• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Heb jij ook zo’n zin in je eerste autorijles? Wij begrijpen dat het leuk en spannend tegelijk is. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Zoetermeer de beste rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Al tijdens je eerste les zal je instructeur jou op je gemak stellen. Er is altijd tijd voor een gezellig praatje, waardoor jij met plezier de rijlessen kan volgen. Daarnaast zijn onze instructeurs zeer professioneel en ervaren. Je instructeur weet precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Dat zorgt ervoor dat jij als een speer gaat. Voor je het weet heb jij jouw rijbewijs op zak. Dat betekent dat je de vrijheid krijgt om te gaan en staan waar je maar wil. Wie wil dat nu niet!

Bij onze rijschool in Zoetermeer werken onze instructeurs Robin en Jean-Paul. Zij rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Elke dag helpen zij veel verschillende leerlingen. Door hun professionele ervaring weten zij precies in te schatten wat jij nodig hebt. Naast les geven op een deskundige manier zal de instructeur zorgen dat jij op je gemak bent. Een goede klik met je rijinstructeur is namelijk ook belangrijk om van je rijlessen een succes te maken.

Tijdens je rijlessen bij NXXT rijschool Zoetermeer kom je op veel mooie plekken. Je gaat oefenen in de verschillende mooie wijken van Zoetermeer. Je rijdt bijvoorbeeld door Meerzicht, Oosterheem of Rokkeveen. Misschien kom je zelfs nog wel langs SnowWorld of de Nelson Mandelabrug. Ben je al wat verder met je rijlessen? Dan wordt het tijd om ook op de snelwegen rondom Zoetermeer te gaan oefenen. Tijdens je lessen rijdt je dan bijvoorbeeld naar Leiden, Alphen aan den Rijn, Gouda, Woerden, Rotterdam, Den Haag of Dordrecht. Je kunt in ieder geval zeker zijn van afwisselende rijlessen bij onze rijschool in Zoetermeer.

Waarom NXXT rijschool Zoetermeer

  • Gratis proefles; Tijdens onze gratis proefles kun jij eens ervaren hoe een rijles er aan toe gaat bij onze rijschool in Zoetermeer. Dat is wel zo prettig!
  • Geen wachttijden; Ben jij na je proefles enthousiast? Dan mag je direct beginnen met de rijlessen. Er zijn geen wachttijden bij onze rijschool in Zoetermeer.
  • Beste rijinstructeurs; Wij hebben de beste rijinstructeurs voor jou geselecteerd. Daardoor kun jij erop vertrouwen dat je bij NXXT rijschool Zoetermeer de juiste begeleiding krijgt.
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs kun jij direct de slipcursus volgen bij onze rijschool in Zoetermeer, voor maar €79,-. Daar leer je vaardigheden die altijd van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Zoetermeer

Wat kun je nu precies verwachten van je autorijlessen bij onze rijschool in Zoetermeer? Wij leggen het jou alvast uit. Als je begint met de rijlessen leer je eerst alles over het bedienen van de auto. Je leert de stoel en spiegels juist instellen. Ook leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Gaat dat al goed? Dan mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je allerlei regels en verkeerssituaties kennen. In de wijken van Zoetermeer is alle ruimte om te gaan oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Heb jij dat al aardig onder de knie? Dan begin je ook op de snelweg te oefenen tijdens je lessen. De instructeur vertelt jou hoe je het verkeer in kunt schatten. Je leert in- en uitvoegen en veilig inhalen. Als je onze rijlessen gevolgd hebt ben je helemaal klaar voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Ben jij al enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de gratis proefles en zit volgende week al in de lesauto. Tijdens je proefles maak je kennis met je rijinstructeur van onze rijschool in Zoetermeer. Een goede klik is belangrijk. Daarom zal de instructeur jou altijd op je gemak stellen en een gezellig praatje maken. Je kunt meteen al ontspannen achter het stuur zitten. Tijdens de proefles zal de instructeur duidelijke aanwijzingen geven. Het is belangrijk dat die begrijpelijk voor jou zijn en dat je ze gemakkelijk op kunt volgen. Zit dat allemaal goed? Na je proefles kun je direct beginnen met de rijlessen, je hoeft niet lang te wachten.

Rijschool Zoetermeer

Lespakketten bij NXXT

Onze rijinstructeurs zijn zeer ervaren. Daardoor weten zij dat iedere leerling op zijn eigen manier leert. De een heeft veel begeleiding nodig en doet het liever rustig aan, terwijl de ander als een speer wil gaan. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Zoetermeer veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Er zit altijd een pakket tussen wat bij jouw wensen aansluit. Maak een keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen! Lees hier alles over de verschillende lespakketten.

Wij heten jou graag welkom bij onze rijschool in Zoetermeer. Twijfel je welk lespakket bij jou past? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.