• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je eerste autorijles kan best spannend zijn. Toch is het vooral heel erg leuk! Wanneer het zo ver is wordt je door onze ervaren en deskundige instructeurs op je gemak gesteld. Ze maken iets leuks van de rijlessen waardoor jij ontspannen kan leren autorijden. Bovendien hebben ze zoveel leerlingen les gegeven dat ze precies weten hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Na de rijlessen bij onze rijschool in Uden ben jij helemaal klaar voor je examen. Wanneer je geslaagd bent geeft jouw rijbewijs de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil jij toch ook? Lees verder om te ontdekken hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

De instructeurs van onze rijschool in Uden hebben passie voor hun vak en dat merk jij terug in de rijlessen. Naast goede uitleg en begeleiding zorgen de instructeurs ook voor gezelligheid en een ontspannen leeromgeving. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat jij op een snelle en leuke manier kunt leren autorijden. De omgeving van het Brabantse Uden helpt hier ook aan mee. Je rijdt tijdens de lessen door wijken als Mariaheide en Zijtaart. Daar kun je oefenen met de verkeersregels, voorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je ook op de snelweg mag gaan oefenen rijd je bijvoorbeeld naar Den Bosch, Eindhoven, Oss, Uden of Helmond.

Waarom NXXT rijschool Uden

  • Gratis proefles: Wil jij eens een rijles bij onze rijschool in Uden uitproberen? Dat is mogelijk! Volg gratis een vrijblijvende proefles om te kijken of het iets voor jou is.
  • Geen wachttijden: Wanneer je na de proefles wil starten met de rijlessen hoef je niet lang te wachten. NXXT rijschool Uden werkt niet met wachttijden waardoor jij snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Wil jij de allerbeste begeleiding? Bij NXXT rijschool Uden werken alleen de beste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd, dan mag jij meteen ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Uden, voor maar €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Uden

Wanneer je gaat beginnen met de lessen bij onze rijschool in Uden ga je veel nieuwe dingen leren. Het is bijna teveel om op te noemen. Toch begrijpen wij dat jij nieuwsgierig bent! Daarom vertellen wij jou alvast een aantal punten die sowieso terug zullen komen tijdens je rijlessen. Wanneer je net begint leer je eerst om de stoel en spiegels juist in te stellen. Alle knoppen in de auto worden besproken. Daarna leer je de auto onder controle te krijgen. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer dat goed lukt ga je ook deelnemen aan het verkeer. Je leert alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Later ben je er ook klaar voor om op de snelweg te gaan rijden. Daar leer je in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, het verkeer inschatten, en meer. Kortom, na onze lessen ben jij een top chauffeur en kun je met gemak je examen halen!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Uden? Dat kan geheel vrijblijvend. Geef je op via ons handige aanmeldformulier. Wij bellen jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken voor de proefles. Dat kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou goed uitkomt. Wanneer het zo ver is haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je goed kennismaken met de instructeur. Het is belangrijk dat er een goede klik is en dat jij op je gemak bent. De instructeur zal een gezellig praatje maken zodat jij ontspannen in de lesauto kan zitten. Het is ook van belang dat jij de aanwijzingen en manier van lesgeven prettig vindt. Wanneer dat allemaal goed zit kun je na de proefles met de instructeur in gesprek. Welk lespakket zou bij jou kunnen passen? Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Onze lespakketten zorgen ervoor dat iedere leerling op zijn eigen manier kan leren autorijden. Ga jij heel snel of neem je liever alle tijd? Wil je een tussentijdse toets of juist niet? Er zijn allerlei mogelijkheden. Kies het pakket wat goed bij jou past. Dan kun je op jouw manier en tempo rijlessen volgen bij onze rijschool in Uden. Door het juiste lespakket te kiezen ga je eigenlijk al met een voorsprong van start met je rijlessen!

Liever nog wat vragen stellen over onze rijschool in Uden? Even overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je snel verder.