• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij snel en goedkoop je rijbewijs halen? NXXT rijschool Tilburg helpt jou! Onze leuke en leerzame rijlessen zorgen ervoor dat jij snel klaar bent voor je examen. Onze professionele rijinstructeurs weten precies hoe zij jou moeten begeleiden. Zij hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat jij alles weet wat nodig is om je rijbewijs te halen. Voor je het weet haal jij je examen en ga je zelfstandig op pad met de auto. Klinkt goed toch? Lees snel alles over onze autorijlessen!

In Tilburg rijden onze instructeurs Andre, Ernest en Finus met veel plezier in de lesauto’s rond. Door hun enthousiaste aanpak zorgen ze dat de rijlessen bij onze rijschool in Tilburg een leuke ervaring zijn. Ook stellen zij jou meteen op je gemak. Het is belangrijk om een goede klik met je instructeur te hebben zodat je rijlessen een succes worden. Onze instructeurs hebben veel ervaring en zorgen voor de juiste begeleiding. Dat zorgt ervoor dat jij met sprongen vooruit gaat!

Tilburg is een mooie Brabantse stad. Het is hier ideaal om met allerlei verkeerssituaties te oefenen. Je komt tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Tilburg door wijken als Zuid, Berkel-Enschot, Udenhout en Reeshof. Later ga je ook oefenen op de snelwegen rondom Tilburg. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Breda, Eindhoven, Den Bosch en Oosterhout. Een perfecte omgeving om veel te kunnen oefenen.

Waarom NXXT rijschool Tilburg

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Tilburg mag je beginnen met een gratis proefles! Je kunt meteen ervaren of je een klik hebt met je instructeur en of je de rijles leuk vindt. Zo kun je er van tevoren achter komen hoe een rijles in zijn werk gaat, wel zo handig!
  • Geen wachttijden; Ben je na je gratis proefles enthousiast en wil je direct beginnen met rijlessen? Dat kan! Er zijn geen wachttijden voor onze rijschool in Tilburg. Daardoor wordt jij snel geholpen.
  • Beste rijinstructeurs; Wij selecteren alleen de beste rijinstructeurs. Je kan er zeker van zijn dat de instructeur professioneel te werk gaat en veel ervaring heeft. Dat geeft jou meer kans op succes!
  • Slipcursus; Voor maar €79,- mag jij na het behalen van je rijbewijs onze slipcursus volgen. De kennis die je tijdens deze cursus opdoet komt altijd van pas!

Rijles in Tilburg

Hoe gaat zo’n rijles precies bij NXXT rijschool Tilburg? Wij leggen het jou uit! Je begint bij het begin. Eerst leer je de auto te bedienen. Denk aan spiegels instellen, sturen, remmen, gas geven en schakelen. Later neem je ook deel aan het verkeer. Daar leer je alle verkeersregels en voorrangssituaties kennen. In de verschillende wijken van Tilburg oefen je met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Heb je dat al best goed onder de knie? Dan ga je ook de snelweg op tijdens de lessen. Daar leer je het verkeer goed inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na onze rijlessen is dit voor jou allemaal geen enkel probleem!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is perfect om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn! Je ervaart eerst eens hoe een rijles werkt voor je een keuze maakt. Het is belangrijk dat jij alle aanwijzingen goed op kan volgen en dat je op je gemak bent. Een ander voordeel is het ontmoeten van je instructeur. Je merkt al snel of jullie een klik hebben en of jij het ziet zitten om door deze instructeur begeleid te worden. Zit het allemaal goed? Dan kan jij snel van start met je rijlessen bij onze rijschool in Tilburg! Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven voor de gratis proefles. Dan kun je al binnen een week in de lesauto zitten!

Lespakketten bij NXXT

Door de ervaring van onze instructeurs weten zij dat elke leerling op een andere manier leert. De een wil graag heel snel gaan terwijl de ander liever alle tijd neemt. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Tilburg veel verschillende lespakketten ontwikkeld voor jou. Van start pakket tot master pakket en alles er tussenin, er is veel mogelijk! Kies welk pakket het beste bij jou past. Dat geeft je alvast een goede start! Bekijk hier alle informatie over onze lespakketten.

Wil je graag overleggen welk lespakket het beste bij jou past? Of heb je een andere vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag snel verder.