• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer jij rijlessen wil gaan volgen ben je natuurlijk wel op zoek naar de beste rijschool van Winschoten. Kom je rijbewijs halen bij NXXT! Onze deskundige rijinstructeurs zorgen voor rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Daardoor ga jij als een speer en leer je autorijden als de beste. Voor je het weet heb jij dat rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Een rijbewijs geeft jou vrijheid, dat wil toch iedereen? 10.000+ tevreden geslaagden gingen jou voor bij NXXT rijschool Winschoten. Lees alles over onze rijlessen en geef je meteen op.

In de regio Winschoten werken instructeurs Richard, Janneke, Dennis, Truus en Job met veel plezier voor onze rijschool. Alle instructeurs hebben passie voor hun vak en dat merk jij terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Daarnaast zorgt de kennis en ervaring van de instructeurs ervoor dat jij alle kneepjes van het autorijden zult leren. Voor je het weet ben je klaar voor je examen! Winschoten is bovendien een mooie stad om in te leren autorijden. In wijken als de Zeeheldenwijk, Oranjewijk, Oosterpoortwijk of Korrewegwijk oefen je met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Hoogezand, Veendam, Assen, Roden, Winsum of Appingedam. Al met al is dit een afwisselende omgeving waar je goed kunt leren autorijden.

Waarom NXXT rijschool Winschoten

 • Gratis proefles: Volg eerst eens een gratis proefles om te kijken of onze rijlessen iets voor jou zijn. De proefles is geheel vrijblijvend, een mooie kans om eens te ervaren hoe een rijles bij onze rijschool in Winschoten in zijn werk gaat.
 • Geen wachttijden: Wil jij na de proefles meteen beginnen met de rijlessen? Dat kan, bij NXXT rijschool Winschoten werken wij namelijk niet met wachttijden. Dit betekent dat je erg snel aan de beurt zult zijn.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Winschoten werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Bij NXXT selecteren wij de instructeurs op kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
 • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Dit kan bij onze rijschool in Winschoten. Tijdens de slipcursus leer jij veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Winschoten

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Winschoten leer jij veel nieuwe vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij de basis. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de rijlessen bij onze rijschool in Winschoten ben jij helemaal klaar om je rijbewijs te halen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Winschoten? Volg dan de volgende stappen:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijdstip dat jou goed uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Winschoten werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Weet jij al welk lespakket je gaat kiezen? Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Winschoten voor iedere leerling een passend lespakket ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem alle tijd met het master pakket. Lees rustig eens alle informatie door over onze lespakketten zodat je een goede keuze kunt maken. Dit zorgt ervoor dat jij al met een voorsprong van start gaat met je rijlessen.

Heb je nog vragen over onze rijschool in Winschoten? Kun je maar geen lespakket kiezen? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor jou klaar en helpen je verder met tips en advies. Wij hopen jou snel terug te zien in de lesauto!