• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Yes! Vandaag staat de lesauto voor je klaar voor je eerste rijles! Stap jij met knikkende knieën de lesauto in, of ben jij zeker van je zaak? In beide gevallen zal onze professionele rijinstructeur jou direct op je gemak stellen. Het is belangrijk dat je ontspannen achter het stuur zit en met plezier de rijles volgt. Daarom is er bij onze rijschool in Voorburg altijd ruimte voor een gezellig praatje. Zodra de rijles van start gaat krijg je van onze deskundige instructeur duidelijke uitleg en aanwijzingen. Dat zorgt ervoor dat jij alles snel door hebt. Voor je het weet rijd je met een zelfzeker gevoel in de lesauto rond. Dat zorgt ervoor dat jij alweer uitkijkt naar je volgende rijles!

De beste begeleiding

Door de goede begeleiding wordt je helemaal klaargestoomd voor de tussentijdse toets en het rijexamen. En loop jij straks met rijbewijs in je hand naar buiten. Heerlijk vooruitzicht toch? De deskundige instructeur van onze autorijschool in Voorburg is Jean-Paul Hanjoel. Dagelijks rijdt hij met veel plezier rond in de lesauto. Doordat hij veel verschillende leerlingen helpt heeft hij veel ervaring opgebouwd. Daardoor weet hij precies hoe jij het beste begeleid kunt worden om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. De lessen zijn zowel leuk als leerzaam, waardoor jij als een speer gaat. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Die vrijheid wil toch iedereen?

Leuke en leerzame rijlessen 

In de mooie Zuid-Hollandse stad Voorburg kom je allerlei verkeerssituaties tegen. Tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Voorburg vang jij misschien een glimp op van bezienswaardigheden als de Huygens’ Hofwijck, molen De Vlieger en de Sint-Martinuskerk. Je oefent in mooie wijken, bijvoorbeeld in Voorburg Noord, Essesteijn en Bovenveen. Als je al wat langer rijlessen volgt ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Leiden, Nootdorp, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Delft en Den Haag. Afwisseling genoeg om met alle mogelijke verkeerssituaties te kunnen oefenen.

Waarom NXXT rijschool Voorburg

 • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles om kennis te maken met onze rijschool in Voorburg. Een ideale kans voor jou als leerling.
 • Geen wachttijden: Wil jij na je proefles direct verder met rijlessen bij NXXT rijschool Voorburg? Dat kan! Wij werken niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT hebben wij de allerbeste rijinstructeurs voor jou geselecteerd zodat jij zeker kan zijn van goede begeleiding.
 • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen de slipcursus volgen bij onze rijschool in Voorburg, voor slechts €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen.
 • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijles in Voorburg

Wij begrijpen dat jij van tevoren graag wil weten hoe een rijles bij onze rijschool in Voorburg in zijn werk gaat. Wij hebben het op een rijtje gezet voor jou, zodat jij weet wat je kunt verwachten! Lees hier alles wat je leert tijdens onze rijlessen:

 • Je leert de auto kennen en de stoel en spiegels juist instellen.
 • Het bedienen van de auto komt als eerste aan bod. Denk aan sturen, remmen, gas geven en schakelen.
 • In de wijken van Voorburg ga je alle verkeersregels en voorkomende situaties herkennen.
 • De bijzondere verrichtingen zijn belangrijk om onder de knie te krijgen. Daaronder vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren.
 • Ten slotte leer je op de snelweg het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen.
 • Na onze rijlessen ben je een top chauffeur en ga jij met een zelfverzekerd gevoel je rijexamen tegemoet!

Klaar voor je examen

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Na het behalen van je theorie-examen kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 

Tussentijdse toets

Dankzij de tussentijdse toets weet je hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Voorburg gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles is een ideale kans om vrijblijvend kennis te maken met onze rijschool in Voorburg. Je kan eerst eens kennis maken met je rijinstructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben en dat jij op je gemak bent. Je kunt ook meteen ervaren of je de begeleiding en aanwijzingen van de instructeur prettig vindt. De opmerkingen van de instructeur moeten begrijpelijk en makkelijk op te volgen zijn voor jou. Wil jij wel eens een rijles uitproberen? Meld je dan aan voor de gratis proefles. Je kan volgende week al in de lesauto zitten! Ben je na de proefles enthousiast geworden? Ook dan hoef je niet lang te wachten, je mag direct van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier, bij NXXT rijschool Voorburg begrijpen wij dat! Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Wij hebben het over ons start, actie, top, spoed en master pakket. Als leerling kun je het pakket kiezen wat bij jou past, zodat jij meteen goed van start gaat met je rijlessen. Lees hier alle informatie over onze verschillende rijlespakketten zodat jij een goede keuze kunt maken.

Meer weten? 

Wil jij persoonlijk advies over onze rijlespakketten, of heb je misschien andere vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen jou snel verder. Dan kun jij zo snel mogelijk van start met je autorijlessen.