• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wanneer je wil beginnen met autorijlessen kan het lastig zijn om de juiste rijschool te vinden. Je wil natuurlijk wel de allerbeste begeleiding krijgen zodat je snel jouw rijbewijs op zak hebt. Het is belangrijk dat de rijinstructeur ervaren en deskundig is. Iedere les hoort leerzaam te zijn waardoor jij stappen vooruit kunt maken. Daarnaast horen de rijlessen leuk te zijn. Voor een gezellig praatje moet plaats zijn en het is belangrijk dat jij op je gemak bent. Als je zeker wil zijn van al deze belangrijke punten kun je bij NXXT rijschool Zaandam terecht. Wij staan voor onze leerlingen klaar en zorgen ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt. Ontdek hoe het werkt.

In Zaandam geeft Tamar dagelijks met veel plezier de lessen bij onze rijschool. Zijn enthousiasme maakt van iedere rijles een leuke en gezellige ervaring. Daarnaast kan hij jou door zijn ervaring de begeleiding bieden die bij jou past. Voor je het weet ga jij met sprongen vooruit. In de verschillende wijken van Zaandam kun jij goed leren autorijden. Je oefent bijvoorbeeld in Overwhere, Centrum, Wheermolen of Weidevenne. Heb je al genoeg rijlessen gevolgd om op de snelweg te gaan oefenen? Dan rijd je naar plaatsen als Volendam, Monnickendam, Hoorn, Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk of Alkmaar.

Waarom NXXT rijschool Zaandam

  • Gratis proefles: Volg vrijblijvend de gratis proefles bij onze rijschool in Zaandam. Dat is een ideale kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden van jouw proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen bij NXXT rijschool Zaandam. 
  • Beste rijinstructeurs: Onze rijinstructeurs zijn geselecteerd op deskundigheid en ervaring. Daardoor kan jij met een gerust gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je examen mag je direct ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Zaandam, voor slechts €79,-. Daar steek je veel van op!

Rijles in Zaandam

Wanneer je lessen gaat volgen bij onze rijschool in Zaandam komen er veel verschillende onderwerpen aan bod. Jij bent natuurlijk nieuwsgierig naar wat je allemaal kunt verwachten. Daarom vertellen wij jou alvast een aantal punten die sowieso aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis. De stoel en spiegels moeten juist ingesteld worden. Daarna leer je de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeerssituaties, regels en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over veilig inhalen, in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, en nog veel meer. Wanneer je onze rijlessen gevolgd hebt ben jij een top chauffeur. Jij kunt met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Zaandam? Dat kan geheel vrijblijvend. Meld je aan via het aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op. De afspraak kan al binnen een week gemaakt worden. Wanneer de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Daarnaast kun je erop letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. De aanwijzingen moeten begrijpelijk zijn. Wanneer alles goed voelt kun je direct na de proefles in gesprek met je instructeur. Jullie kunnen bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen bij onze rijschool in Zaandam.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten beschikbaar bij NXXT rijschool Zaandam. Daardoor is er voor iedereen wel een passend pakket. Elke leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Dat begrijpen wij goed. Kies een lespakket wat bij jou past zodat je al met een voorsprong van start kunt gaan met je rijlessen.

Heb je nog vragen voor ons? Wil je overleggen over de lespakketten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag snel verder.