• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij snel en met plezier je rijbewijs halen? Dan zit je bij NXXT rijschool Utrecht goed! Onze leerling Chloë vertelde over de lessen: “Frank is een erg fijne instructeur. Hij is duidelijk en je weet wat je aan hem hebt. Frank past zich aan de leerstijl van de leerling aan en is eerlijk in zijn evaluatie. Hij is geduldig en rustig en geeft de leerling de tijd en ruimte om zelf te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Ik raad deze rijschool zeker aan. Je hebt naast kwaliteit ook gezellige en grappige momenten.”

Naast Frank werkt ook Gert Jan bij onze rijschool in Utrecht. Beide instructeurs zijn geselecteerd op hun deskundigheid. Ze rijden met veel plezier rond in de lesauto’s en maken van elke les wat leuks. Een goede klik met je instructeur is natuurlijk belangrijk. Naast gezelligheid zijn de lessen ook ontzettend leerzaam. Onze instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet ben je helemaal klaar voor je examen!

Tijdens je rijlessen kom je langs de mooiste wijken en plekjes in Utrecht. Je rijdt bijvoorbeeld door Leidsche Rijn, Wittevrouwen, Tuindorp, Oudwijk en Utrecht West. Misschien zie je onderweg nog wel Kasteel de Haar, de Domtoren, het Rietveld Schröderhuis of Slot Zuylen. In de mooie wijken van Utrecht oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als dat al goed gaat mag je ook op de snelwegen rondom Utrecht gaan oefenen. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Nieuwegein, Zeist, Woerden, Hilversum, Amersfoort, Veenendaal en Gouda.

Waarom NXXT rijschool Utrecht

  • Gratis proefles; Wij begrijpen dat je eerst even kennis wil maken met onze rijschool in Utrecht. Daar is de gratis proefles perfect voor.
  • Geen wachttijden; Wil je na de proefles direct van start gaan met je rijlessen? Dat kan! Er zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Wij hebben de allerbeste professionele rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Jij kan zeker zijn van de beste begeleiding.
  • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-!

Rijles in Utrecht

Om helemaal klaar te zijn voor je examen moet je een hoop weten. De instructeurs van onze rijschool in Utrecht weten precies hoe zij jou alles kunnen leren. Doordat jij de beste begeleiding krijgt zul je als een speer gaan. Als je met de rijlessen begint start je natuurlijk bij de basis. Je leert de spiegels en stoel goed instellen. Daarna volgt het bedienen van de auto. Daar horen sturen, remmen, schakelen en gas geven allemaal bij. Gaat dat goed? Dan mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels, voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en omkeren. Als je dat al aardig onder de knie hebt is het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen en het verkeer inschatten. Na onze lessen slaag jij met gemak voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Maak via ons aanmeldformulier gemakkelijk een afspraak voor je gratis proefles. Je wordt snel geholpen en kan al binnen een week in de lesauto zitten. Voor je het weet is het zo ver! Zodra je de lesauto in stapt stelt de instructeur jou meteen op je gemak. Een gezellig praatje zorgt ervoor dat jij er meteen een goed gevoel bij hebt. Zodra je van start gaat met de eerste stapjes van het autorijden merk je gelijk dat de instructeur duidelijk aanwijzingen geeft. Daardoor kan jij de instructies makkelijk opvolgen en voel jij je veilig. Onze rijlessen zijn zowel leuk als leerzaam. Ben jij na de gratis proefles enthousiast om verder te gaan met de autorijlessen? Dan hoef je ook daar niet lang op te wachten!

Rijschool Utrecht

Lespakketten bij NXXT

De ervaren rijinstructeurs van onze rijschool in Utrecht hebben gemerkt dat iedere leerling op een andere manier leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat jij goed van start kunt gaan, nog voor je daadwerkelijk een rijles gevolgd hebt. Kies het pakket dat bij jou past. Misschien wil jij graag snel gaan? Of juist alle tijd nemen en van een tussentijdse toets gebruik maken? Alles is mogelijk. Dankzij de pakketten kun jij een vliegende start maken! Lees hier alles over de verschillende rijlespakketten.

Wil jij graag even met ons overleggen om te bepalen welk lespakket bij jou past? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel kunnen helpen.