• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil? Lekker zelf met de auto op pad? Niet meer wachten op de bus of de trein? Dan ben je bij NXXT rijschool Zwolle aan het juiste adres! Onze professionele rijinstructeurs weten door hun ervaring precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Bovendien zorgen zij ook nog eens voor leuke rijlessen door altijd ruimte te maken voor een gezellig praatje. Daardoor ga je als een speer en heb jij voor je het weet je rijbewijs op zak! Zie jij dat ook wel zitten? Wij vertellen je hoe het werkt.

In Zwolle staan verschillende enthousiaste rijinstructeurs voor jou klaar. Ze rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto en hebben echt passie voor hun werk. Ze zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt, en ook nog eens op een leuke manier. We hebben het over André, Roy, Lon, Pauline, Henk en Luci. Er zit altijd wel een instructeur tussen waar jij een goede klik mee hebt, wat ook belangrijk is om van je rijlessen een succes te maken.

Zwolle is de mooie hoofdstad van Overijssel. Tijdens je rijlessen kom je hier genoeg afwisselende situaties tegen, daar kan je veel van leren. Je gaat oefenen in wijken als Holtenbroek, Windesheim, Berken en Kamperpoort. Misschien zie je zelfs nog wat bezienswaardigheden zoals de Sassenpoort of het Nijenhuis. Als je al een aantal rijlessen bij onze rijschool in Zwolle hebt gehad mag je ook op de snelwegen rondom Zwolle gaan oefenen. Die leiden naar plaatsen als Kampen, Genemuiden, Staphorst, Meppel, Ommen, Hellendoorn, Raalte, Deventer en Apeldoorn.

Waarom NXXT rijschool Zwolle

 • Gratis proefles; Probeer vrijblijvend een rijles uit om te ervaren of het iets voor jou is.
 • Geen wachttijden; Ga direct van start met je rijlessen zonder lang te wachten.
 • Beste rijinstructeurs; Profiteer van de kennis en ervaring van onze top instructeurs.
 • Slipcursus; Volg na het behalen van je rijbewijs onze slipcursus voor slechts €79,-.

Rijles in Zwolle

Natuurlijk kan een eerste rijles ook best spannend zijn. Wij kunnen ons wel voorstellen dat je wil weten hoe het precies werkt. Daarom vertellen wij jou alvast wat je kunt verwachten bij NXXT rijschool Zwolle! Tijdens je eerste rijles leer je de basisbeginselen van het autorijden. Je leert de stoel en spiegels juist instellen en hoe je de auto kunt bedienen. Gas geven, remmen, sturen en schakelen horen daar allemaal bij. Gaat dat al best goed? Dan mag je gaan oefenen in de verschillende wijken van Zwolle. Daar leer je alle verkeerssituaties kennen en oefen je met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en omkeren. Als je al wat verder bent met de rijlessen ga je ook op de snelweg oefenen. De instructeur leert jou hoe je het verkeer goed kan inschatten, hoe je veilig kan inhalen en hoe je moet in- en uitvoegen. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Die gratis proefles klinkt wel erg goed! Wil jij dat ook? Zo werkt het:

 • Stap 1: Meld je aan om je op te geven voor jouw gratis proefles bij onze rijschool in Zwolle.
 • Stap 2: Jij kan binnen een week al in de lesauto zitten, op een dag en tijdstip die jou goed uitkomen.
 • Stap 3: Leer je instructeur kennen. Je komt er snel achter of jullie een goede klik hebben. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen en er wat gezelligs van maken.
 • Stap 4: Bekijk of je de manier van lesgeven fijn vindt. Zijn de aanwijzingen duidelijk en goed op te volgen?
 • Stap 5: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan mag je meteen starten met je rijlessen. Kom maar op met dat rijbewijs!

Rijschool Zwolle

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Zwolle weten wij precies wat jij zoekt. Niet iedereen leert op zijn eigen manier of op hetzelfde tempo. De een wil graag snel gaan en misschien zelfs binnen een maand dat rijbewijs op zak hebben. De ander neemt liever alle tijd en maakt gebruik van een tussentijdse toets. Daarom hebben wij veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Maak de keuze die bij jou past, zodat je meteen goed van start kunt gaan met je rijlessen.

Heb je een vraag voor ons? Wil je met ons overleggen over de lespakketten? Wil je meer informatie? Dat is allemaal mogelijk. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder. Neem daarom gerust contact met ons op.