• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0

Wanneer je start bij een NXXT rijschool in Zwolle en omgeving stap je bij een deskundige instructeur in de auto. NXXT rijinstructeurs houden van hun vak en ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Start nu ook met rijles in Zwolle en binnen enkele maanden heb jij jouw rijbewijs.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ZWOLLE? 

Rijles in Zwolle volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier kijken wij hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. Een bijkomend voordeel is dat wij deze proefrijles voor jou betalen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij een NXXT rijschool in Zwolle zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs;  NXXT Rijschool Zwolle heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Zou jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-

Rijles in Zwolle

Zwolle en omstreken is een goede regio om het autorijden onder de knie te krijgen. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. Of het nu om bijzondere verrichtingen gaat, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen aan bod. Tijdens de rijlessen wordt je goed voorbereid op het praktijkexamen, zodat je met veel zelfvertrouwen kan afrijden.

Gratis proefles inplannen

We starten altijd met een proefles. Deze bieden wij jou gratis aan. Een proefles in Zwolle plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeerregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Rijschool Zwolle

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoordt graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

De beste rijschool in Zwolle voor jouw rijbewijs 

Wil jij aan de slag met de rijschool in Zwolle? Dan heb je de eerste stap al gezet. Je bent immers al informatie opgezocht zodat je een afspraak kunt gaan maken voor jouw eerste rijles. Vanaf het moment dat jij je afspraak hebt gemaakt voor de eerste rijles ben je verzekerd van hulp op maat. De rijinstructeur gaat namelijk met jou aan de slag om op jouw tempo klaar te staan voor het praktijkexamen. Ga goed voorbereid aan de slag en zorg ervoor dat je weet wat jou te wachten staat.  

De rijschool in Zwolle met verrassingen 

NXXT rijschool Zwolle kan ingeschakeld worden voor verschillende rijlessen. Omdat geen enkele rijles in Zwolle hetzelfde is, zal er iedere keer weer wat nieuws te wachten staan. Elke rijles in de auto kent namelijk weer nieuwe situaties op de weg. Weggebruikers reageren anders en jij moet hierop in kunnen spelen. Niet alleen in de stad, maar ook op de snelweg. Luister daarom ook altijd naar wat de rijinstructeur jou allemaal vertelt, zodat je een veilige situatie gaat creëren voor jezelf en andere weggebruikers. Er komt daarom veel bij kijken als je aan de rijlessen begint. 

Oefenen, oefenen, oefenen

Tevens blijf je niet alleen op de weg. Je moet jouw auto ook kunnen inparkeren. Dit kan op meerdere manieren en je moet ze allemaal geoefend hebben. Je weet immers niet wat de examinator jou gaat vragen tijdens het praktijkexamen. Voordat je het rijbewijs in Zwolle in handen hebt, moet je ook achteruitrijden of straatje keren. Ook hierbij word je iedere rijles weer opnieuw geholpen. Je staat er daarom nooit alleen voor en kunt gaan oefenen totdat je zeker weet dat je klaar bent voor de examens die jou te wachten staan. 

Laat je adviseren door de rijinstructeur 

De praktijk en theorie worden in twee verschillende examens afgenomen. Beide examens moeten met succes afgesloten worden om het rijbewijs echt in handen te krijgen. De rijschool in Zwolle helpt jou hier altijd bij en zal jou adviseren over het beste moment om hier over na te denken. Zodra je alles afgerond bent, kun je zelfstandig van A naar B rijden en heb je niemand meer nodig. Het enige wat jou dan nog rest is het aanschaffen van een auto. Vanaf dat moment heb je voldoende vrijheid en maak je meer mogelijk dan je ooit gedacht hebt. 

Heb je nog vragen over het starten met rijlessen bij NXXT Rijschool Zwolle? Wij beantwoorden ze graag.
Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.