Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Nooit meer in de stampvolle bus naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden zomaar eens zo zijn wanneer je komt rijlessen bij NXXT in Amsterdam. NXXT heeft namelijk een rijschool in de omgeving van Amsterdam. Een van onze instructeurs in de regio Amsterdam is Sjoerd. Sjoerd is een deskundige, enthousiaste instructeur met genoeg ervaring. 

Rijlessen bij rijschool in Amsterdam

Amsterdam is een hele goede plaats om het autorijden onder de knie te krijgen. Rijden in de drukte van een stad, maar ook snelwegen en knooppunten komen daar goed aan de orde. Je wordt goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. 

We starten altijd met een gratis proefles. Aan de hand van je proefles in Amsterdam maakt onze instructeur Sjoerd van NXXT een inschatting over het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. We bieden je dan een lespakket aan dat volledig op jou is afgestemd. En dát voor een scherpe prijs! 

Gratis proefles bij rijschool Amsterdam

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die NXXT jou biedt bij haar rijschool in Amsterdam? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles via het formulier. Onze collega's bellen je zo snel mogelijk nadat je aanvraag is binnengekomen.

Benieuwd wat de ervaringen van andere leerlingen zijn bij onze rijschool in Amsterdam? Bekijk onze reviews hier.