• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Utrecht en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Utrecht en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL UTRECHT?

Rijles in Utrecht volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Utrecht zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Utrecht heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Utrecht

Utrecht en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Utrecht plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Utrecht

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

Haal jouw rijbewijs met onze rijschool in Utrecht 

Wil jij jouw rijbewijs halen bij een kwalitatieve rijschool in Utrecht? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij NXXT krijg je namelijk rijlessen van een professionele rijinstructeur, waardoor je binnen een korte tijd jouw rijbewijs kunt halen. Iedere rijles geeft weer aandacht aan een ander aspect van het autorijden. Hierdoor doe je veel rijervaring op en ben je zeker van een goed eindresultaat. Je wilt immers het rijbewijs in Utrecht halen en er zeker van zijn dat je veilig de weg op kunt gaan. Maar wat leer je allemaal tijdens de rijlessen en hoe ben jij klaar voor het examen? 

NXXT rijschool Utrecht stoomt jou klaar 

Onze rijschool in Utrecht gaat iedere rijles opnieuw met jou aan de slag om de auto te kunnen beheersen en bepaalde verkeerssituaties te kunnen overzien. Tijdens het autorijden krijg je immers altijd te maken met situaties die zowel door jezelf als door andere weggebruikers worden veroorzaakt. Het is van belang dat je met de rijles in Utrecht weet hoe je hierop moet gaan reageren. Daarbij is het wel van belang dat je de auto goed leert kennen. Ook hier wordt daarom iedere les opnieuw aandacht aan besteed, zodat je geen verkeerde keuzes maakt. 

Een goede voorbereiding tijdens jouw rijlessen 

Zo ga je niet alleen binnen de stad rijden, maar komt er tijdens de rijles in Utrecht ook de snelweg voorbij. De rijschool in Utrecht zorgt er op deze manier voor dat je jouw rijstijl kunt verbeteren. Naast het rijden op de wegen leer je ook meer over de bijzondere verrichtingen. Deze zijn namelijk ook belangrijk tijdens het rijexamen. Je moet goed leren inparkeren, straatje keren en achteruitrijden, omdat de examinator deze zomaar kan vragen. Door dit vaak te oefenen ben je verzekerd van een goed verloop van het rijexamen. 

Ga voor succes

Zodra je alles goed beheerst, zal de rijschool in Utrecht jou zeggen dat je het theorie-examen af moet gaan leggen. Dit examen moet namelijk behaald zijn voordat je op gaat voor het praktijkexamen. Zolang je jouw papiertje nog niet in handen hebt, kun je dus nog geen afspraak maken voor het uiteindelijk examen voor jouw rijbewijs in Utrecht. Wanneer alles met succes is afgelegd hoef je jouw rijbewijs alleen nog maar aan te vragen. Dankzij de rijschool weet je in ieder geval zeker dat je volledig zelfstandig de weg op kunt en je van A naar B kunt komen.

Heb je nog vragen of zou je nog meer informatie willen ontvangen? Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.