is mogelijk. Bekijk rustig alle lespakketten en maak een keuze die goed bij jou past. Dan kun jij snel van start met je rijlessen.

Heb je vragen? 

Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Steenwijk? Wil je met ons overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kijken uit naar jouw bericht en staan graag klaar om jou verder te helpen.