Slagingspercentage rijexamen

Wanneer je je gaat oriënteren voor het halen van je rijbewijs is het aan te raden om de slagingspercentages van verschillende rijscholen te bekijken. Vaak zitten er namelijk meerdere rijscholen bij jou in de buurt en het slagingspercentage bekijken is dan een slimme manier om verschillende rijscholen te vergelijken. Het landelijke slagingspercentage zit rond de 50%. Het is belangrijk dat je een rijschool kiest met een goed slagingspercentage. Houd daarbij ook rekening met het gemiddelde slagingspercentage van de examenplaats. Wanneer je op moet voor je rijexamen in Rotterdam is dat namelijk heel anders dan in Terneuzen bijvoorbeeld.

Slagingspercentage rijscholen NXXT

Wij weten dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs b wilt halen zodat je direct kunt deelnemen aan het verkeer. En dat is ook het doel van NXXT. Van theoriemateriaal en proefexamens tot aan trainingen, NXXT rijscholen heeft alles in huis. We beschikken over het nieuwste materiaal en werken alleen samen met instructeurs die door de strenge NXXT-selectie zijn gekomen. Hierdoor kunnen we jou verzekeren van een veilige rijopleiding. Wat ook heel erg fijn is, is dat je bij NXXT altijd dezelfde rijinstructeur hebt. De rijinstructeur leert je op deze manier goed kennen en kan hierdoor bijsturen op aandachtspunten. Hierdoor beschikt NXXT ook over één van de hoogste slagingspercentages van Nederland. Een aantal voorbeelden van de vele bovengemiddelde slagingspercentages van NXXT rijscholen zijn in onderstaande locaties:

Zwolle: 75%
Rotterdam: 67%
Leiden: 69%

Deventer: 66%
Zwaag: 57%
Abbenes: 65%

Grootste kans van slagen

NXXT gelooft in kwaliteit: de basis voor een tevreden klant is wat ons betreft dan ook een goede dienstverlening. Door onze schaalgrootte, NXXT beschikt namelijk over 110+ rijscholen in Nederland, kunnen we samen met onze instructeurs voor een onderscheidend dienstenpakket zorgen. In de praktijk betekent dit voor jou veel meer flexibiliteit. Daarnaast betekent dit ook een scherper aanbod met een hogere kwaliteit. Uiteindelijk willen we natuurlijk dat je met heel veel plezier en op een kwalitatieve manier snel je rijbewijs haalt! De grootste kans van slagen heb je daarom ook letterlijk bij NXXT.

Hebben we je interesse kunnen wekken? Vraag dan gratis een proefles aan. Dan kun je alvast ervaren hoe het is om te rijlessen bij de beste rijschool van Nederland 2018.

Neem contact op

Gratis Proefles