• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Om je heen zie je steeds meer mensen met een rijbewijs. Je vrienden gaan samen een roadtrip maken, rijden makkelijk naar school of werk en bezoeken leuke evenementen wanneer ze maar willen. Een rijbewijs maakt je leven een stuk makkelijker, je stapt voor de deur de auto in en reist naar je bestemming op de manier die jij prettig vindt. Dat wil jij toch ook? Wij verwelkomen je graag bij NXXT rijschool Veenendaal! Dankzij onze leuke en leerzame rijlessen leer jij in no-time autorijden als de beste. Ontdek hoe het werkt of geef je direct op voor een gratis proefles.

Leuke en leerzame rijlessen 

Wanneer je rijlessen gaat volgen bij onze rijschool in Veenendaal zul je Paul, Pieter, Edwin of Hester ontmoeten in de lesauto. Deze enthousiaste rijinstructeurs maken van iedere rijles iets leuks. Je zult merken dat jij helemaal op je gemak bent tijdens de lessen. Al onze instructeurs zijn deskundig en ervaren, ze weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Wanneer je van start gaat met de rijlessen, oefen je in de straten van Veenendaal. Je leert alles over de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent ga je de snelweg op en rijd je tijdens de lessen bijvoorbeeld naar Arnhem, Nijmegen, Amersfoort of Utrecht.

Waarom NXXT rijschool Veenendaal

  • Gratis proefles: Ben jij op zoek naar de beste rijschool in Veenendaal? Dan wil je natuurlijk wel eerst een rijles uitproberen. Dat kan door onze gratis proefles te volgen! Zo kun jij geheel vrijblijvend ervaren of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Ben je enthousiast geworden van de proefles? Dan kun je snel van start met de rijlessen in Veenendaal. Bij onze rijschool werken we namelijk niet met wachttijden, wel zo fijn!
  • Beste rijinstructeurs: Wanneer je onze rijlessen gaat volgen kun je rekenen op begeleiding van de beste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Dat geeft een vertrouwd gevoel, toch?
  • Slipcursus: Na het volgen van de rijlessen bij onze rijschool zul jij al snel met succes het examen afleggen. Met je rijbewijs op zak mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan bij onze rijschool in Veenendaal. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig!  

Rijles in Veenendaal

Kun jij niet wachten om met de rijlessen te beginnen bij onze rijschool in Veenendaal? Wij vertellen alvast wat je ongeveer kunt verwachten. Natuurlijk begin je bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen om op die manier de auto onder controle te houden. Wanneer dat al goed lukt mag je deelnemen aan het verkeer in Veenendaal. Je oefent in verschillende straten met de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en situaties op de weg. Bijzondere verrichtingen? Jazeker, denk daarbij bijvoorbeeld aan achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten of helling trekken. Zodra jij het autorijden voldoende onder de knie hebt mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen en nog veel meer. Na onze lessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Tijd voor je rijexamen

Na voldoende rijlessen kunnen we je rijexamen gaan aanvragen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, waardoor je weet wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Veenendaal. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Veenendaal streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles klinkt goed, toch? Geef je op via het aanmeldformulier voor een vrijblijvende proefles bij onze rijschool! Wij nemen daarna contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dit al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Als de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Maak rustig kennis met elkaar om te kijken of het klikt tussen jullie. Het is ook belangrijk dat je de aanwijzingen van je instructeur begrijpelijk en prettig vindt. Zit dat wel goed? Bespreek dan na je proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt, kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Veenendaal mag iedereen rijlessen volgen op zijn eigen manier. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende lespakketten. Ga lekker snel of neem alle tijd en kies voor een tussentijdse toets of juist niet, doe wat jij het meest prettig vindt. Dan leer jij in no-time alle kneepjes van het autorijden!

Meer informatie

Heb je nog vragen of weet je niet welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact op met onze medewerkers, zij helpen jou snel verder.