• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Yes, jij mag eindelijk beginnen met autorijlessen! Wij begrijpen dat jij staat te trappelen om van start te gaan. Wie wil nu niet de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil? Dat wordt werkelijkheid als jij je rijbewijs op zak hebt. Bij NXXT rijschool Zaanstad ben je aan het juiste adres. Op een leuke en snelle manier begeleiden de instructeurs jou naar je examen. Lees maar eens wat leerling Sam vertelde over onze rijschool in Zaanstad: “Ik heb altijd met een fijn gevoel in de auto gezeten. We hadden altijd leuke gesprekken en we waren serieus waar dat nodig was. De instructeur gaf altijd goede feedback en was op weg naar het examen altijd heel realistisch en eerlijk. Hij wijst je goed op je verbeterpunten en kaart ook je pluspunten aan. Ik kan NXXT zeker aanraden!” Enthousiast geworden? Lees meer over onze rijschool in Zaanstad.

In Zaanstad rijden instructeurs Paul, Hai en Sjoerd dagelijks met veel plezier in de lesauto’s rond. Elke dag helpen zij veel verschillende leerlingen in onze rijschool, waardoor ze precies weten hoe jij het beste begeleid kan worden. Professionaliteit en ervaring zijn hun kenmerk. Daarnaast maken ze altijd iets leuks van jouw rijlessen, ook erg belangrijk! Er is altijd plaats voor een gezellig praatje. Daardoor kan jij ontspannen en plezierig de rijlessen volgen. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak.

Zaanstad is een prachtige plaats in Noord-Holland. Tijdens je rijlessen rijd je door wijken als Poelenburg, Rosmolenwijk, Oude Haven en Rooswijk. Misschien vang je tijdens je rijlessen nog een glimp op van bezienswaardigheden. Denk aan het Zaans Museum, De Zaanse Schans, de rivier de Zaan en de verschillende mooie molens. Als jij het autorijden al redelijk onder de knie hebt ga je ook op de snelwegen rondom Zaanstad oefenen. Dan rijd je naar plaatsen als IJmuiden, Castricum, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Purmerend. Genoeg afwisseling tijdens je rijlessen biedt de mogelijkheid om veel te leren!

Waarom NXXT rijschool Zaanstad

  • Gratis proefles; Bij onze rijschool in Zaanstad mag je altijd beginnen met een gratis proefles. Probeer vrijblijvend uit of onze rijlessen iets voor jou zijn. Je kunt kennismaken met je instructeur en ervaren hoe zo'n rijles nu precies gaat. 
  • Geen wachttijden; Enthousiast na je proefles? Je mag direct beginnen met de rijlessen en hoeft niet lang te wachten. Dit komt omdat wij bij onze rijschool in Zaanstad niet met wachttijden werken. 
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT hebben wij de allerbeste en meest ervaren rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Jij kunt met een gerust gevoel de lesauto in stappen. 
  • Slipcursus; Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer je vaardigheden die goed van pas zullen komen op de weg. 

Rijles in Zaanstad

Wij begrijpen dat jij je afvraagt hoe de rijlessen er precies aan toe gaan. Bij onze rijschool in Zaanstad komen alle onderwerpen aan bod. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Als eerste leer je de auto kennen en besturen. Je leert de spiegels en stoel juist instellen. Ook krijg je het gas geven, schakelen, sturen en remmen onder de knie.
  • Als dat al goed gaat zul je in de verschillende wijken van Zaanstad gaan oefenen. Je leert alles over de verkeersregels en oefent de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren.
  • Nog wat later ga je ook op de snelwegen oefenen. Daar leer je het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen.
  • Bij onze rijschool in Zaanstad leer jij alles wat nodig is om een top chauffeur te worden. Jij zal met vlag en wimpel slagen voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Ben jij overtuigd van onze rijschool in Zaanstad? Meld je dan aan voor een gratis proefles! Je kunt al binnen een week in de lesauto zitten, op een dag dat het jou het beste uitkomt. Je kunt tijdens de proefles rustig kennis maken met je rijinstructeur. Het is belangrijk om een goede klik te hebben, zodat jij op je gemak bent. De instructeur zal er alles aan doen om jou gerust te stellen en voor een gezellig praatje is altijd plaats. Let ook goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Je moet de instructies makkelijk op kunnen volgen. Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Je hoeft ook niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

De ervaren instructeurs van onze rijschool in Zaanstad weten dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld voor onze leerlingen. Op die manier kun jij altijd voor een pakket kiezen wat bij jou past. Lees hier meer over onze lespakketten en maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Door het juiste pakket te kiezen ga jij al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Heb jij vragen voor ons? Wil je meer informatie over onze rijschool in Zaanstad? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Wij staan graag voor jou klaar.