• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Snel je rijbewijs halen? Met plezier rijlessen volgen? Dan zit je bij onze NXXT rijschool in Westland wel goed! Onze professionele instructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. In de lessen leer je alles wat je nodig hebt om met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je wil. Die vrijheid wil toch iedereen? Lees snel verder om te weten te komen hoe onze rijlessen werken. Wie weet ontmoeten wij jou volgende week al in de lesauto voor je gratis proefles!

Bij NXXT werken alleen de beste rijinstructeurs. Onze instructeur in het Westland is Sjaak. Hij rijdt dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Door zijn deskundige en enthousiaste begeleiding kun jij als een speer je rijbewijs halen! Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Jean-Paul zal jou altijd op je gemak stellen en duidelijke uitleg geven. Dat zorgt ervoor dat de lessen zowel prettig als leerzaam zijn voor jou.

Westland is een mooie gemeente in Zuid-Holland. Het Westland staat bekend om alle glastuinbouw in de regio. De vele kassen zul je zeker tegenkomen tijdens je rijlessen. Tijdens de lessen bij onze rijschool in Westland kom je langs allerlei dorpen en buurtschappen. Misschien rijd je bijvoorbeeld wel een keer door De Lier, Heenweg, Maasdijk, Ter Heijde, Blaker, Nieuwe Tuinen of Westerlee. Je bent verzekerd van een afwisselende en veelzijdige omgeving tijdens je rijlessen. Na een aantal lessen ga je ook op de snelwegen oefenen. Die leiden je naar plaatsen als Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Gouda en Dordrecht.

Waarom NXXT rijschool Westland

  • Gratis proefles; Onze gratis proefles is ideaal om eens te ervaren hoe een rijles er aan toe gaat. Na de proefles weet jij meteen of onze rijschool in Westland de juiste keuze voor jou is!
  • Geen wachttijden; Enthousiast geworden? Dan mag je meteen beginnen met je rijlessen! Wij werken niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT selecteren wij alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs. Jij kan zeker zijn van de beste begeleiding tijdens je autorijlessen.
  • Slipcursus; Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Daar leer je vaardigheden die altijd van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Westland

Hoe gaat zo’n rijles bij onze rijschool in Westland nu eigenlijk precies? Wij leggen het jou alvast uit! Je begint altijd bij de basis. Daaronder vallen bijvoorbeeld het instellen van de stoel en spiegels, remmen, schakelen en gas geven. Als dat al goed gaat neem je ook deel aan het verkeer. In de verschillende dorpen van de gemeente Westland kun jij perfect oefenen. Je leert alles over de verkeersregels en voorrangssituaties. Ook kun je hier de bijzondere verrichtingen oefenen. Denk bijvoorbeeld aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Gaat dat ook al goed? Dan gaan we tijdens de rijlessen ook op de snelweg oefenen. Daar leer je het verkeer goed inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun je met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet!

Gratis proefles inplannen

Tijdens de gratis proefles maak je als eerste kennis met je rijinstructeur. Jean-Paul zal zorgen dat jij op je gemak gesteld wordt en duidelijk uitleggen hoe de proefles in zijn werk gaat. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van de rijlessen een prettige ervaring te maken. Tijdens de proefles kun je ervaren hoe een rijles verloopt. Het is belangrijk dat je de manier van lesgeven prettig vindt en dat je alle aanwijzingen goed kan opvolgen. Ben jij na de gratis proefles enthousiast geworden? Dan mag je direct verder met de rijlessen bij onze rijschool in Westland! Je hoeft niet lang te wachten. Ook niet op je proefles trouwens! Maak gebruik van ons aanmeldformulier om je op te geven, dan kan je volgende week al in de lesauto zitten voor je proefles.

Lespakketten bij NXXT

Wij begrijpen dat iedereen uniek is en op zijn eigen manier wil leren. Daarom heb je bij NXXT de keuze uit veel verschillende lespakketten! Jij bepaalt zelf of je snel wil gaan of juist alle tijd wil nemen. Wil je in een maand je rijbewijs halen? Of juist uitgebreid les nemen met een tussentijdse toets en herexamen inbegrepen? Alles is mogelijk! Lees hier alles over onze verschillende lespakketten en maak je eigen keuze tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Door meteen een geschikt pakket te kiezen heb je al een voorsprong genomen, nog voor je daadwerkelijk in de lesauto zit!

Wij verwelkomen jou graag bij onze rijschool in Westland. Heb je nog wat vragen voor ons? Of wil je overleggen welk lespakket geschikt is voor jou? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou altijd snel verder!